تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 20 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):آگاه باشيد كه دانش آينده، اخبار گذشته و درمان دردهايتان و نظم ميان شما در قرآن است. ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1814787940




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نکات پرفایده و موثر برای والدین و تربیت فرزندان


واضح آرشیو وب فارسی:دکتر سلام:
index.jpg86586821745765


یک سری توصیه ها و روش های کارآمد و پرفایده برای والدین و مختص تربیت فرزندانشان در این مطلب آورده ایم که خواندنشان خالی از لطف نیست
 والدینی که بچه هایشان بزرگ شده و برای ادامه تحصیل از خانه رفته اند، توصیه های مهمی برای والدینی که هنوز بچه هایشان با آنها زندگی می کنند، دارند.


1.علاوه بر ثبت اولین کلماتی که کودکتان به زبان می آورد، اولین مکالماتی که با آنها در مورد هوا ، عید یا خدا داشته اید را ضبط کنید. اغلب اوقات به حدی گرفتار هستیم که فرصت ثبت هر مرحله از سالهای کودکی بچه را نداشته و فراموش می کنیم. از شام های خانوادگی که در آن همه مشغول خندیدن یا بحث کردن هستند فیلمبرداری کنیم. فکر می کنید همیشه یادتان می ماند که اتاق بچه تان وقتی هفت سال داشت چه شکلی بوده است؟ شاید. اما خیلی ها یادشان نمی ماند. اینها لحظاتی هستند که می خواهید بعد از اینکه بچه شما از خانه رفت به یاد داشته باشید.

2.هر چه بچه ها بزرگ تر می شوند، بیشتر به ارزش زمان پی می برید. وقتی آنها کوچک هستند، احساس می کنید که همیشه همین طور خواهد بود. بنابراین، تا جایی که می توانید تعطیلات خانوادگی زیادی برنامه ریزی کنید. این تعطیلات خانوادگی، خاطرات طولانی از زمانی که در کنار هم سپری شده، در ذهن باقی می گذارند. وقتی آنها به دانشگاه می روند و مسوولیت های خودشان را دارند، همه چیز پیچیده تر می شود.

3. دوستان آنها را بشناسید. آنها را تشویق به دعوت از دوستانشان به خانه کنید. از دوستان آنها چیزهای بیشتری در مورد بچه هایتان می آموزید. قضاوت زود هنگام نکنید و در مورد حرف زدن در مورد هر موضوعی آمادگی داشته باشید. در این صورت وقتی از خانه می روند، فکر نمی کنند در مورد حرف زدن با شما محدودیت هایی دارند.

4. اغلب اوقات شام های خانوادگی ترتیب دهید و آن را در اولویت بگذارید. میز شام جایی است که در آن همه مسایل مهم و عشق و علاقه و احترام و ایده های مختلف به بحث گذاشته می شود. آن را به جای امنی برای شنیدن حرف های بچه ها و قضاوت نکردن در مورد آنها تبدیل کنید.

5.در پایان هر سال با بچه های خود بنشینید و خاطرات 12 ماه گذشته را بنویسید. وقتی آنها هجده ساله می شوند، آن خاطرات را بیرون آورده و به آنچه گذشته نگاه کنید.

6. به هر مسابقه، رویداد ورزشی یا مراسم اهدای جوایزی که می توانید، بروید. مسلما نمی خواهید از آن پدر و مادرهایی باشید که مجبور بوده اند سخت کار کنند و به همین دلیل نتوانسته اند برای بچه هایشان وقت بگذارند.

7.وقتی در صندلی جلو نشسته اید و آنها در صندلی عقب نشسته اند، به حرف هایشان گوش دهید. نظر ندهید. وقتی دنبال بچه هایتان می روید و آن ها را به کلاس های مختلف می برید، بیشتر از آنچه تصور کنید، در مورد زندگی روزانه آنها یاد می گیرید.

8.اگر بچه هایتان رازی را به شما می گویند و می خواهند به کسی نگویید، این کار را نکنید.

9.وقتی با بچه هایتان هستید، تلفن و کامپیوتر و تبلت را کنار بگذارید. وقتی آنها با شما حرف می زنند، لطفا تلفن تان و کامپیوتر خود را خاموش کنید. وقتی آنها خوابیدند می توانید، ایمیتان را چک کنید.

10.به بچه هایتان کمک کنید تا نقاط قوت و علایق خود را بشناسند. به آنها کمک کنید تا علایق واقعی خود را بشناسند و آنها را پرورش دهند.

11.مهربان باشید. همیشه. وقتی شما را در آغوش می گیرند، سعی کنید زودتر از آنها آغوششان را ترک نکنید.



23 بهمن 1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دکتر سلام]
[مشاهده در: www.hidoctor.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 75]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن