تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 28 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):با علما معاشرت كن تا علمت زياد، ادبت نيكو و جانت پاك شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

خرید نهال سیب سبز

خرید اقساطی خودرو

امداد خودرو ارومیه

ایمپلنت دندان سعادت آباد

موسسه خیریه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1806891108




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

توصیه هایی برای بهبود جلسات کاری


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: اگر احساس می کنید که در دام جلسات کاری بیهوده گرفتار شده اید، این توصیه ها را بخوانید.

به گزارش تراز ، جلسات کاری بخش مهمی‏ از هر کسب و کار و شغلی را تشکیل می‏دهند اما همانقدر که این جلسات می‏توانند مفید باشند و در بهبود وضعیت کسب و کار نقش داشته باشند ممکن است به یک اتلاف وقت واقعی نیز تبدیل شوند. جلسات کاری باید تا آنجا که امکان دارد کوتاه و موثر باشند تا افراد احساس نکنند که با حضور در جلسات وقت خود را بیهوده تلف کرده اند. توصیه های زیر در مورد برگزاری جلسات که توسط مجله کارآفرین (The Entrepreneur) ارایه شده اند می‏توانند برای افزایش بهره وری جلسات به شما کمک کنند.

1- سنجش ضروری بودن جلسه

در نخستین قدم باید از خود بپرسید که آیا برگزاری چنین جلسه ای ضروری و یا به عبارت بهتر حیاتی است یا خیر. اگر چنین نیست شاید بهتر باشد که اصلا جلسه ای برگزار نشود. بسیاری از جلسات کاری بدون اینکه ضرورتی داشته باشند برگزار می‏شوند و این در حالی است که اگر افرادی مجبور باشند برای حضور در این جلسات مسافتی را نیز در خیابان های شلوغ طی کنند، برگزاری چنین جلساتی توجیهی ندارد.

2- آماده ساختن دستور جلسه

بسیاری از جلسات کاری بدون برخورداری از دستور جلسه برگزار می‏شوند. در واقع افرادی که در این جلسات حضور می‏یابند تصویر دقیقی از اینکه قرار است در مورد چه موضوعاتی بحث بشود و چه مسایلی در جلسه مطرح خواهد شد ندارند. چنین روندی بهره وری جلسات را به شدت کاهش می‏دهد و به همین خاطر بهتر است که دستور جلسه ای برای جلسات آماده شود. البته آماده کردن دستور جلسه آن هم درست لحظاتی پیش از آغاز جلسه نیز کارایی چندانی ندارد و بهتر است که برای مثال 24 ساعت پیش از آغاز جلسه، دستور جلسه آن آماده شود و در اختیار افرادی که قرار است در جلسه حاضر شوند قرار داده شود.

3- افراد غیرضروری را حذف کنید

حضور برخی از افرادی که در جلسات حاضر می‏ شوند ضروری و مفید نیست و می‏تواند از بهره وری جلسات نیز بکاهد. چنین افرادی معمولا توجه چندانی به بحث های جلسه نشان نمی ‏دهند، چرا که در واقع موضوع چندان به آن ها مربوط نمی‏شود، و حتی ممکن است که با اقداماتی تمرکز جلسه را به هم بزنند. اظهارنظر این افراد در مورد مباحث جلسه نیز احتمالا به علت عدم برخورداری از تخصص کافی در مورد موضوع جلسه، چندان مفید نخواهد بود و از بهره وری جلسه خواهد کاست. به همین خاطر بهتر است تنها افرادی به جلسه دعوت شوند که حضور آن ها ضروری و البته مفید است.

4- جلسات دو نفره

لازم نیست که جلسات دو نفره به شیوه مشابه جلسات چند نفره برگزار شوند بلکه می‏توان از یک پیاده روی مشترک برای چنین جلساتی استفاده کرد. حتی می‏توان جلسات دو نفره را در رستوران یا محل دیگری برگزار کرد. تغییر در فرم جلسات باعث افزایش جذابیت آن ها خواهد شد.

5- مراقب جلسات هفتگی باشید

برخی از جلسات کاری در به طور منظم و در دوره های زمانی خاص، برای مثال هر هفته، برگزار می‏شوند. چنین جلساتی ممکن است به مرور زمان کارایی خود را از دست بدهند و تنها به جلساتی تکراری بدون دستاور قابل ذکر تبدیل شوند. در مورد چنین جلساتی تلاش کنید تا هدف اصلی برگزاری آن ها را همواره در ذهن داشته باشید و اجازه ندهید که جلسات از مسیر اصلی خارج شوند. در غیر اینصورت احتمالا پس از مدتی افرادی که در جلسه حضور می‏یابند از خود خواهند پرسید که اصلا چرا باید در چنین جلساتی حاضر شد.


منبع: خبرآنلاین


شنبه 27 دى 1393 ساعت 08:42





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن