واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: «محمد صادقی کوشکی» در گفتگو با باشگاه خبرنگاران:
دوستان سینمایی دو سال است مرا به جشنواره فیلم فجر راه نمیدهند / مسئولان سینمایی میخواهند روشنفکرها را راضی کنند
منتقد سینما گفت: وزارت ارشاد و مسئولان سینمایی دغدغه کیفیت ندارند و به دنبال راضی کردن روشنفکران سینما هستند.
محمد صادق کوشکی منتقد سینما در گفتگو با خبرنگار سینما باشگاه خبرنگاران گفت: دو سال است که به صلاحدید دوستان از دیدن فیلمهای فجر محروم هستم آنها نه تنها مرا به این جشنواره دعوت نمیکنند بلکه اجازه درخواست و حضور مرا هم نمیدهند قبلا به شکلی دعوت میشدم ولی دو سال است که رویه این چنین شده است.
وی در ادامه افزود: سازمان سینمایی به دنبال راضی کردن بخش روشنفکر سینماست و میخواهد آنها را راضی کند که نتیجهاش این شد.
کوشکی عنوان کرد: همانطور که گفتم شانس تماشای فیلمها را نداشتم ولی از زبان منتقدان و کارشناسان شنیدم که جشنواره امسال از نظر تکنیکی و محتوایی پربار نبوده و پیشرفتی نداشته است؛ این بیکیفیتی در حوزه محتوا و تکنیک مورد نقد منتقدان ماست ضمن اینکه ظاهرا تیراژ آثار بالا رفته است.
منتقد سینما با انتقاد از عملکرد وزارت ارشاد و سازمان سینمایی عنوان کرد: وزارت ارشاد و سازمان سینمایی دغدغه کیفیت ندارند و فقط در پی رضایت قشر روشنفکر بوده است که نمیدانیم آیا رضایت آنها را هم جلب کرده است یا خیر.
کوشکی با اشاره به حضور جوانان در جشنواره فجر تصریح کرد: امسال بخش مسابقه و نگاه نو در تسلط جوانان بود و پیشکسوتان و بزرگان سینما در آن حضور نداشتند اما در کل جشنواره راضی کننده نبود.
منتقد سینما در ادامه اظهار داشت: رمز موفقیت ما تقلید از سینمای آمریکایی نیست آنها همیشه نسخه اصل بودهاند و ما نسخه بدلی و هیچوقت بدل شبیه اصل نمیشود؛ بیشتر فیلمسازان ما به دنبال کپی هستند و تولید اثر بومی و ملی خیلی به ندرت اتفاق میافتد.
وی افزود: اگر خوب به سینما توجه کنیم متوجه حضور سینماگران میشویم که نگاه بومی و خلاقیت دارند چیزی که در صورت تلفیق باعث میشود سینمای ما در جهان مورد اقبال قرار گیرد.
کوشکی تاکید کرد: تمرکز وزارت ارشاد و سازمان سینمایی باید روی فیلمسازانی باشد که به فرهنگ بومی اهمیت میدهند و ابتکار را هم به آن میافزایند.
وی با انتقاد از برداشت و اقتباس از سینمای هالیوود گفت: موسس سینما آنها بودهاند اما هنرمندان ما نشان دادهاند اگر به محتوای بومی و ملی توجه کنند میتوانند در سطح بینالمللی موفق باشند و شرط آن نگاه بومی است. مثال آن فیلم "بچههای آسمان" بوده که در چین با اقتباس از این اثر فیلم ساخته شده پس اگر بخواهیم میتوانیم فیلمی بسازیم که از روی آن اقتباس بشود.
انتهای پیام/
اخبار مرتبط
گزینههای احتمالی اکران نوروزی 94 مشخص شدند / بهترین فیلم از نگاه تماشاگران در میان گزینهها
«چهارشنبه 19 اردیبهشت» پدیده سال سینماست/ به گیشه سال 94 خوشبین نیستم / مسئولان سینمایی خواب هستند
آدم طنازی نیستم/ قهرمانانم ایرج قادری، علی حاتمی و سعید راد هستند
«ماه و ماهی» و «یاد خراسان» اجرا خواهند شد
اجرای زنده موسیقی متن 12 فیلم، بدعت زیبای حوزه هنری است
فیلم دینی فیلمی است كه انسانیت را ترویج دهد
اكران «رستاخیز» در حاشیه جشنواره رویش غیر منتظره بود
وقتی به نقشهایم در «رستاخیز» فكر میكنم قلبم به تپش میافتد
تجلیل تصویر سال و جشنواره فیلم تصویر از «اکبر عالمی»
۰۸ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۷:۰۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 102]