تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 6 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):حق، راه بهشت است و باطل، راه جهنم و بر سر هر راهى دعوت كننده اى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834185691




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نفي هولوكاست، نفرت نژادي و تمسخر اسلام آزادي بيان فرانسه است!


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: نفي هولوكاست، نفرت نژادي و تمسخر اسلام آزادي بيان فرانسه است!
در حالي‌كه مدير نشريه «شارلي ابدو» در تلاش است تا حمايت‌ها از اين نشريه را به معناي حمايت از لائيكيسم و سكولاريسم معرفي كند و آن را نشانه‌ دفاع از آزادي‌بيان بنامد، رفتار‌هاي متناقض همين نشريه در قبال يكي از كاريكاتوريست‌هايش به چالشي براي آزادي بيان غربي تبديل شده است.
نویسنده : محمد‌صادق عابديني 


در حالي‌كه مدير نشريه «شارلي ابدو» در تلاش است تا حمايت‌ها از اين نشريه را به معناي حمايت از لائيكيسم و سكولاريسم معرفي كند و آن را نشانه‌ دفاع از آزادي‌بيان بنامد، رفتار‌هاي متناقض همين نشريه در قبال يكي از كاريكاتوريست‌هايش به چالشي براي آزادي بيان غربي تبديل شده است.
سال 2009 زماني كه ساركوزي رئيس‌جمهور فرانسه بود، سينه ماركوس سينت كاريكاتوريست 80 ساله فرانسوي كه 20 سالي بود با مجله شارلي ابدو همكاري مي‌كرد، كاريكاتوري را از پسر ساركوزي كشيد كه در آن به رابطه وي با يك زن يهودي كه مدير يك گروه تجاري بود، اشاره شده بود. سينه ماركوس در آن كاريكاتور همچنين از احتمال تغيير دين پسر ساركوزي از مسيحي كاتوليك به يهوديت اشاره كرده بود.
مجله شارلي ابدو از او مي‌خواهد به خاطر كشيدن اين كارتون عذرخواهي كند اما كاريكاتوريست دليلي براي عذرخواهي نمي‌بيند و به همين راحتي او اخراج مي‌شود. دليل اخراج ، تمسخر يهوديت عنوان مي‌شود! با راه‌اندازي كمپين «من شارلي هستم» سينه ماركوس نيز دست به انتشار بيانيه‌اي با عنوان «من شارلي نيستم» كرد و به شرح رفتار متناقض اين مجله در قبال آزادي بيان پرداخت. البته اين كاريكاتوريست بيكار ننشست و با شكايت از شارلي ابدو توانست در دادگاه مجله را محكوم كند و برنده 40 هزار يورويي دادگاه شود.
    انتقاد از ساركوزي مساوي با اخراج
اخراج كاريكاتوريست مجله تنها به دليل كشيدن كاريكاتور پسر ساركوزي و خوردن برچسب اقدام نفرت‌انگيز عليه يهوديت! يادآور نفوذ بالاي لابي صهيونيست‌ها در جامعه فرانسه است. محكوم شدن منكران واقعه هولوكاست در دادگاه‌هاي فرانسه نمونه بارزي از تناقض‌هاي آزادي بيان در كشوري است كه ادعا دارد در راهپيمايي سكوت براي كشته‌شدگان حمله به مجله شارلي ابدو بيش از يك و نيم ميليون نفر در حمايت سكولاريسم و لائيسيسم به خيابان‌ها آمده بودند.
  بحث ابدي ميان آزادي بيان و ترويج نفرت!
كارلوس لاتوف، هنرمند كارتونيست برزيلي كه آثار متعددي در دفاع از فلسطينيان نيز خلق كرده است، در گفت‌وگو با روزنامه صباح تركيه، بحث تناقض‌هاي آزادي بيان در غرب را بيشتر باز مي‌كند. لاتوف مي‌گويد: اين بحث ابدي است كه چه چيز آزادي بيان و چه چيز بيان نفرت است؟ چرا برخي از افراد آزادي بيان دارند و ديگران نه؟ چرا برخي از مسائل را مي‌شود مسخره كرد و برخي ديگر را نه؟ براي مثال انكار هولوكاست شامل آزادي بيان است يا نفرت نژادي؟
   نيويورك‌تايمز: من شارلي نيستم
نيويورك‌تايمز در يادداشتي به قلم ديويد بروكز به انتقاد از رفتار‌هاي دوگانه‌اي پرداخت كه مردم امريكا نسبت به «شارلي ابدو» و آزادي بيان دارند. اين يادداشت‌نويس با يادآوري اينكه بسياري از امريكايي‌ها اقدام به اشتراك‌گذاري متن «من شارلي هستم»، آن را اقدامي هيجاني عنوان مي‌كند كه با مواردي كه در امريكا پيش آمده در تناقض است. بروكز همچنين كارتون‌هاي شارلي ابدو را نشانه‌اي از تمسخر مذاهب و ترويج نفرت مي‌داند.
   اقدام تحريك‌آميز شارلي
انتشار شماره جديد نشريه شارلي ابدو با كاريكاتوري موهن از حضرت محمد(ص) روي جلد اين مجله، انتقادات فراواني را در داخل و خارج از فرانسه به همراه داشته است. روزنامه اينديپندنت در گزارشي به اعتراض مسلمانان در سراسر جهان به اين اقدام پرداخته است. يك مسلمان فرانسوي در گفت‌و‌گو با اين روزنامه اقدام شارلي ابدو را شرم‌آور عنوان مي‌كند. يكي ديگر از مسلماناني كه با اين روزنامه گفت‌و‌گو كرده است، با اشاره به تكثير كاريكاتور‌هاي شارلي ابدو در خارج از فرانسه و ديده شدن آن در امريكا و اروپا اين سؤال را مطرح مي‌كند كه آيا مردم آنجا نمي‌دانند اين كار توهين به اسلام است؟!
هم‌اكنون جوامع اسلامي در اروپا و امريكا اقدام مجله فرانسوي را محكوم و آن را مروج نفرت و آغازكننده جنگ عنوان مي‌كنند. مسلمانان فرانسوي در اقدامي خودجوش كمپين «من احمد هستم» را در دفاع از مقام پيامبر اسلام(ص) راه‌اندازي كرده‌اند.
  بي‌بي‌سي و توجيه اقدام موهن شارلي ابدو
بي‌بي‌سي در گزارشي به اين موضوع پرداخته كه آيا به تصوير كشيدن پيامبر(ص) كار درستي است يا خير؟ البته اين رسانه انگليسي ميان به تصوير كشيدن و انتشار كاريكاتور توهين‌آميز، فرقي قائل نشده است. در اين گزارش بي‌بي‌سي تلاش كرده حرمت تصوير‌سازي از پيامبر(ص) را ناشي از يك عرف بداند كه در طول تاريخ توسط وهابي‌ها به آن دامن زده شده است. از زمان انجام عمليات تروريستي در پاريس، رسانه‌هاي اين كشور اقدامات تروريستي را به مسلمانان نسبت داده و متعاقب آن حملات تروريستي عليه مسلمانان در اين كشور رو به افزايش گذاشته است. به‌رغم اينكه فرانسوا اولاند، رئيس‌جمهور فرانسه مسلمانان را اولين قربانيان تعصب و تندروي عنوان كرده است، تندر‌وهاي فرانسوي طي روزهاي گذشته بيش از 50 حمله با اسلحه‌هاي گرم و سرد به مسلمانان انجام داده‌اند و در حالي كه كارگر مسلمان سوپرماركت مورد حمله قرار گرفته با شجاعت خود باعث نجات جان چند يهودي فرانسوي شده و از وي به عنوان قهرمان فرانسه ياد مي‌كنند. شهروندان مسلمان فرانسوي اين روز‌ها به دليل اوج‌گيري احساسات نژادپرستانه در اين كشور شرايط خوبي را پشت سر نمي‌گذارند. سوءاستفاده از بحث آزادي بيان براي حمله به اعتقاد مذهبي مسلمانان و ارتباط دادن يك اقدام تروريستي به اسلام، باعث شده است محيط فرانسه و كشور‌هاي اروپايي بيش از پيش براي زندگي مسلمانان سخت شود. روز گذشته صدراعظم آلمان طي سخناني به مبارزه اين كشور با اسلام‌گرايي اشاره كرد. كشور‌هاي اروپايي به بهانه مبارزه با بنيادگرايي و تروريسم دست به بازداشت مسلمانان زده‌اند.

منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۳۹۳ - ۰۰:۵۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 163]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن