واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۳۰ دي ۱۳۹۳ (۱۳:۴۴ب.ظ)
«شيفت شب» نيکي کريمي رونمايي شد؛ شيفت شب با شعار «آيا بهتر نيست كه بيشتر بدانيم؟» رونمايي شد مراسم رونمايي فيلم سينمايي «شيفت شب» به كارگرداني و نويسندگي نيكي كريمي با حضور علي اصغري، نويسنده، محمدرضا فروتن و ليلا زارع در پرديس سينما گالري ملت برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري موج، در ابتداي اين مراسم علي اصغري در مورد ايده اين فيلم گفت: ايده و طرح کار از محمود قديمي بود. نسخه اوليه فيلمنامه را نيکي کريمي با نامي ديگر نوشته بود و پروانه ساخت هم دريافت کرده بود. سال گذشته از من دعوت به همکاري کردند. ۹ ماه طول کشيد تا به نتيجه برسيم و در حين کار نيز تغييراتي در فيلمنامه داشتيم. پس از آن کار آغاز و ۴۰ روز فيلمبرداري داشتيم.
در ادامه ليلا زارع در مورد اين تجربه گفت: همکاري خيلي خوبي بود، من در اين کار خيلي چيزها ياد گرفتم و کار کردن با نيکي کريمي برايم خيلي لذت بخش بود.
وي در مورد داستان فيلم و نقشش در اين قصه گفت: قصه اين فيلم يک قصه اجتماعي است و من نقش زن يک خانواده کوچک سه نفري را بازي ميکنم.
در ادامه محمدرضا فروتن در مورد قصه و نقشش عنوان کرد: نقش مردي را دارم که در بحرانهاي مالي قرار گرفته و فشارهاي اقتصادي و مسائل مالي که در اثر يک کلاهبرداري برايش اتفاق ميافتد زندگي و رابطهاش با همسرش را تحتالشعاع قرار ميدهد.
وي در مورد تجربه کار کردن با نيکي کريمي اظهار کرد: سالها است که با نيکي کريمي رابطه دوستانهاي دارم و بسيار باعث خوشحاليام بود که در کاري حضور داشته باشم که او در مقام کارگردان آن فيلم باشد.
پس از پخش ۳ دقيقه از فيلم «شيفت شب» زارع در مورد بازي با بازيگر کودک فيلم گفت: کودک بسيار باهوشي بود. هر چند که بچهها معمولاً سر کار خيلي زود خسته ميشوند اما او نسبت به ساير کودکاني که تا به حا تجربه بازي با آنها را داشتم بسيار با استعدادتر بود و کار کردن با او اصلاً سخت نبود.
در ادامه اصغري در مورد فضاي قصه تصريح کرد: قصه بيانگر حال و هواي زني است که زندگي آرامي دارد، اما؛ با خبري که به او ميدهند متوجه ميشود که قرار است با يک طوفان مواجه شود و آرامشش به هم ميريزد، اين قصه شايد غمانگيز باشد، اما؛ تلخ به آن معنا که حاوي نااميدي و سياهنمايي باشد، نيست.
پس از آن زارع در پاسخ به پرسش احسان کرمي مجري برنامه مبني بر اينکه چقدر به دريافت سيمرغ چشم داريد، گفت: وقتي آدم کار ميکند، بيشتر به کيفيت کار ميانديشد و مهم نتيجه آن است که روي پرده ميبيند. من فيلم را هنوز کامل نديدهام اما چند سکانسي را که ديدم خيلي دوست داشتم.
وي اذعان داشت: به هر حال دريافت سيمرغ و هر جايزه ديگري براي هر کسي خوشايند است، اما؛ تا وقتي همه کارها را نبيني نميتواني قضاوت کني که کدام کار شايسته سيمرغ است.
در ادامه فروتن نيز در مورد دريافت سيمرغ عنوان کرد: متاسفانه طي سالهاي اخير کساني جايزه دريافت کردهاند که موجب شده سيمرغ معنياش را برايم از دست بدهد. حتي در مورد اين افراد اين ذهنيت بهوجود ميآيد که دريافت جايزه از سوي آنها سفارشي است، اميدوارم امسال اينگونه نباشد و کساني که لايق دريافت سيمرغ هستند آن را کسب کنند. اينکه يک نفر سيمرغ بگيرد و همه تعجب کنند نشانگر نادرست بودن اين انتخاب است.
وي افزود: يک زماني به دريافت سيمرغ فکر ميکردم. در واقع در مورد برخي کارها فکر ميکردم که بايد ديده شود و آن را کاري خوب و درخور توجه ميدانستم، اما؛ فکر ميکنم کارهاي خيلي خوبي وجود داشته که ديده نشده و مهجور مانده است.
پس از آن ليلا زارع در مورد قشر مخاطب اين فيلم بيان کرد: «شيفت شب» فيلمي است که ديدن آن براي همه افراد خوب و خوشايند است. هر کس که ان را ببيند لذت ميبرد، مربوط به گروه يا قشر خاصي نيست. مشابه داستانش را بسيار زياد در جامعه ديدهايم.
اصغري نيز در اين رابطه شرح داد: «شيفت شب» فيلمي است که تمام اعضاي خانواده به راحتي با آن ارتباط برقرار ميکنند، اين فيلم حاوي هشداري است مبني بر اينکه سعي نکنيم طبقه خانوادهمان را تغيير دهيم.
در ادامه اين مراسم در پاسخ احسان کرمي در مورد پيشبيني استقبال از فيلم فروتن گفت: من فيلم را نديدهام و اصلاً نميتوانم حتي حدس بزنم که چقدر مورد توجه و رضايت مخاطبان قرار خواهد گرفت.
اصغري در اين رابطه اظهار کرد: ميتوانم بگويم «شيفت شب» متفاوتترين کار نيکي کريمي و جزو کارهاي خوب جشنواره است.
پس از آن در پاسخ به درخواست احسان کرمي مبني بر بيان جملهاي در تبليغ اين فيلم، ليلا زارع گفت: فکر ميکنم امسال جشنواره پررونقي داشته باشيم و بهتر است که همه فيلمها ببينيم.
اصغري اظهار کرد: شيفت شب يک درد مشترک است و بازخورد خيلي خوبي پيدا ميکند، اين فيلم کار متفاوتي است و به گفته خود نيکي کريمي به شدت از سينماي او فاصله گرفته است.
فروتن نيز در اين رابطه بيان کرد: بايد فضاي مناسب براي فيلمهايي که توان اين را دارد که با مخاطب ارتباط برقرار کند فراهم شود، بعضي فيلمها پتانسيل و توان دارند که بيشتر راجع به آنها حرف زده شود و ديده شوند.
وي افزود: اميدوارم شرايط و امکانات براي اين فيلم، به اندازه حرفي که دارد مهيا شود تا مردم ببينند و لذت ببرند.
در پايان شعار اين فيلم که جمله «آيا بهتر نيست که بيشتر بدانيم؟» بود، توسط ليلا زارع بيان شد و محمدرضا فروتن نيز از پوستر فيلم رونمايي کرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]