تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 11 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):هرچیز بهاری دارد و بهار قرآن ماه رمضان است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819957791




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

برق امسال ۳۲ درصد گران شد


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:


علیرضا دائمی؛
برق امسال ۳۲ درصد گران شد
معاون وزیرنیرو با اشاره به افزایش قیمت برق از اول اسفند،گفت:مجلس در بررسی بودجه سال ۹۳ اجازه افزایش ۳۸درصدی را داده بود که با افزایش ۱۰درصدی اخیر تا ۳۲درصد اعمال شده است و هنوز کامل نیست.




به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز، معاون وزیرنیرو با اشاره به افزایش قیمت برق از اول اسفند،گفت:مجلس در بررسی بودجه سال ۹۳ اجازه افزایش ۳۸درصدی را داده بود که با افزایش ۱۰درصدی اخیر تا ۳۲درصد اعمال شده است و هنوز کامل نیست.

علیرضا دائمی افزود: با توجه به تثبیت قیمت آب و برق در سه سال اخیر و همچنین افزایش نرخ تورم و هزینه های تمام شده تولید، قیمت تمام شده هم بیشتر شده است و برای توسعه پایدار طرح های آب و برق و همچنین خدمات رسانی مطلوب نیازمندیم قیمت ها مانند عموم کالاها تعدیل شود که می تواند بخشی از هزینه ها را جبران کند اما تا رسیدن به قیمت تمام شده فاصله زیادی داریم.

دائمی گفت: ادامه روند کنونی باعث انباشت بدهی های این صنعت می شود که در آینده می تواند طرح های توسعه این صنعت را با مشکل مواجه کند و باید از منابع غیردولتی متناسب با توسعه خدمات استفاده کنیم.

معاون وزیر نیرو در امور برنامه‌ریزی و اقتصادی گفت : اگر آب و برق به کالایی اقتصادی برای مشارکت 100 درصدی بخش خصوصی تبدیل ‌شود به مصرف بهینه این منابع هم کمک خواهد کرد و اجرای برخی طرح های تولید انرژی تجدید پذیر مانند انرژی خورشیدی و بادی و دیگر موارد توجیه اقتصادی پیدا می کند.

دایمی ، راهبرد صنعت برق کشور را برای اجرای سیاست‌های اقتصادی، توسعه زیرساخت‌های تولید و انتقال برق و تلاش برای تامین ملزومات تبدیل کشور به قطب تامین انرژی الکتریکی منطقه اعلام کرد و گفت: افزایش تولید برق هر سال به میزان پنج هزار مگاوات تا پایان سال 97، اصلاح شبکه انتقال و توزیع برق با هدف کاهش تلفات شبکه، توسعه نیروگاه‌های تولید برق تجدیدپذیر نظیر نیروگاه‌های خورشیدی، آبی و بادی، اجرای سیاست‌های اصل 44 در تولید برق کشور با واگذاری نیروگاه‌ها در برنامه است.

معاون وزیر نیرو در برنامه‌ریزی و اموراقتصادی گفت : تعرفه‌های کنونی و قیمت تمام‌شده آب و برق تفاوت بسیار زیادی دارد و نرخ تورم سالانه نیز به هزینه‌های تامین آب و برق افزوده می‌شود و افزایش قیمت ها و تعرفه ها کمتر از نرخ تورم بوده است.

وی قیمت تمام‌شده هر مترمکعب آب را 1500 تومان ذکر کرد و گفت: قیمت تما‌م‌شده هر کیلووات ساعت برق نیز حدود 85 تومان است اما هر مترمکعب آب به‌طور متوسط کمتر از 400 تومان و هر کیلووات ساعت برق حدود 40 تومان از مشترکان دریافت می‌شود./تسنیم/110
 



۱۲/۱۲/۱۳۹۳ - ۰۷:۴۰




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن