محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1828833881
گفتگو با دو تهیه کننده جوان و موفق رادیو 7
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: شیوه های اصولی اسپانسری برنامه های تلویزیونی (1)
گفتگو با دو تهیه کننده جوان و موفق رادیو 7
این یک گفتگوی ویژه است. گفتگو با دو تهیه کننده جوان و موفق که رادیو هفت را تولیدمی کنندکه یک برنامه خلاقانه و جذاب است و حالا از ایده های خلاقانه و جذاب شان برای تبلیغات غیرمستقیم و البته موثر پرده برمی دارند.
مجله پنجره خلاقیت - آرش نصیری: این یک گفتگوی ویژه است. گفتگو با دو تهیه کننده جوان و موفق که رادیو هفت را تولیدمی کنندکه یک برنامه خلاقانه و جذاب است و حالا از ایده های خلاقانه و جذاب شان برای تبلیغات غیرمستقیم و البته موثر پرده برمی دارند.
اینکه چگونه می توان در یک برنامه تلویزیونی حضور پیدا کرد و دیده شد، بدون آنکه در ساختار آن تغییراتی ایجاد شود و تبلیغات گل درشت به نظر بیاید.
این بحث در شماره آینده مجله هم ادامه دارد و خواهید دید که چگونه یک برند، با احترام به جایگاه و شخصیت برندی که در کنارش می ایستد، بیشترین و بهترین نتیجه را می گیرد و بیشترین و بهترین تاثیر را می گذارد.
بودن و نبودن اسپانسر در برنامه های فرهنگی و هنری معمولا باعث بروز مشکل و معضلاتی می شود، مخصوصا اگر این برنامه برنامه ای مثل رادیو هفت باشد که وقتی به آن نگاه می کنید، به نظرتان می رسد حضور مستقیم اسپانسر خیلی سخت است. معمولا شرکت های ایده آل برای برنامه هایی مثل برنامه شما شرکت های تولید هنر هستند اما حضور این شرکت ها هم با مشکلاتی مواجه است مخصوصا که در این شرکت ها مسئله کیفیت شان هم مطرح می شود. می خواهیم با شما در این باره صحبت کنیم. شما برای ورود به این مسئله مشکلاتی داشتید، درست است؟
- صوفی: بگذار از قبل تر شروع کنم. نکته مهم حضور اسپانسر در یک برنامه تلویزیونی - چه یک برنامه فرهنگی هنری، یک مسابقه تلویزیونی یا هر بنرامه دیگر - مهم شناخت درست اسپانسر از آن برنامه و شکل حضور در آن برنامه است. حتی ممکن است یک محصول صنعتی در کنار یک برنامه فرهنگی هنری قرار بگیرد اما از آنجایی که شناخت درستی از حضور در این برنامه دارد، به سازندگان آن برنامه اعتماد می کند تا هم تبلیغ لازم روی کارشان انجام شود و هم حتی آن محصول در برنامه دیده شود، بدون آنکه گل درشت یا خیلی توی چشم باشد.
برای این کار باید طراحی های لازم انجام شود. نکته مهم درک درست از این تعامل است. خیلی وقت ها دیده ایم که یک محصول در کنار یک برنامه قرار گرفته که همینطوری و ابتدا به ساکن خیلی هم هماهنگی دارد اما آنقدر بد و غیرکارشناسی حضور پیدا می کند که همان تبلیغ به ضد خودش تبدیل می شود. مثلا یک محصول که مربوط به کودکان است و در مورد مسائل تربیتی است اما با استفاده نادرست و شکل حضور بد تاثیر معکوس می گذارد. این به اسپانسرها برمی گردد که چقدر به اصول روابط عمومی و تبلیغات آشنایی دارند و با آگاهی در یک برنامه تلویزیونی ورود پیدا می کنند.
آغاز این همکاری برای تهیه کننده چه مشکلاتی دارد؟ اینکه چه بخش از کار را بپذیرد و در مذاکرات چه بگوید و چه نگوید و ... همه اینها خیلی باید مشکل باشد. خیلی از اسپانسرها برای ورود به یک پروژه، تقاضاهای غیرممکن دارند و ...
- ضابطیان: این بستگی به این دارد که خود شما به برنامه تان چه نگاهی دارید. یک موقع هست که شما می گویید من می خواهم به هر قیمتی این برنامه تلویزیونی ام را بسازم. شما خیلی از این برنامه ها را می بینید که معلوم است تصمیم گرفته اند به هر قیمتی برنامه شان روی آنتن برود. یک موقع هم هست که یک تهیه کننده فرهنگی تر، برای خودش محدودیت هایی را می گذارد و می گوید من تا این سطح توقعاتم را پایین تر می آورم و از آن به بعد دیگر اصول برنانمه ام زیر سوال می رود و من از اصولم کوتاه نمی آیم تا به قول شما اسپانسر توقع نامناسبی نداشته باشد. آن توقع اسپانسر شاید از آن برنامه نامناسب است و برای برنامه دیگر مشکلی نداشت. هر برنامه و هر تهیه کنده ای استراتژی و اهداف خودش را دارد و این مهم است که تهیه کننده اصول خود را بداند و با خودش سر این موضوعات کنار آمده باشد. بعد از آن است که می تواند راجع به این مسائل تصمیم بگیرد.
این درک درست از تبلیغ را در تبلیغات شرکت های خارجی می بینیم.
- ضابطیان: نه اتفاقا همیشه اینطور نیست. خیلی از آگهی های خارجی را می بینیم که خیلی سطحی با این موضوع برخورد کرده اند و در خیلی از این آگهی ها، اسپانسر به شدت حضورش را به رخ می کشد.
این موضوع ظاهرا مربوط به تفاوت درک آدم های پولدار غیرفرهنگی است و در همه جای دنیا هم این اتفاق می افتد.
پس آنجا هم تبلیغات در رادیو هفت شان با تبلیغ در برنامه های دیگر فرق می کند.
- ضباطیان: بله برای آنکه رادیو هفت آنها هم با یک سلیقه فرهنگی به سراغ یک اسپانسر می رود و سراغ هر اسپانسری هم نمی رود. ما خیلی انتخاب ها داشتیم که حتی خودشان به ما پیشنهاد داده بودند و ما آن پیشنهاد را بررسی کردیم و دیدیم تنها راهی است که می تواند به برنامه پول تزریق کند و مشکلات آن را کم کند اما به هیچ عنوان شبیه برنامه نیست؛ برای همین آن را رد کردیم.
ما کاسب نیستیم و اگر بخواهیم کاسبی کنیم می رویم سراغ کاری دیگر. نمی گویم نباید از این برنامه پول دربیاوریم، نه، ما داریم کار می کنیم و مثل هر برنامه دیگر باید پولش را هم دربیاوریم اما اصول و اهداف و مخاطب ما برای ما اهمیت ویژه دارد. اگر هدف اصلی پول در آوردن بود می گفتیم برنامه را می گیریم، اسپانسرهای مختلف را می آوریم و پول مان را درآوریم اما دیگر رادیو هفت نمی شدیم.
و خیلی از مخاطبان تان را از دست می دادید.
- ضابطیان: بله، ما برنامه می سازیم که مخاطب ما را تماشا کند و هر برنامه و هر بیزینسی باید مخاطب و مشتری خود را بشناسد و به آن احترام بگذارد.
بله و البته شما در برنامه تان اسپانسر آوردید و با آنها کار کردید اما حضورش نه تنها آزاردهنده نشد که خیلی هم خوب نشست. چطور به این ترکیب رسیدید؟
- صوفی: این برمی گردد به تعریفی که ما ازت اسپانسر کردیم و درک درستی که اسپانسرهای محترم ما از برنامه داشتند. وقتی شما با اسپانسری مواجه می شوید که خودش مخاطب برنامه است و برنامه و مخاطبان آن را می شناسد و می داند با چه برنامه ای طرف است، متوجه چارچوبی که ما تعریف کرده ایم می شود. مثلا یک بار یک شرکت صنعتی به سراغ ما آمد که اسپانسر ما بشود. می شد برای آنهاط راحی کرد و پول خوبی هم می دادند اما آنها مایل بودند تعاد زیادی برنامه داشته باشند در صورتی که ما فکر می کردیم حضور آنها در برنامه بیشتر از یک برنامه ممکن نیست.
شاید اگر تنها منافع مالی برای مان مهم بود می پذیرفتیم و بخشی از برنامه را در اختیار آنها می گذاشتیم. ما ضمن احترام به آنها گفتیم فقط یک برنامه و با آنها توافق نکردیم. پس اگر بخواهم پاسخ به این سوال شما را به صورت خلاصه بگویم، چارچوبی که ما تعیین می کنیم و درک درستی که آن اسپانسر دارد، مهمترین موضوعات هستند.
این نکته که می گویی، برخلاف آنچه که شاید به نظر می رسد، دقیقا مطابق با اصول برندسازی است. اینکه شما برای برندتان و اعتبار آن قیمتی بالا قائل هستید، می دانید جایگاه برندتان کجاست و چه کسی و چگونه و کجا می تواند در کنارتان بایستد که با هم تناسب داشته باشید و به رشد هم کمک کنید.
- ضابطیان: دقیقا و همین هم هست که باعث می شود وقتی اسپانسر به سراغ ما می آید با احتیاط و احترام بیاید. یعنی خود اسپانسر که مخاطب برنامه هم هست به ما می گوید که ما به هیچ عنوان نمی خواهیم شما ساختار برنامه تان را به هم بزنید چون می دانم که مردم این ساختار را دوست دارند و من اگر بخواهم این ساختار را به هم بریزم، نه مرا می خرند و نه شما را تماشا می کنند.
این همان شرکتی است که شناخت درستی از برندینگ و تبلیغات موثر دارد و می داند اگر می خواهد در برنامه ای مثل شما حضور داشته باشد، کجا بایستد که خوب دیده شود.
- ضابطیان: بله، همین اسپانسرهای ما در برنامه های دیگر دارند تبلیغات مستقیم گل درشت می کنند اما در برنامه ما می دانند که خیلی چیزها را باید رعایت کنند چون اگر رعایت نکنند به نفع خودشان نیست. اینجا با این شکل تبلیغات که ما با آنها کار کرده ایم جواب خوب و درستی گرفته اند و همین می شود که ما اینجا نشسته ایم و داریم راجع به این مسئله صحبت می کنیم که چه می شود که صاحب سرمایه به این درک می رسد که من می خواهم تبلیغ غیرمستقیم داشته باشم.
شما اسپانسرهایی داشتید ازت جمله شرکت «آب و فاضلاب» و «مبین نت» که در مورد آنها هم صحبت می کنیم اما تا جایی که می دانم اسپانسر اصلی شما در شش ماه دوم سال، بانک ملت بود. وارد شدن به مقوله بانک برای برنامه ای که موضوع آن بیشتر شعر و ادبیات و هنر است کمی سخت تر بود. درست است؟
- ضابطیان: بله اما مشروط بر آن که تو بخواهی به بانک بپردازی، در حالی که ما به صورت مستقیم به بانک نپرداختیم.
- صوفی: چیزی که برای ما مهم بود و بانک ملت هم این ویژگی را داشت، این بود که برندی که ما با آن کار می کنیم باید شیک باشد. ما در تمام این سال ها، قبل از رادیو هفت و در این سال ها در رادیو هفت، سعی کردیم برنامه شیکی باشیم. پس برند اصلی که قرار بود در طی شش ماه در کنار ما باشد باید برند شیکی می بود. به نظر ما بانک ملت در طی این سال ها این را ثابت کرده که برند شیکی است و برای لوگو و برند خودش و نوع تبلیغاتی که می کند ارزش قائل است و در ضمن این ویژگی مهم، بعد که وارد صحبت شدیم، همین اتفاقی که پیش از این توضیح دادیم افتاد و با کسانی برخورد کردیم که خوشبختانه خودشان از مخاطبین رادیو هفت بودند؛ برنامه را می شناختند و می دانستند که چگونه باید ورود پیدا بکنند.
یعنی کاملا شناخت داشتند و همانطوری که منطور گفت، آنها به ما تاکید می کردند «نکند ساختار برنامه شما به خاطر حضور ما تغییر بکند»، ودر نهایت منجر به یک طراحی شد که برای این کار انجام دادیم. البته این جلست هنوز هم ادامه دارد و برای آنها این طراحی ها و حرفه ای و تاثیرگذار بودن آن مهم است و قدم به قدم با ما جلو می آیند . پیشنهاد ما این بود که برای هر محصول که آنها دارند ما یک موضوع از جنس موضوعات رادیو هفت و نزدیک به آن محصول را انتخاب کنیم.
- ضابطیان: مثلا فرض کنید موضوع ما بانکداری اینترنتی بود و آن شب موضوع ما جلوه های تکنولوژی شد. اینکه مردم بگویند با تکنولوژی مخالف هستند یا موافق و خود مردم راجع به این موضوع بحث می کردند. ما یک برنامه مفرح راجع به تکنولوژی ساختیم که مردم در آن مشارکت داشتندو در کنار آن زیرنویس های بانک ملت را هم داشتیم. به این ترتیب در طول برنامه، مجری ما حتی یک بار هم اسم بانک ملت را نمی برد اما به بهترین شکل به مردم معرفی می شود.
حالا که صحبت از بانکداری اینترنتی شدت بگویم که مجله ما هم از سرویس بانک ملت استفاده می کند که سرویس دهی شان فوق العاده است. اجازه بدهید این بحث را در شماره آینده داشته باشیم.
ادامه دارد...
تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۳۹۳ - ۱۸:۲۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 189]
صفحات پیشنهادی
گفتگو با تهیه کننده سوژه های برنامه تلویزیونی ماه عسل
گفتگو با تهیه کننده سوژه های برنامه تلویزیونی ماه عسلمریم نوابی نژاد تهیه کننده سوژه های برنامه تلویزیونی ماه عسل با حضور در خبرگزاری فارس به سوالات خبرنگار حوزه رادیو و تلویزیون پاسخ داد عکس مسعود ساکی 1393 10 10 - 20 11 دریافت کل گزارش تصویریتیم های صعود کننده به مرحله نهایی لیگ برتر جوانان مشخص شدند
تیم های صعود کننده به مرحله نهایی لیگ برتر جوانان مشخص شدند دور مقدماتی لیگ برتر والیبال جوانان سه شنبه به پایان رسید و شش تیم صعود کننده از دو منطقه این رقابت ها به مرحله نهایی معرفی شدند به گزارش گروه ورزش باشگاه خبرنگاران مسابقات والیبال قهرمانی رده سنی جوانان باشگاه های برترتهیهکننده شیار 143: برخی افراد به دنبال توقف اکران شیار 143 هستند / اگر اکران متوقف شود موضوعاتی را مطرح میک
تهیهکننده شیار 143 برخی افراد به دنبال توقف اکران شیار 143 هستند اگر اکران متوقف شود موضوعاتی را مطرح میکنم تهیهکننده فیلم سینمایی شیار 143 با بیان اینکه برخی افراد به دنبال توقف اکران شیار 143 هستند گفت هفته آینده شورای صنفی جلسهای تشکیل میدهد و در آنجا اگر توقف اکران تتقاضای تهیهکننده «شیار 143» چیست؟
جمعه ۱۹ دی ۱۳۹۳ - ۱۵ ۱۱ تهیهکننده شیار 143 گفت با توجه به اتمام زمان اکران در اول بهمن ماه ما تقاضای تمدید اکران را داریم به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا - منطقه خراسان محمدحسین قاسمی که عصر 18 دی ماه درنشست خبری عوامل فیلم شیار 143 در محل مجموعه تجارینامه تهیه کننده «دلم می خواد» به دبیر فجر/ دلیل این انتخاب نشدن چیست؟ -
