تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 17 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):سكوت مؤمن تفكر و سكوت منافق غفلت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805273362




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

برنامه‌های ورزشی چگونه مشروعیت کی‌روش را می‌خرند؟ خرج کردن رأی مردم


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: برنامه‌های ورزشی چگونه مشروعیت کی‌روش را می‌خرند؟
خرج کردن رأی مردم
انتخاب علیرضا منصوریان به عنوان موافق کی‌روش از چند نظر مورد چالش است. نکته قابل توجه این است که شب قبل این برنامه کی‌روش و تعدادی از همراهان همیشگی شام را میهمان رستوران منصوریان بودند.

خبرگزاری فارس: خرج کردن رأی مردم



به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری فارس روزنامه «وطن امروز» در صفحه ورزشی خود و در یادداشتی به قلم «حسین جوادی» نوشت: حسین جوادی:‌ شاید اگر گوبلز دستیار ارشد رایش سوم نظریه برجسته‌سازی و پروپاگاندا را جان دوباره نمی‌بخشید تا همین امروز رسانه‌های ما از به کرسی نشاندن افکار خود به مخاطبان عاجز بودند. دقیقا مصداق بارز آن در این روزها در برنامه‌های تلویزیونی ورزشی است که با تکنیک‌های خاص افکار عمومی را به سمت و سویی که خودشان می‌خواهند سوق می‌دهند. نوع نظرسنجی و سوال‌هایی که از سوی این برنامه‌ها برای مشروعیت کی‌روش مبنی بر ماندن در تیم ملی مطرح می‌شود دقیقا مثل طعمه کردن گوشتی است برای پرت کردن حواس «سگ‌های محافظ ذهن» مخاطب. آنها به مخاطبان خود نمی‌توانند بگویند به چه چیزی فکر کنند ولی در عوض می‌گویند چگونه به طرح مساله بیندیشند. یکی از همین دلایل روی آنتن رفتن برنامه نود پنجشنبه شب بود که در آن مجری برنامه با برجسته‌سازی خاصی از رأی مردم خرج کرد تا مقبولیت کی‌روش را ثابت کند. برنامه‌های ورزشی تلویزینی براحتی تمایلات خود را پشت نظرات مردم پنهان می‌کنند و دقیقا برای افکار عمومی آن چیزی را که می‌پسندند تصویر‌سازی می‌کنند. در اینجا نویسنده می‌خواهد تحلیلی بر برنامه پنجشنبه شب نود و کمی هم دیگر برنامه‌های تلویزیونی داشته باشد و نوع برجسته‌سازی ورزشی نسبت به تمایلات شخصی تهیه‌کنندگان را به رخ می‌کشد.
1- انتخاب سؤال
اولین چیزی که می‌تواند ذهن مخاطب را به چالش بکشد نوع انتخاب سوال است. سوال براساس عملکرد کی‌روش و رضایت عموم بود؛ با 2 گزینه بله و خیر. نکته اول اینجاست که چرا این برنامه سوال را براساس تیم ملی و عملکرد کل تیم مطرح نکرد؟ آیا واقعا کی‌روش تمام تیم ملی است؟ آیا این سوال برای این نبود که بیش از پیش وزارت ورزش و فدراسیون فوتبال را تحت تاثیر قرار دهد؟
2- انتخاب موافقان و مخالفان
انتخاب علیرضا منصوریان به عنوان موافق کی‌روش از چند نظر مورد چالش است. نکته قابل توجه این است که شب قبل این برنامه کی‌روش و تعدادی از همراهان همیشگی شام را میهمان رستوران منصوریان بودند. منصوریان چهره موجه و کاریزماتیکی دارد که هم نسبت به پیشکسوتان (آن سوی میز بیژن ذوالفقار‌نسب، مربی سابق منصوریان نشسته) ‌در نظر می‌گیرد و هم مربی جوانی است که به خاطر نوع بیانش و استفاده از کلمات خاص روی ذهن مخاطب تاثیر می‌گذارد. نوع انتخاب کلمه ماشین «فراری» یا «پورشه» از سوی این مربی جوان نشان می‌دهد که کی‌روش چگونه روی ذهن او تاثیر گذاشته. در صورتی که منصوریان همان مربی است که در ابتدای کار کی‌روش از سوی محمد نبی به عنوان دستیار کی‌روش انتخاب شد ولی کارلوس او را نپذیرفته بود! حالا او به عنوان حامی کی‌روش انتخاب می‌شود و از طرف دیگر بیژن ذوالفقارنسب که دیگر به بازنشستگی فکر می‌کند مقابل این جوان زبده و کاریزماتیک حرفی برای گفتن نداشت! او حتی جملات را نمی‌توانست براحتی کنار هم قرار بدهد چه برسد به اینکه منتقد کی‌روش باشد!
3- تصاویر و نریشن‌‌ها
تصاویر گرافیکی و مستندهای چند دقیقه‌ای که توسط شخص سومی روایت می‌شد از بالا به پایین بود. دقیقا نکته‌های مثبت در ابتدا و نکته‌های منفی در حاشیه‌ای خاکستری قرار داشت. ذوالفقارنسب در جایی بیان کرد که این نوع تاکتیک را که شما برجسته می‌کنید تنها مقابل تیم‌های درجه چندمی عربی کارساز است! واقعا همینطور است چون سوال اینجاست که چرا مقابل نیجریه و بوسنی ما عاجز بودیم!؟
4- ضعف مجری
فردوسی‌پور نقطه ضعف‌های کی‌روش را با احتیاط خاصی به کار می‌برد ولی دقیقا بعد از جام‌ملت‌های 2000 لبنان بعد از حذف در مرحله یک چهارم مقابل کره، مربی آن زمان تیم یعنی جلال طالبی را به چالش کشید. برنامه نود در آن زمان لحظه اشتباه فاحش علی دایی مقابل دروازه خودی را آنقدر تکرار کرد که طالبی با اعتراض در حوالی ساعت 2 صبح گفت «آقای فردوسی‌پور دیگر بس است مردم خوابند!» اما این بار اشتباهات کی‌روش چه از نظر تاکتیکی و چه از نظر اخلاقی و حواشی خیلی به چشم نیامد و هر بار که مجری سوال خود را تکرار می‌کرد او از جواب دادن امتناع می‌کرد.

93/11/11 - 05:45





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 93]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن