واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: واگذاری امور به روستاییان منجر به توسعه روستاها خواهد شد کرمانشاه - ایرنا - معاون امور عمرانی استانداری کرمانشاه با بیان اینکه دستگاه های دولتی باید تنها در نظارت و تسهیل گری امور مربوط به توسعه روستایی نقش داشته باشند، گفت: واگذاری امور به روستاییان منجر به توسعه اقتصادی روستاها خواهد شد.
به گزارش خبرنگار ایرنا، "مجتبی نیک کردار" روز شنبه در نشستی که با هدف ایجاد اشتغال و توسعه روستایی و مناطق محروم با حضور ابوالفضل رضوی، معاون توسعه روستایی و مناطق محروم معاون اول رییس جمهوری در سرسرای استانداری برگزار شد، افزود: ایده اولیه تشکیل کارگروه روستایی در سفر نخست آقای رضوی مطرح شد.
وی با اشاره به اینکه تاکنون تشکیل این کارگروه عملیاتی نشده، ادامه داد: با وجود اجرایی نشدن کارگروه، این جلسه چهارمین کارگروه تخصصی روستایی و مناطق محروم به ریاست استاندار کرمانشاه است و بی صبرانه در انتظار تصویب نهایی برای تشکیل کارگروه هستیم.
معاون امور عمرانی استانداری کرمانشاه با اشاره به تقسیم امور مربوط به توسعه روستایی در استانداری کرمانشاه گفت: سه معاون استاندار در بخش های عمرانی، سیاسی و امنیتی و منابع انسانی مسولیت رسیدگی به امور را در راستای تببین طرح مشارکت مردم در واحدهای تولیدی مستقر در روستاها را به عهده گرفته اند.
به گفته نیک کردار، هدف از ایجاد کارگروه توسعه روستایی واگذاری امور مردم به خود آنهاست تا تنها به دست دولت سپرده نشود و دهیار مسول اول و آخر هر روستاست.
وی با بیان اینکه توسعه همه جانبه روستایی در استان هنوز اتفاق نیفتاده، افزود: استان کرمانشاه از 14 شهرستان، 31 بخش و 84 دهستان تشکیل شده و نزدیک به دو میلیون نفر جمعیت دارد.
به گفته نیک کردار، از این میزان 72 درصد جمعیت شهری، 28 درصد جمعیت روستایی (معادل 532 هزار نفر) و یک هزار و 378 دهیاری فعال در استان کرمانشاه وجود دارد.
وی با تاکید براینکه استفاده از پتانسیل های گردشگری و صنایع دستی روستاهای استان از اهداف کارگروه است، ادامه داد: روستاهایی که از جمعیتی بالغ بر 500 خانوار برخوردارند در راستای طرح و پروژه توسعه ای مورد توجه کارگروه قرار می گیرند و از توان مردم و تعاونی آنها در پیشرفت روستا استفاده خواهد شد.
وی آموزش مهارت به روستاییان را راهی به سوی اشتغال پایدار روستایی عنوان کرد و ادامه داد: تدوین سند توسعه روستایی برنامه ششم توسعه راهی برای ایجاد فرصت های شغلی در روستاست.
وی از اجرای دو طرح "طرح توانمندسازی جوامع محلی با تاکید بر منابع طبیعی" و"باشگاه کشاورزان جوان" در 14 روستای استان خبر داد و افزود: این طرح هم اکنون به صورت پایلوت اجرا می شود.
در استان کرمانشاه 2 هزار و 620 روستا که اغلب دارای جمعیت بالای 20 خانوار است، وجود دارد که در تولید محصولات کشاورزی، باغداری و فرآورده های دامی و لبنی نقش بارزی ایفا می کنند.
7460/8066
25/11/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 107]