تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 9 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):فرزندان خود را به كسب سه خصلت تربيت كنيد: دوستى پيامبرتان و دوستى خاندانش و قرائت ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835447540




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ستاره مشهور سینما به افسردگی شدید مبتلا شد+عکس


واضح آرشیو وب فارسی:نیک صالحی: ستاره مشهور سینما به افسردگی شدید مبتلا شد+عکس
یکی از بهترین بازیگران و مشهور‌ترین ستارگان سینمای هند با شهامت اعلام کرد که سال گذشته به افسردگی شدید دچار شد.
در سینمای هند صحبت کردن از مشکلات شخصی و چیره شدن بر آن از اتفاق‌های نادر در میان چهره های شناخته شده است. گاهی بازیگران مشهور هالیوود هم مشکلات شخصی خود را پس از چند سال برملا می‌کنند. دیپیکا پادوکن بازیگری که سال ۲۰۱۳ جوایز بهترین بازیگر نقش نخست زن را در سینمای هند به خود اختصاص داد اعلام کرد که سال گذشته با افسردگی و اضطراب شدید دست و پنجه نرم کرد.  دیپیکا پادوکن حالا می‌خواهد به بیمارانی که به افسردگی مبتلا هستند کمک کند. بیماری افسردگی که به قول او از هر چهار نفر یک نفر به آن مبتلاست.دو روز پیش این خبر در صدر خبرهای هند قرارگرفت؛ حتی روزنامه‌های آمریکایی هم حرف‌های دیپیکا را منتشر کردند. او تجربه شخصی خود را از این بیماری با مردم در میان گذاشت. دیپیکا پادوکن می‌گوید: «ماه‌های نخست سال ۲۰۱۴ در حالی که برای بازیگری‌ام تجلیل می‌شدم، یک روز صبح با احساس متفاوتی از خواب بیدار شدم. یک روز قبلش به دلیل خستگی بیهوش شدم.. از اینجا شروع شد. احساس عجیبی داشتم که توی دلم خالی است.»
ستاره مشهور سینما به افسردگی شدید مبتلا شد+عکس

«فکر کردم از استرس است. تلاش کردم سرم را به کار و دوستانم گرم کنم که تا مدتی مفید بود. اما این حس آزار دهنده ازبین نمی‌رفت. نفس کم می‌آوردم. تمرکزم کم شده بود و اغلب اوقات گریه می‌کردم.»
«دوره‌ای بدترشدم. والدینم به ملاقاتم آمدند، تلاش کردم خودم را عادی جلوه بدهم چون آن‌ها نگران من بودند که تنها زندگی می‌کردم و ساعت‌های طولانی فیلمبرداری داشتم.»«یکبار وقتی آن حالت فروپاشی احساسی برایم پیش امد برای مادرم اوجالا درد دل کردم. او مشکلم را فهمید وبا دوست روان‌شناس خانوادگی آنا چاندی تماس گرفت تا ریشه مشکل من را بفهمد.»
«هر روز صبح به زور از خواب بلند می‌شدم و برای فیلمبرداری فیلم سال نو مبارک شال و کلاه می‌کردم. سرانجام با خاله آنا صحبت کردم. او به شهر بمبئی امد. و من برایش درد دل کردم. آنا تشخیص داد که از اضطراب و افسردگی رنج می‌برم. وقتی توصیه کرد دارو مصرف کنم، مقاومت کردم. فکر می‌کردم صحبت کردن کافی باشد. بعدا به یک روان‌شناس دیگر مراجعه کردم تا نظر او را هم بدانم. چند روزی حالم خوب بود. اما زمان‌هایی احساسم حالت چرخ فلکی داشت. سرانجام شرایطم را قبول کردم. مشاوره تا حدی به من کمک کرد. سپس دارو مصرف کردم وامروز بهترم. بیشتر سکانس‌های سال نو مبارک را در این مرحله فیلمبرداری کردم. قبل از انکه به سراغ پروژهٔ بعدی‌ام فیلمی به کارگردانی شوجیت سرکار بروم، دوماه به خودم تعطیلات دادم تا به لحاظ جسمی و روحی سرپا بشوم. مدتی را با خانواده‌ام در شهر بنگلور گذراندم و حالم بهتر شد. وقتی به مومبای برگشتم، شنیدم یکی از دوستانم به دلیل ابتلا به بیماری افسردگی و اضطراب خودکشی کرده است. این ضربه بزرگی به من زد.
تجربه شخصی خودم و مرگ دوستم به من انگیزه داد تا این موضوع را مطرح کنم، مساله ای که معمولا درباره ش سکوت اختیارمی کنند. حرف زدن درباره بیماری افسردگی توام با نوعی شرمندگی و خجالت است. درحقیقت از هر چهار نفر، یک نفر به اضطراب و افسردگی مبتلاست.
سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده که ظرف چند سال آینده این بیماری بیشترین اپیدمی را در دنیا خواهد داشت. ما درباره همه نوع بیماری صحبت می‌کنیم اما افسردگی یکی از کشنده‌ترین بیمارهای روانی است. هیچ چیزی حتی زندگی برای بیماران افسرده اهمیتی ندارد. غلبه بر بیماری از من انسان قوی تری ساخت. حالا ارزش زندگی را بیشتر می‌دانم. پذیرفتن بیماری و صحبت کردن درباره‌اش حس رهایی به من داده است. دیگر دارو مصرف نمی‌کنم و امیدوارم موردِمن به مردم کمک کند که برای مداوا اقدام کنند.
احساس می‌کنم در این دوران بیمار دلش می‌خواهد درد دل کند و نصیحت نشوند. اما آدم‌های خیرخواه با گفتن چنین جملاتی مثل «نگران نباش. همه چیز درست می‌شه.» بیشتر زیان بار رفتار می کنند.
غمگین بودن و افسرده بودن دو مساله متفاوت است. آدم‌های افسرده از ظاهرشان نمی‌شود تشخیص داد ولی آدم های غمگین از ظاهرشان پیداست. واکنش کلی مردم به بیماری من این بود که تو چطوری می‌تونی افسرده باشی؟ تو که همه چیز داری. یکی از بهترین بازیگران زن سینما هستی، خانهٔ شیک، ماشین، پروژه های سینمایی... داری. دیگه چی می‌خوای؟ اما این بیماری درباره آنچه داری یا نداری نیست. مردم درباره تناسب اندام حرف می‌زنند اما همان اندازه تعادل روحی هم اهمیت دارد. دارم آدم‌های افسرده‌ای را می‌بینم که خانواده‌‌هایشان احساس شرم از بیماری آن‌ها دارند. واین کمکی به بیمار نمی‌کند. آن‌ها نیاز به حمایت و درک شدن دارند.
در حال حاضر دارم روی روشی نو برای آگاهی رساندن درباره بیماری افسردگی و اضطراب کار می‌کنم تا به مردم کمک کنیم.
من و گروهم برنامه‌ای را داریم برای کمک به بیماران افسرده طراحی می‌کنیم که به زودی اعلام خواهیم کرد.»این حرکت دیپیکا پادوکن بیست و نه ساله که برای کمک به مردم هند برداشته با تحسین جامعه روانپزشکان کشورش روبه رو شده است. کافه سینما

دوشنبه 6 بهمن 1393 





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نیک صالحی]
[مشاهده در: www.niksalehi.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 124]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سینما و تلویزیون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن