واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۱ بهمن ۱۳۹۳ (۱۵:۳۸ب.ظ)
کارگردان فيلم سينمايي روباه: ديالوگ روباه به مستند نزديک است / بازيگران انصرافي نفرات اصلي نبودند کارگردان فيلم سينمايي روباه گفت: ديالوگ هاي اين اثر سينمايي به مستند نزديک است تا با مخاطب عام ارتباطات برقرار کند.
به گزارش خبرگزاري موج، نشست رسانهاي فيلم «روباه» به کارگرداني بهروز افخمي لحظاتي پيش در سالن سعدي مرکز همايشهاي برج ميلاد برگزار شد.
در ابتداي اين نشست که اجراي آن را نيما حسنينسب بر عهده داشت محمد پيرهادي تهيهکننده «روباه» به چگونگي شکلگيري داستان اين فيلم اشاره کرد و توضيح داد: قصه اين فيلم از جايي شروع شد که يک فيلمنامهنويس موضوعي را طرح کرد و من آن را به بهروز افخمي پيشنهاد دادم، اما؛ افخمي اين طرح را دوست نداشت و موضوع ديگري را پيشنهاد داد. طرح يکخطي موضوع را دوست داشتم و خواستم که آن را ادامه دهيم.
وي ادامه داد: در طول مسير به پيشنهاد افخمي براي استحکام بيشتر با افرادي که در مسائل امنيتي فعال هستند جلساتي را تشکيل داديم و از آنها بهعنوان مشاور فيلم کمک گرفتيم، مشاوران موارد گوناگوني را از مسائل امنيتي تعريف کردند و به اصرار افخمي بخشي از اين واقعيتها را در فيلمنامه گنجانديم.
تهيهکننده فيلم سينمايي «به نام پدر» افزود: شخصيت سه تا از برادرهاي داستان از واقعيت گرفتهشده بودند، اما؛ برادر چهارم را خودمان ساختيم.
پيرهادي در مورد سرمايهگذاران فيلم سينمايي «روباه» گفت: بنياد سينمايي فارابي و سازمان امنيت ملي به همراه خودم براي اين فيلم سرمايهگذاري کرديم.
تهيهکننده فيلم سينمايي «روباه» درباره انتخاب بازيگران اين فيلم سينمايي توضيح داد: محسن تنابنده اولين کسي بود که براي بازي در اين فيلم قرارداد بست و پول گرفت، اما؛ به دليل اينکه درگير همکاري با مسعود جعفري جوزاني بود و امکان داشت که فيلمبرداري ما نيز بيشتر از دو ماه زمان ببرد با عذرخواهي از گروه جدا شد.
رامبد جوان انتخاب بعدي ما بود که او هم به دليل برنامه خندوانه نتوانست همکاري کند با فريبرزعربنيا در مورد مسائل مالي به توافق نرسيديم و يکي ديگر از انتخابهاي ما به دليل غير ايراني بودن همسرش و عدم تطابق اين امر با موضوع داستان «روباه» حضور در فيلم را نپذيرفت.
در ادامه اين نشست بهروز افخمي در واکنش به کانديد نشدن فيلم «روباه» در بخشهاي مختلف جشنواره سي و سوم گفت: جوايز جشنواره نماينده سليقه چند نفر داوري است که فيلمها را داوري ميکنند، اگر اين افراد عوض شوند همه جوايز تغيير ميکند به همين دليل سيمرغ فجر براي من اهميت چنداني ندارد، شرکت کردن من در جشنواره به دليل حضور در جشن فجر است، ميهماني طولاني که ده روز ادامه دارد.
وي ادامه داد: براي بعضي از بچههاي گروه مهم است که کانديدا شوند چراکه احساس ميکنند کارشان ديده ميشود، اما؛ خوب امسال اين اتفاق براي بازيگران «روباه» رخ نداد، همه فيلمها را هم نديدهام که بگويم اجحاف يا بايکوتي صورت گرفته است.
افخمي با اشاره به تغيير بازيگران فيلم «روباه» توضيح داد: من به چنين تغييراتي عادت دارم چراکه بيست سال پيش هم براي «روز شيطان» همين اتفاق رخ داد، در ابتدا بازيگران حضور در فيلم را پذيرفتند و بعد از مدتي هرکدام به دلايلي انصراف دادند، در فيلم «فرزند صبح» هم بازيگران تحتفشار تلفني و تهديد از حضور در فيلم منصرف شدند.
براي اين فيلم هم پيشبيني ميکردم که چنين اتفاقي رخ دهد، اما؛ شانس آوردم که بازيگراني که انصراف دادند آنهايي نبودند که من براي نقشهاي فيلم از ابتدا انتخاب کرده بودم.
وي ادامه داد: نقش مفتون را از همان زمان نگارش فيلمنامه براي حميد گودرزي در نظر گرفته بودم، بابک حميديان و جلال فاطمي را هم از بازيهاي پيشيني که از آنها ديده بودم انتخاب کردم، اما؛ زمان پيشتوليد تهيهکننده تمايل داشت بازيگران ديگري در فيلم حضور داشته باشند، اما؛ آنها بنا به دلايل متعددي نيامدند و بعدها حميد گودرزي اشاره کرد که فشارهايي براي پذيرش نقش در اين فيلم وجود داشته است.
وي اظهار کرد: بخشي از سکانسها فقط براي اهالي رسانه در فيلم آورده شده است که جنبه شوخي و تفريح داشت و براي اکران عمومي از فيلم خارج ميشوند.
کارگران فيلم سينمايي «آذر، شهدخت، پرويز و ديگران» درباره ديالوگ نويسي فيلم «روباه» گفت: ديالوگ فيلمي که به مستند نزديک است بايد به عاميانه باشد و البته متلک گويي در اين موضوع جايي ندارد.
حميد گودرزي بازيگر اين فيلم سينمايي با حضور در نشست فيلم «روباه» عنوان کرد: علاقه دارم که بازيگري در سينما را دنبال کنم، اما؛ بايد موقعيت آن پيش آيد و کارگردانهاي ديگر هم لطفشان شامل حال من بشود.
در ادامه اين نشست بابک حميديان درباره نقشهاي متفاوتي که در فيلمهاي جشنواره امسال ايفا کرده است، گفت: دوست دارم که متفاوت باشم و به حرمت سينماي ايران رد پاي کوچکي در آن داشته باشم.
وي با اشاره به دوستي ديرينهاش با بهروز افخمي خاطرنشان کرد: دوستي من با افخمي در پيادهرويهاي خيابان وليعصر شکل گرفت و در همين پيادهرويها بود که او بازي در فيلم «روباه» را به من پيشنهاد داد، البته افخمي براي من نقش ديگري را در نظر گرفته بود که به صلاحديد او و با مشاورههايي که باهم داشتيم نقشم تغيير کرد، دوست داشتم سينما را در کنار افخمي تجربه کنم و به همين دليل اين نقش متفاوت را پذيرفتم.
حميديان در بخش ديگري از نشست به پيامي که نيمهشب گذشته از ايرج کريمي دريافت کرده بود اشاره کرد و گفت: ديشب عجيبترين بازديد جهان را در بيمارستان با ايرج کريمي داشتم و از ساعت ۳ تا ۶ صبح در کنار او بودم، دوست داشتم شما هم بدانيد که کريمي در بيمارستان است.
مرجان شيرمحمدي؛ بازيگر، طراح صحنه و لباس «روباه» هم درباره عدم همکارياش با کارگردانان ديگر توضيح داد: طبيعي است که من هم مانند همه بازيگران دوست دارم با کارگردانان خوب کارکنم، اما؛ هيچ پيشنهادي از فيلمسازان خوب نداشتم و اگر هم پيشنهادي بود، بحث کيفيت فيلمنامه مطرح ميشد، من همچنان منتظر پيشنهاد کارگردانان خوب براي بازي هستم.
وي در مورد حضورش در تمامي فيلمهاي افخمي گفت: کار با بهروز براي من جذاب است و باعث ميشود بيشتر در کنار هم باشيم به همين دليل در فيلمهايش حضور دارم.
جلال فاطمي هم که در «روباه» نقش برادر نتانياهو را بازي ميکرد با اشاره به دشواريهاي بازي در فيلم گفت: از زماني که به ايران آمدم تجربههاي زيادي در سينما داشتم، اما؛ دود اين سينما خيلي به چشم من رفته و هميشه به چشم يک بيگانه با من برخورد شده است در نتيجه با خطرهاي حضور در سينما آشنا هستم.
وي ادامه داد: سينماي ما رئال است و نود درصد فيلمها به مسائل اجتماعي ميپردازند در حالي که اين سينما به فيلمهاي تخيلي و سياسي هم نياز دارد، ما بايد فيلم ديدن در ژانرهاي مختلف را تمرين کنيم.
در پايان اين نشست ماکان عاشوري؛ مدير فيلمبرداري دليل اصلياش براي حضور در «روباه» را ترور شدن دوستش در بلوچستان اعلام کرد و تهيهکننده از سينماگران درخواست کرد فضا را براي ورود سرمايه نهادهاي امنيتي باز کنند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]