تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 3 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):تکمیل روزه به پرداخت زکاة یعنى فطره است، همچنان که صلوات بر پیامبر (ص) کمال نماز است. ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832811561




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- متوسط عمر زنان 5تا 7 سال بیشتر از مردان است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: رییس دانشگاه علوم پزشکی ایلام : متوسط عمر زنان 5تا 7 سال بیشتر از مردان است ایلام- ایرنا- رییس دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: به دلایل مختلف از فیزیولوژیک و بیولوژیکی ، متوسط عمر زنان پنج تا هفت سال بیشتر از مردان است.


به گزارش روز سه شنبه ایرنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایلام، دکترعلی دل پیشه در همایش هفته سلامت مردان اظهار کرد: متوسط عمر مردان نسبت به زنان به دلیل کارهای سنگین و پرمخاطره متغیر است که لازمه آن آموزش و توجه به امر سلامت این گروه تاثیرگذار در توسعه پایدار است.
وی ادامه داد: هر ساله برنامه هایی با محوریت سلامت کودکان، زنان و سالمندان اجرایی می شود اما برنامه های جدی در جهت سلامت مردان انجام نشده است و این همایش ها به معنای چاره اندیشی برای سلامت مردان است.
وی افزود: علت کاهش متوسط عمر مردان به زنان به دلایل مختلف از جمله فیزیولوژیک و بیولوژیکی بسیاری از کارهای سنگین بدنی و فعالیت های سخت است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایلام با بیان اینکه تفاوت زن و مرد به نوع شغل های کاری آنها در محیط برمی گردد، گفت: با توجه به اینکه کارهای سخت و پرمخاطره به مردان واگذار می شود پس ریزفاکتورهای خطرساز نیز در این خصوص متفاوت است.
دکتر دل پیشه اظهار کرد: بدین جهت وقتی اعتیاد در مردان 10 برابر بیشتر از زنان و مصرف مواد الکلی، حوادث ترافیکی و سایر رفتارهای پرخطر در حال افزایش مرگ و میر در مردان بیشتر است لزوم توجه به چنین عواملی را تبدیل به امری ضروری کرده است.
وی ادامه داد: عوامل خطرساز سلامتی همچون مشکلات خانوادگی، تنش ها، استرس ها و مشکلات اقتصادی دسته ای دیگر از موارد بیماری هستند که بر کاهش عمر مردان تاثیر گذارند.
وی افزود: به لحاظ فرهنگی بانوان به سلامتی خود اهمیت بیشتری داده و براساس آمارها بیشترین تعداد مراجعه به کلنیک ها و مراکز درمانی را به خود اختصاص داده اند در حالی که این امر مورد توجه مردان نیست.
دکتر دل پیشه گفت: توصیه اکید گروه سلامت به مردان بالای 45 سال مراجعه مستمر به مراکز درمانی در جهت چکاب بیماری های همچون پروستات، چربی خون، فشار خون و بیماری های قلبی عروقی است.
وی اظهار کرد: زیرا که دوام و قوام جامعه در گرو سلامت مردان است بدین لحاظ که اگر مردان از حیث جسمی و روحی سالم نباشند پیامدهایی برای همه خانواده خواهند داشت.
وی با اشاره به اینکه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اجرای طرح تحول نظام سلامت و اختصاص هزینه های درمانی شرایط را برای ورود محسوس مردان در بعد سلامت فراهم کرده است، افزود: میزان مراجعات شهروندان و مردان نسبت به ادوار گذشته به صورت محسوسی افزایش داشته است.
وی، به علائم بیماری های روحی و روانی در استان ایلام به دلیل مرزی بودن اشاره کرد و افزود: در استانی که اقتصاد پویا ندارد و هشت سال دفاع مقدس را پشت سر گذاشته است باید زمینه هایی سلامت را به گونه ای فراهم کرد که اختلالات روحی روانی و ناهنجاری ها بروز نکند و علاوه بر آن نشاط اجتماعی را بر جامعه در جهت سلامت عمومی حاکم کرد.
7177/6034



12/12/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 121]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن