تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 7 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):در انسان پاره گوشتى است كه اگر آن سالم و درست باشد، ديگر اعضاى بدنش هم با آن سا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1845461942




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دوست یابی را به فرزندتان آموزش دهید!


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:


آموزش دوست یابی به فرزندان؛
دوست یابی را به فرزندتان آموزش دهید!
شاید شما هم به عنوان والدین نگران روابط فرزندتان با دوستانش باشید. بدون شک رابطه دوستی درکودکی مسیری حساس است. بچه ها به مرور خواهند آموخت که چگونه با دوستانشان رفتار کنند، چگونه موقع دعوا با یکدیگر مصالحه کنند و یا با همدیگر اوقاتشان را تقسیم کنند.



امام على عليه ‏السلام : خوش اخلاقى در سه چيز است: دورى كردن از حرام، طلب حلال و فراهم آوردن آسايش و رفاه براى خانواده.
به گزارش سرویس خانواده جام نیوز،  شاید شما هم به عنوان والدین نگران روابط فرزندتان با دوستانش باشید. بدون شک رابطه دوستی درکودکی مسیری حساس است. بچه ها به مرور خواهند آموخت که چگونه با دوستانشان رفتار کنند، چگونه موقع دعوا با یکدیگر مصالحه کنند و یا با همدیگر اوقاتشان را تقسیم کنند. اما پایین و بالاهایی که در دوستی وجود دارد گاهی اوقات برای والدین نگران کننده می شود.
ماری دابین، استاد روانشناسی در دانشگاه پزشکی ایلی نویز آمریکا می گوید: اکثر بچه ها بعضی اوقات احساساتشان جریحه دار می شود و اینجاست که دخالت های بی مورد بعضی والدین اوضاع را وخیم تر می کند.
حالا سوال اینجاست که به عنوان یک والدین نگران از کجا باید بدانیم که چه زمانی فرزندمان به ما احتیاج دارد و چه زمانی می بایست خودمان را کنار بکشیم؟ در این مقاله مجله دلگرم با توجه به گفته کارشناسان رشد کودک به بیان نکاتی کلیدی و اساسی در رابطه با والدین و فرزندان خواهد پرداخت.
1. مهارتهای رفاقت و صمیمیت را به فرزندتان آموزش دهید. کودکان دوست دارند که با دوستانشان و یا دیگر کودکان اطرافشان به راحتی و بدون دخالت بزرگترها بازی کنند. زمانیکه کودکتان رابطه شما با دوستانتان را می بیند دقیقا کپی برداری می کند و از شما آموزش می بیند پس سعی کنید در رفتار خودتان با دوستانتان دقت لازم را مبذول کنید. می توانید حس همدلی و مهربانی را به فرزندتان آموزش دهید. برای مثال اگر همسایه کناریتان مریض است و شما غذایی درست کرده اید که مناسب حال او نیز هست می توانید مقداری از غذا را به همسایه تان بدهید مطمئن باشید فرزندتان این رفتارها را الگوبرداری خواهد کرد.
2. از شیوه برخورد فرزندتان با دوستانش حتما آگاهی داشته باشید. هوای فرزندتان را دورادور داشتن  با اجبار فرزندتان به کارهای ناخواسته تفاوت زیادی دارد. به کرات دیده می شود که والدین به صورت بسیار واضح و شفاف طریقه رفتار و برخورد با دیگران را به فرزندشان آموزش می دهند.اما باید بگوییم که والدین می بایست به طور غیر ملموس روش های آداب معاشرت را به فرزندانشان آموزش دهند.اجازه دهید فرزندتان به شما نشان دهد که چه نوع رفتار و آداب معاشرتی را دوست دارد و انتخاب کدامیک برایش راحت تر است. به طور مثال اگر فرزندتان از بازی گروهی لذت می برد به او اجازه دید در گروه دوستانش شرکت کند و اگر برعکس از بازی کردن با یک یا دو نفر بیشتر لذت می برد بگذارید با همان تعداد کم دوستانش بازی کند.
3. اجازه دهید فرزندتان دوستانش را به خانه بیاورد. اگر فرزندتان مایل است که دوستانش را به خانه دعوت کند با روی گشاده از پیشنهادش استقبال کنید و یا اینکه گاهی اوقات خودتان هم می توانید به فرزندتان پیشنهاد دهید و از او بخواهید که دوستانش را دعوت کند که شما بیشتر با آنها آشنا شوید. محیط خانه را برای فرزندتان و دوستنانش اماده کنید و هر بازی که تمایل دارند را اجازه دهید که انجام دهند.
4. زمانیکه فرزندتان با دوستانش به مشکلی برخورد کرد در حل آن مشکل کمکش کنید. سوء تفاهم در دوستی همیشه وجود دارد. از فرزندتان بخواهید در مورد مشکل به وجود آمده با شما صحبت کند و شما قضاوت کنید که در این مرحله می بایست چه عکس العملی نشان دهد. شاید گاهی اوقات به این نتیجه برسید که ادامه این رابطه دیگر به صلاح فرزندتان نیست.   دلگرم / 2009



۲۷/۱۰/۱۳۹۳ - ۱۱:۴۲




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 11]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن