واضح آرشیو وب فارسی:فارس: گزارش فارس از نشست فیلم سینمایی «موقت»
عزیزی: امیدوارم عدم اعتماد به جوانان کمتر جلوه کند/ مسئولین به اکران فیلمهایی مثل «موقت» کمک کنند
امیر عزیزی کارگردان فیلم سینمایی «موقت» گفت: مسئولین سینما چاره ای جز این ندارند که به اکران فیلم هایی از این دست کمک کنند، امیدوارم عدم اعتماد به جوانان و هم نسلان ما کم شود تا این خمودگی کمتر جلوه کند.
به گزارش خبرنگار سینمایی فارس، نشست خبری فیلم سینمایی «موقت» دوشنبه شب با حضور امیر عزیزی کارگردان، حسن آقا کریمی تهیه کننده، علی تبریزی مدیر فیلمبرداری، علیرضا حسن خانی منتقد، نازنین فراهانی بازیگر در برج میلاد برگزار شد.
امیر عزیزی در ابتدای این نشست گفت: این نخستین تجربه نمایش اولین فیلمی که ساخته ام در سینما بود برای همین صحبت کردن برایم سخت شده است. این فیلمنامه حدود 4 یا 5 سال در ذهن من بود و بالاخره فیلم همانی شد که در ذهن داشتم.
وی در پاسخ به سوالی درباره ریتم کند فیلم گفت: مدت زمان فیلم 90 دقیقه است و ساختار آن چیزی بود که همیشه مد نظر داشتم و برای نوع پلان بندی ها شاید ریتم فیلم کند به نظر برسد اما بعد از جشنواره در نسخه این اثر بازنگری می کنیم.
کارگردان فیلم موقت در پاسخ به سوالی درباره هماهنگ سازی بازیگران با نابازیگران فیلم گفت: تمرین دورخوانی در این فیلم نمی توانستیم انجام دهیم، زیرا مادرم و خواهرم قرار بود بازی کنند و برای یکدست سازی بازی از آقای آقاکریمی خواستم اجازه دهد دفتر فیلمسازی را در منزل مان مستقر کنیم و بازیگران فیلم در طبقه پایین خانه با خواهر و مادر من زندگی کردند و به این تلفیق برای کار رسیدیم.
عزیزی درباره همکاری با پرویز شهبازی در این فیلم گفت: شهبازی پذیرفت مشاور پروژه باشد اما به دلیل مشکلات مالی تولید به تعویق افتاد اما برای یک کارگردان فیلم اولی حضور یک کارگردان بزرگ مثل شهبازی در پروژه حتی برای چند ساعت کافی و تاثیرگذار است.
این کارگردان سینما در ادامه گفت: بیان خانواده برای من مهم بود، زیرا در خانواده ای پر جمعیت بزرگ شدم و در چنین خانواده می شود جدایی داشت و دوباره آشتی ها و وصل را تجربه کرد. سعی کردم تصویر خانواده ای را نشان دهم و اتصال آن را پس از درهم ریختگی نشان دهم.
عزیزی در پایان گفت: ساخت این فیلم دشوار بود و 50 بار شوتینگ انجام شد، این اولین فیلم من بود و با کمک دوستان ساخته شد و از همه تشکر می کنم. پلان های ما به شکلی است که باید حس را منتقل کند و این کار سخت است و با وسواس آن را انجام دادیم.
وی ادامه داد: مسئولین سینما چاره ای جز این ندارند که به اکران فیلم هایی از این دست کمک کنند، امیدوارم عدم اعتماد به جوانان و هم نسلان ما کم شود تا این خمودگی کمتر جلوه کند.
حسن آقا کریمی در ادامه درباره همکاری با یک فیلمساز جوان گفت: امیر عزیزی به سختی بر خواسته هایش پافشاری کرد و من هم می خواستم این اختیار را داشته باشد و چیزی که می خواهد را بسازد. در سالن متوجه شدم که فیلم با مخاطبان ارتباط برقرار کرد و هدف ما نیز همین بود که محقق شد.
وی همچنین از احسان رسول اف برای حمایت از ساخت این فیلم یاد کرد.
این تهیه کننده سینما عنوان کرد: تلاش هایی برای تدوین مجدد صورت گرفت و یکی دیگر از همکاران با سابقه سینما تلاش به تدوین فیلم با شکل دیگری کرد اما اساسا ساختار فیلم از بین می رفت.
آقاکریمی در ادامه درباره نسبت اقتصاد سینما و سینمای تجربی توضیح داد: تجربه در کنار اقتصاد سینما اهمیت دارد و باید کار هنری تجربی ساخته شود؛ توجه به اقتصاد در تولید یک اثر سینمایی طبیعی است اما معتقدم تجربیاتی همچون فیلم موقت نباید با اقتصاد گره بخورد و باید نگاه بلند مدت داشته باشیم.
وی در پاسخ به سوالی درباره حضور کیانوش عیاری برای تدوین این فیلم گفت: کیانوش عیاری آمد و فیلم را تدوین کرد اما نگرش وی با عزیزی متفاوت بود و دو دیدگاه یکسان وجود نداشت و نظر ما این بود که کلیت فیلم اولویت داشته باشد.
علی تبریزی مدیر فیلمبرداری این اثر سینمایی نیز در ادامه در پاسخ به سوالی درباره فیلمبرداری «موقت» گفت: موقت یکی از جذاب ترین فیلم هایی است که کار کرده ام، این اثر سینمایی شاید به ظاهر به دلیل تک لوکیشن بودن ساده به نظر برسد اما این فیلم پیچیدگی های خاص خود را داشت. جذابیت فیلم در دکوپاژ امیر بود و این فرم جدید برای من جذاب بود.
وی در ادامه درباره این ریتم گفت: می توانیم دوباره فیلم را تدوین کنیم اما این کار فیلم را به یک فیلم دیگر تبدیل می کند، ساختاری که در ذهن داشتیم از ابتدا همین بود و اگر قرار باشد تدوین کلاسیک انجام دهیم فیلم تبدیل به یک فیلم کوتاه می شود.
نازنین فراهانی درباره همکاری به یک فیلمساز اول گفت: امسال با دو فیلمساز اول کار کردم که تجربه با امیر عزیزی و مصطفی احمدی هر دو تجربه های خوبی بود و من لذت بردم. جوانان پر ایده و به روز کار میکنند، سینمای جهان را پیگیری می کنند، ایده آل نگاه می کنند و به راحتی از جزئیات عبور نمی کنند.
فراهانی در پاسخ به سوالی درباره دیده شدن بازیگران در فیلم گفت: نگاه من به فیلم به این شکل نیست برای نقش زحمت کشیده شده و اعتماد به کارگردان دارم که به کار خود اهمیت بدهد و برای من فیلم و در جایگاه مناسب قرار گرفتن مهم است.
انتهای پیام/
93/11/14 - 02:11
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 85]