محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1842270331
ماجرای یک دروغ دیگر از ابراهیم یزدی
واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
ماجرای یک دروغ دیگر از ابراهیم یزدی عصر یکی از روزها در مدرسه رفاه با آقایان نشسته بودیم که [احمد صدر] حاج سید جوادی و [احمد] مدنی وارد شدند و گفتند: [ابراهیم] یزدی از پاریس با ما تماس گرفته و خبر داده که امام، ملاقات با بختیار را بدون شرط استعفا پذیرفته است.
به گزارش فرهنگ نیوز ، آنچه پیش روی شماست بخش هایی از خاطرات مقام معظم رهبری پیرامون نحوه آشنایی شان با امام خمینی و ورود به مسائل مبارزه است.
*عید عزا
در بهمن 1341 رفراندوم لوایح ششگانه با وجود مخالفتهای علما و فضای سرد ناشی از عدم استقبال مردم برگزار شد. امام خمینی با اعلام عزای عید نوروز 1342 آگاهی بخش خود را «از خطرهایی که برای قرآن و مملکت قرآن » در پیش است، ادامه داد. ایشان تأکید داشت که عزای نوروز نه به واسطه شهادت امام صادق (ع) بلکه به واسطه «صدماتی که در این سال به اسلام وارد شده» باید اعلام شود.
«یادم است جزء کسانی بودیم که تصمیم گرفتیم طلبهها لباس مشکی تن شان کنند؛ پیراهن مشکی یا قبای مشکی تن شان» کنند. سید علی پول تهیه قبای مشکی نداشت. از پس تهیه پیراهن مشکی برآمد.«ناگهان دیدیم در... عرض چند روز... ظاهراً از روز عید یا روز قبل از عید... پیراهنها و لباسهای مشکی را تن شان [کردند]... آن چنان وسعت[گرفت] ... که هر روحانی و هر طلبه ای را که نگاه [می کردی] لباس مشکی تنش [بود] ... »
تراکم تحرکات و شدت تلاشهای آن روزها آرام و قرار را از او و دوستانش گرفته بود. تا توانسته بودند، اطلاعیه و اعلامیه چاپ کرده بودند که همگی میگفت امسال عید نداریم. اینها را در هر اجتماعی که در صحن حضرت معصومه (س) دیده میشد، پخش میکردند. امیدشان این بود که زائران رسیده به قم این اطلاعیه ها و خبرها را به شهرهای خود ببرند و پخش کنند.
دوم فروردین سربازان رژیم به مدرسه فیضیه هجوم بردند و حادثه تلخ فیضیه رخ داد.
*نهضت تکثیر اعلامیه
بیشترین فعالیت آقای خامنه ای پس از حادثه مدرسه فیضیه تا شروع ماه محرم، تکثیر و توزیع اعلامیه بود. این کار در خانه سید جعفر شبیری زنجانی انجام میگرفت. از جمله کسانی که برای بردن اعلامیه به این خانه سر می زد سید جعفر طباطبایی قمی بود. او از تهران میآمد. ته چمدان را اعلامیه میچیدند، می آمد بالا. فضایی را برای گذاشتن لباس، زیر پیراهن و زیر شلوار خالی میگذاشتند. سید علی با سید جعفر با چمدان سوار تاکسی می شدند. به گاراژ نمیرفتند؛ سر راه اتوبوسها میایستادند، با فاصله ده متر از هم. سید علی دست بلند می کرد. اتوبوس می ایستاد.« من چمدان را بر می داشتم دوان دوان طرف ماشین... شاگرد شوفر می پرید پایین، صندوق بغل را باز میکرد... چمدان را می گذاشتم توی صندوق بغل. او تا در را می بست آقا جعفر[قمی] سوار شده بود[و] من هم ماشین را دور زده رفته بودم.»
وقتی اتوبوس به تهران میرسید و چمدان ها را پایین می آوردند، صاحب این چمدان، ظاهراً در قم بود. جعفر قمی دوروبر خود را نگاه می کرد، اگر از امنیت اوضاع مطمئن می شد، چمدان را بر می داشت و میرفت.
آن روزها بیشتر اعلامیههایی که در قم توزیع میشد، سرنخی در خانه سید جعفر شبیری زنجانی داشت. اعلامیههای امام خمینی، مدرسین حوزه، علما، اعلامیهای پنج صفحه ای به امضاء «اعلامیه مسلمانان»، اعلامیه خطاب به نظامیان و ارتشیان، « هرچه گیرمان می آمد تکثیر می کردیم و همه جا هم می بردیم. یادم هست خودم مشهد که می رفتم مقدار زیادی اعلامیه می پیچیدم[= لوله می کردم]... قطور... سه چهار لوله... توی تورهای پلاستیکی می گذاشتیم، سوار قطار می شدم... هیچ کس باور نمی کرد اینها اعلامیه باشد... واقعاًهزارها هزار اعلامیه این طرف و آن طرف پخش می شد.»
*چاره ای برای سربازان فراری
یکی از مشغله های آقای خامنه ای در مسجد کرامت رسیدگی به سربازان فراری بود. آنان باید پنهان میشدند، لباس و ظاهرشان را تغییر می دادند تا شناسایی نشوند. پس از پیام امام در یازدهم آذر نیز فرار سربازان فزونی گرفت:« من از سربازان سراسر کشور خواستارم که از سربازخانه ها فرار کنند. این وظیفهای است شرعی که در خدمت ستم کار نباید بود.»
رتق و فتق این گروه متواری کار ساده ای نبود. آقای خامنه ای به این تصمیم رسید که طرح دیگری در اندازد. روزی در صحن مسجد گوهرشاد در میان سخنان خود، از جوانان مشهدی خواست سرهای خود را بتراشند تا دژبان ها نتوانند به راحتی سربازان فراری را شناسایی کنند.«کما این که مأمورین دژبان چند نفر را که پسرهای تجار بازار بودند اشتباهاً به جای سربازان فراری دستگیر و آزاد کردند.» خبر این ابتکار به تهران رسید و آقای بهشتی آن را پسندید و گفت:«این موضوع را در جاهای دیگر اشاعه خواهیم داد.»
*خطبه ای به نام امام خمینی
راهپیمایی ها تا روز تاسوعا ادامه داشت. صبح تاسوعا بود که «پیش از راهپیمایی چیزی به ذهنم رسید که آن را برای برادرانم گفتم و خواستم اگر موافق هستید خبرش را پوشیده بدارید تا زمان آن برسد.»
خطبه خوانی یکی از مراسم جاری در صحن امام رضا (ع) است. مردم در گوشه ای از حرم جمع می شوند و خطیب بالای منبر می رود و خطبه ای به عربی می خواند. این خطبه خوانی جنبه رسمی دارد و با تشریفاتی انجام می شود؛ از جمله تهیه دعوت نامه، حضور افراد خاص آن هم پشت در های بسته حرم. در آن زمان در این مراسم از رضا پهلوی یاد می کردند و بعد خطبه ای با نثر موزون به نام امام حسین (ع) و یا امام رضا (ع) نیز قرائت می شد. «فکر کردم چنین خطبه رسمی آن هم با یاد کرد شاه، متناسب جو انقلابی مشهد نیست. باید زمام امور را به دست بگیرم و موضوع باید پنهان می ماند، زیرا اگر آشکار می شد درهای حرم را روی ما می بستند.»
موضوع تا ظهر، پایان راهپیمایی روز تاسوعا، مکتوم ماند. آقای واعظ طبسی پس از قطعنامه ای که در همه راهپیمایی های روز تاسوعا در شهر های بزرگ و کوچک خوانده شد، خطاب به جمعیت گفت که مردم به طرف حرم بروید. «قرار است امشب خطبه به نام [امام] خمینی خوانده شود. قرار است امشب [آقای] سید علی خامنه ای به نام [امام] خمینی خطبه بخواند.» استاندار خراسان طبق سنت سال های گذشته برای چنین شبی برنامه داشت و از رؤسای ادارات و سازمان ها و افراد مورد نظر استانداری دعوت کرده بود که در این مراسم شرکت کنند.
جمعیت راهی حرم شد. «...رفتم به سمت حرم. دیدم پر است از زائران منتظر خطبه. به طرف اتاقی که مشرف به صحن بود رفتم. از آنجا مردم را می دیدم...» یکی از حاضران آن اتاق از پشت بلندگو اعلام کرد که خطبه شب عاشورا توسط دانشمند ارجمند، حضرت حجه الاسلام خامنه ای خوانده می شود. «... توکل کردم به خدا متوسل شدم به امام رضا (ع) با صدای بلند و کشیده خطبه را شروع کردم. خطبه را مو به مو حفظ نکرده بودم، اما سخنم را با جمله های عربی مسجع که حمد [خداوند] و درود بر پیامبر و خاندانش بود آغاز کردم. همهمه مردم همچنان ادامه داشت، اما به تدریج آرامش و سکوت بر سر آن جمعیت خیمه زد.»وقتی اوضاع را مساعد دید امام رضا را به زبان فارسی خطاب قرار داد و گفت: « یا ابن رسول الله! از شما معذرت می خواهم که طاغوتیان هر ساله مراسم امشب را در کنار تو برپا می کردند در حالیکه نه به تو ایمان داشتند و نه به جد تو حسین. ما خراسانی ها فقط نظاره گر کار آنها بودیم. نه چاره ای داشتیم و نه توانی. ساکت بودیم.» سپس روی سخن را فرماندار نظامی مشهد و استاندار کرد و گفت: «...اینک یکی دو ماه بیشتر به پیروزی [ما] نمانده است. من شما را نصیحت می کنم و می گویم که با مردم به نیکی رفتار کنید.» سخنرانی یک ساعت به درازا کشید. اظهارات او در ارتقاء روحیه مردم و از دیگر سوء تضعیف موقعیت فرمانده نظامی و دیگر مسئولان تأثیر چشمگیری داشت. آنان خود را آماده شرکت در مراسم خطبه خوانی کرده بودند، امام اینک در حال شنیدن پیش بینی یک روحانی مبارز بودند که می گفت:سقوط خواهید کرد. آن شب« عده زیادی به وسیله تلفن و حضوری به همدیگر تبریک» گفتند.
*به سوی تهران
بنابر آن چه که در اسناد منعکس شده، آقای خامنه ای تا پایان دی ماه در مشهد ماند و همراه دوستانش تظاهرات با شکوه اربعین را در 29 دی راهبری کرد.
احتمالاً همین روزها بود که فردی از طرف آقای مطهری به مشهد آمد و از او خواست هر چه زودتر به تهران بیاید« تعجب کردم، زیرا او از بار سنگین مسئولیت من [در مشهد] آگاهی داشت. به فرستاده او گفتم که نمی توانم. حتی برای لحظه ای نمی توانم مشهد را ترک کنم. دو روز بعد پیام دیگری آمد که باید به تهران بروم. بار دیگر پاسخ دادم که امکان ترک مشهد غیرممکن است.»... در این اوان پیام دیگری نیز از طرف آقای مطهری آمد:«نیامدنت به تهران مخالف با امر امام است.»
وقتی تصمیم خود را به دوستانش گفت، ناراحت شدند و گفتند که این کار غیر ممکن است...«گفتم: من هر کاری که در توانم بود به کار بردم، ولی اصرار آنها به نحوی است که شاید موضوع مهمی در بین باشد.»
بناچار پذیرفتند، اما گفتند که در کمترین زمان به مشهد برگردد؛ وآقای خامنه ای قول داد که در حد نیاز در تهران بماند و نه بیشتر.
*شورای انقلاب
در تهران، ابتدا به مدرسه رفاه، رفت. آنجا مرکز فرماندهی انقلاب در تهران بود. وقتی خبررسیدنش را به آقای باهنر داد، از او شنید که به خانه آقای مطهری دعوت شده است و باید به آنجا برود. وقتی وارد شد، آقایان طالقانی، هاشمی رفسنجانی، بهشتی، بازرگان، سرلشکر قرنی و یک نظامی دیگر را آنجا دید. از آقای مطهری پرسید که موضوع چیست؟ وی گفت: «این شورای رهبری انقلاب است و تو نیز عضو این شورا هستی.»
امام خمینی خبر تشکیل قریب الوقوع شورای انقلاب را در 22 دی ماه به مردم داده بود.
*تلاش برای ماندن بختیار
آن روزها تلاشی برای ماندگاری شاپور بختیار شکل گرفت و گفته شد که او می خواهد برای ملاقات با امام، همراهی و کسب رضایت ایشان به پاریس برود. وقتی موضوع را با امام در میان گذاشتند، شرط ملاقات را استعفا از سمت نخست وزیری دانست؛ اگر استعفا داد به پاریس بیاید. «عصر یکی از روزها در مدرسه رفاه با آقایان بهشتی، باهنر، هاشمی رفسنجانی و موسوی اردبیلی نشسته بودیم و طبق معمول غرق در کارها بودیم که [احمد صدر] حاج سید جوادی و [احمد] مدنی (که آن روز او را نمی شناختم) وارد شدند و گفتند: [ابراهیم] یزدی از پاریس با ما تماس گرفته و خبر داده که امام، ملاقات با بختیار را بدون شرط استعفا پذیرفته است. آن دو از ما خواستند اعلامیه ای بنویسم و این موضوع را به اطلاع مردم برسانیم. ما آن را بعید دانستیم. حاج سید جوادی گفت: من دروغ می گویم یا یزدی؟ گفتیم که نه، ولی موضوع را بسیار بعید می دانیم. خبرهای پی در پی که تا شب می رسید همگی از موافقت امام می گفت. یادم می آید [هاشم] صباغیان نیز همین را می گفت. از شهید مطهری خواستیم مستقیما با پاریس تماس بگیرد [ و از چند و چون ماجرا آگاه شود.] تماس گرفت. یزدی گوشی را برداشت. [موضوع را] از او پرسید. او هم موافقت امام را با بختیار، بدون استعفا، اعلام کرد.»
... موضوع حساسی پیش رو بود که با عواطف مردم ناسازگار مینمود. تصمیم گرفتند اعلامیه ای که حکایت از موافقت امام با بختیار می کند بنویسند، و شرایطی که در آن می گذارند، ربطی به استعفاء نداشته باشد. آقای بهشتی چند خطی نوشت، و آقای مطهری نوشته او را کامل کرد.
در همین اوان خبردار شدند گروهی از علمای قم که برای آگاهی از تحولات تهران آمدهاند، در مدرسه علوی، در نزدیکی مدرسه رفاه جلسه ای دارند. به آنجا رفتند. آقای بهشتی هر آن چه که پیرامون موضوع ملاقات امام و بختیار گذشته بود، برای آن گروه بیان کرد. از قم آمده ها، با صدور اطلاعیه مخالفت کردند و گفتند ممکن نیست امام بختیار را بدون استعفا بپذیرد. «این نخستین بار بود که آرائ انقلابیون را با آنچه که [ظاهرا] از امام شنیده بودیم در تعارض می دیدم. ... زنگ تلفن به صدا درآمد. پشت خط سید احمد خمینی، فرزند امام، از پاریس بود. گفت: اعلامیه ای [در این مورد] صادر کرده. دل ها و گوش ها آماده شنیدن شد.» ... آنچه که ذکر شده است که شاپور بختیار را در سمت نخست وزیری من می پذیرم، دروغ است، بلکه تا استعفا نداده است او را نمی پذیرم، چون او را قانونی نمی دانم. حضرات آقایان! به ملت ابلاغ فرمایند که توطئه ای در دست اجراست و از این امور جاریه گول نخورند. من با بختیار تفاهمی نکرده ام و آنچه سابق گفته است که گفتگو بین من و او بوده دروغ محض است. ملت باید موضع خود را حفظ بکند و مراقب توطئه ها باشد.»
*برگرفته از کتاب شرح اسم(زندگی نامه آیت الله سید علی حسینی خامنه ای) نوشته هدایت الله بهبودی.
منبع: مشرق
93/11/20 - 13:34 - 2015-2-9 13:34:12
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]
صفحات پیشنهادی
سندی دیگر از فسادهای خانواده سلطنتی رابطه شاه پهلوی و هنرپیشههای زن فرانسوی/ ماجرای سفرهای محمدرضا به سوئیس چ
سندی دیگر از فسادهای خانواده سلطنتیرابطه شاه پهلوی و هنرپیشههای زن فرانسوی ماجرای سفرهای محمدرضا به سوئیس چه بود در ویلای مجلل شاه اتاق محمدرضا از همسرش جدا شد تا وی بتواند با صرف پولهای گزاف چهرههای مشهور سینمایی غرب و را دعوت کند که از آن جمله میتوان به بریژت باردو ا- سردار ایزدی:حضور فرماندهان ایرانی در دیگر کشورها جنبه مستشاری دارد
سردار ایزدی حضور فرماندهان ایرانی در دیگر کشورها جنبه مستشاری دارد تهران - ایرنا - معاون ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد فرماندهان ایرانی اگر در کشوری حضوری داشته باشند حضور آنها جنبه مستشاری دارد به گزارش ایرنا سردار ایزدی در حاشیه مراسم گرامیداشت شهید محابراهیمیترکمان خبر داد تحول در ترجمه آثار فارسی به زبانهای دیگر با طرح TOP
ابراهیمیترکمان خبر دادتحول در ترجمه آثار فارسی به زبانهای دیگر با طرح TOPرئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی کمک به توسعه ترجمه و نشر کتابهای ایرانی تشویق مترجمان و ناشران خارجی برای ترجمه و نشر آثار فارسی کمک به بسط و اشاعه آموزههای اسلامی و فرهنگ ایران اسلامی در جهان را ااز ماجرای مهاجرت تا امامزادههای دروغی
یکشنبه ۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۹ ۰۵ خیام وقارکاشانی اعتقاد دارد بهتر است بخشی از امور تئاتر کشور به دست خود فعالان این حوزه هدایت شود به گزارش گروه دریافت خبر ایسنا تئاتر باران واقع در خیابان فلسطین که به عنوان تنها سالن خصوصی در این دوره از جشنواره میزبان اجرای 9 نمایش شده توانستهیار و همراه امام در نجف و نوفل لوشاتو درگفت وگو با فارس: چرا امام به توصیه کارتر گوش نکرد؟/تلاش بی نتیجه ابراه
یار و همراه امام در نجف و نوفل لوشاتو درگفت وگو با فارس چرا امام به توصیه کارتر گوش نکرد تلاش بی نتیجه ابراهیم یزدی برای ملاقات امام با بختیارحجتالاسلام سید صادق موسوی درباره چگونگی برگشتن امام به ایران گفت امام به شهید عراقی فرمودند ملک حسین ملک حسن و کارتر به ما خبر دادندمبازرات انقلاب به روایت مرتضی آخوندی ماجرای قرارهای راشدیزدی و هاشمیرفسنجانی در دفتر نشر «دارالکتب الاسل
مبازرات انقلاب به روایت مرتضی آخوندیماجرای قرارهای راشدیزدی و هاشمیرفسنجانی در دفتر نشر دارالکتب الاسلامیهمرتضی آخوندی مدیر دارالکتب الاسلامیه از فعالیتهای دوران پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی گفت و از انتشارات به عنوان پاتوق مورد وثوق سیاسیون نام برد مرتضی آخوندی مدیر انتشاراتغلامحسین ابراهیمیدینانی: زبان شعر و فلسفه با یکدیگر در ارتباطند/ شعر فراگیرتر از فلسفه است
غلامحسین ابراهیمیدینانی زبان شعر و فلسفه با یکدیگر در ارتباطند شعر فراگیرتر از فلسفه استبرخی تصور میکنند زبان شعر و فلسفه از یکدیگر جدا است درحالیکه این تصور اشتباهی است شعر و فلسفه با هم مرتبط هستند و هر دو زبان وجودند اما شعر امکان هستی است و فلسفه آنچه متحقق میشود به گزکشف یک گور جمعی دیگر ایزدیها در موصل
کشف یک گور جمعی دیگر ایزدیها در موصل یک گور جمعی دیگر از پیکرهای ایزدیهای اعدام شده به دست تکفیریهای داعش در موصل کشف شد به گزارش نامه نیوز یک منبع آگاه در استان نینوا اعلام کرد که یک گور جمعی دیگر از ایزدیهای در منطقه سنجار در غرب موصل شناسایی شده است تکفیریهای داعش«خطرات و خاطرات»؛ بخش سی و دوم ماجرای عبور ناوهای جنگی ایران از کانال سوئز/ورود قدرتی دیگر به منطقه
خطرات و خاطرات بخش سی و دومماجرای عبور ناوهای جنگی ایران از کانال سوئز ورود قدرتی دیگر به منطقه مدیترانهوزیر خارجه وقت رژیم صهیونیستی بلافاصله این کار را تحریک آمیز خواند و گفت عبور کشتیهای جنگی ایران از سواحل اسرائیل مسألهای است که سالهاست رخ نداده و نشان میدهد که اعتماد بهبرگ دیگری از فساد در خاندان پهلوی وقتی فرانسه، اشرف را به خاطر قاچاق مواد مخدر ممنوعالورود کرد/ ماجرای هرویین
برگ دیگری از فساد در خاندان پهلویوقتی فرانسه اشرف را به خاطر قاچاق مواد مخدر ممنوعالورود کرد ماجرای هرویینهای حمیدرضا پهلویدر یکی از اسناد ساواک آمده است که معروفترین هروئین در تهران به نام هروئین حمیدرضا مشهور بوده است سایت رجانیوز نوشت رویدادها و حوادثی که در گذر زمهروی: شاید رحیمی در ماجرای پرداخت پول به نمایندگان دروغپردازی کرده باشد/ سخنان رحیمی مردم را آزرده خاطر کرده
هروی شاید رحیمی در ماجرای پرداخت پول به نمایندگان دروغپردازی کرده باشد سخنان رحیمی مردم را آزرده خاطر کرده است عضو فراکسیون رهروان ولایت با تاکید براینکه اظهارات معاون اول رییس جمهور سابق درباره پرداخت پول به 170 نماینده مجلس باید اثبات شود گفت در صورت صحت این موضوع مصر هستحاشیه دیدار استقلال - سپاهان سلفی برهانی با تماشاگران و تشویق ابراهیمی
حاشیه دیدار استقلال - سپاهانسلفی برهانی با تماشاگران و تشویق ابراهیمیامید ابراهیمی که گل پیروزیبخش استقلال را در دقایق پایانی وارد دروازه سپاهان کرد در پایان این مسابقه به شدت از سوی هواداران مورد تشویق قرار گرفت به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس تیم فوتبال استقلال تهران در- نامه مقام معظم رهبری به جوانان اروپا و آمریکا در آستانه دهه فجر، فجری دیگر ایجاد کرد
امام جمعه زابل نامه مقام معظم رهبری به جوانان اروپا و آمریکا در آستانه دهه فجر فجری دیگر ایجاد کرد زابل- ایرنا- امام جمعه زابل گفت نامه مقام معظم رهبری به جوانان اروپا و آمریکا در آستانه دهه فجر فجری دیگر را در دل اروپا و غرب ایجاد کرد که بازتاب ویژه آن همچنان ادامه دارد بهجام جم ایام - ماجرای ورود نور شیطان به ایران
در پی آشنایی ایران با دولت های غربی در اندک زمانی دستاوردهای صنعتی آنان نیز وارد ایران گردید که بی تردید یکی از آن ها بَرق بود در اواخر دوره سلطنت شاهان قاجار در پی روابط گسترده با غرب ایران شاهد نفوذ دستاوردهای صنعتی این دول بود که گاه به واسطه درخواست شاهان از جمله ناصرالدینوقتی اجازه حضور در تیمهای درجه 3 را به من نمیدهند، چطور دستیار کیروش شوم! حجازی: باید تامل بیشتری درباره صح
وقتی اجازه حضور در تیمهای درجه 3 را به من نمیدهند چطور دستیار کیروش شوم حجازی باید تامل بیشتری درباره صحبتهای تیموریان و دیگران داشتمربی سابق تیم فوتبال استقلال گفت وقتی افراد بزرگ و مطرحی همچون ناصر حجازی روشن مجیدی نکونام رحمتی تیموریان و حتی کیروش بعضی از صحبتهاشکستی دیگر برای پرسپولیس و درخشان/یحیی به تیم سابقش نمی بازد
شکستی دیگر برای پرسپولیس و درخشان یحیی به تیم سابقش نمی بازد ورزش > لیگ برتر - پرسپولیسی ها با یک گل مقابل ذوب آهن شکست خوردند به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین تیم فوتبال پرسپولیس با نتیجه یک بر صفر مقابل ذوب آهن شکست خورد در این بازی که امروز در ورزشگاه فولاد شهر برگزارعضو انجمن فولاد: کمبود نقدینگی و سرمایه در گردش گریبانگیر واحدهای فولاد/ واردات دیگر توجیه ندارد
عضو انجمن فولاد کمبود نقدینگی و سرمایه در گردش گریبانگیر واحدهای فولاد واردات دیگر توجیه نداردعضو انجمن فولاد رفع رکود در صنعت فولاد را لازمه رشد صادرات این صنعت عنوان کرد و گفت:رسوب فولاد در گمرک به صفر رسیده است به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس بهمن قاسمی در یک نشست خ-
سیاسی
پربازدیدترینها