اختصاصی مهر نامه تهیه کننده دلم می خواد به دبیر فجر دلیل این انتخاب نشدن چیست شناسهٔ خبر 2454447 جمعه ۱۲ دی ۱۳۹۳ - ۱۷ ۲۶ هنر > سینمای ایران علی تقی پور تهیه کننده فیلم دلم می خواد به کارگردانی بهمن فرمان آرا در نامه ای به دبیر جشنواره فیلم فجر دلیل انتخاب نشدن فیلمش رامعاون عملیات حفاظت سپاه در گفتگو با فارس: داعش به دنبال هواپیماربایی در ایران بود/ ترور ناموفق دانشمند هستهای
معاون عملیات حفاظت سپاه در گفتگو با فارس داعش به دنبال هواپیماربایی در ایران بود ترور ناموفق دانشمند هستهای با اقدام سپاه جزئیاتی از هواپیماربایی تهران-دمشقسرهنگ باقری معاون عملیات فرماندهی حفاظت سپاه از خنثی سازی آخرین عملیات ترور یکی از دانشمندان هستهای توسط صهیونیستها باچهارمين جشنواره راديويي جوانه پايان يافت
۸ دي ۱۳۹۳ ۱۵ ۱۵ب ظ چهارمين جشنواره راديويي جوانه پايان يافت مراسم اختتاميه چهارمين جشنواره راديويي جوانه با تجليل برگزيدگان بخش هاي مختلف برگزار شد به گزارش خبرگزاري موج مراسم اختتاميه چهارمين جشنواره راديويي جوان و راديو جوانه با حضور برنامه سازان و تهيه كنندگان راديو جواننکاتی برای تهیه سالادجوانه گندم راز جوانی پوست |اخبار ایران و جهان
نکاتی برای تهیه سالاد جوانه گندم راز جوانی پوست کد خبر ۴۶۱۹۳۶ تاریخ انتشار ۰۸ دی ۱۳۹۳ - ۱۱ ۴۷ - 29 December 2014 سالاد باید نیم ساعت قبل از غذا مصرف شود سالاد را باید بسیار خوب جوید زیرا این امر در لاغر شدن بسیار موثر است در تهیه سالاد مواد پخته را با مواد خام مخلوط نکنید چرتهیهکننده فیلم سینمایی شیار 143: سینمای غرب به سوی اسطورهسازی سوق پیدا کرده است / شیار 143، 5/2 میلیاردی شد
تهیهکننده فیلم سینمایی شیار 143 سینمای غرب به سوی اسطورهسازی سوق پیدا کرده است شیار 143 5 2 میلیاردی شدتهیه کننده فیلم سینمایی شیار 143 گفت سینمای غرب به سوی اسطورهسازی سوق پیدا کرده است اما سینمای ما نیازی به اسطوره ندارد ما باید تنها قهرمانان کشور خود را ببینیم و بیشترفرجی: اگر «شیار143» در زمان مشخص اکران نشده به شورای صنفی مرتبط نیست واکنش شورای صنفی نمایش به اظهار
فرجی اگر شیار143 در زمان مشخص اکران نشده به شورای صنفی مرتبط نیستواکنش شورای صنفی نمایش به اظهارات اخیر تهیهکننده شیار 143سخنگوی شورای صنفی نمایش تاکید کرد طبق گزارشهای رسیده گیشه این فیلم نیز همانند دیگر آثار روی پرده سینما به کف فروش رسیده و باید تعویض شود و اگر فیلم در زمارئیس هیئت والیبال اصفهان: موفقیتهای تیم ملی والیبال توانمندی جوانان ایرانی را به جهان ثابت کرد
رئیس هیئت والیبال اصفهان موفقیتهای تیم ملی والیبال توانمندی جوانان ایرانی را به جهان ثابت کردرئیس هیئت والیبال استان اصفهان گفت موفقیتهای چند سال اخیر تیم ملی والیبال ایران توانسته توانمندی جوانان ایرانی را به دنیا ثابت کند به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان تیمور باجول شامگاهدر چهارمین جشنواره جوانه شبکه رادیویی جوان ننه گوهر سمنانی تندیس جوانه زرین دریافت کرد
در چهارمین جشنواره جوانه شبکه رادیویی جوانننه گوهر سمنانی تندیس جوانه زرین دریافت کردنمایش طنز رادیویی ننه گوهر در چهارمین جشنواره جوانه شبکه رادیویی جوان به عنوان بهترین برنامه طنز شناخته شد به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان به نقل از روابط عمومی صدا و سیمای مرکز سمنان این نمایشخوراکی های پیرکننده و جوان ساز را بشناسید
خوراکی های پیرکننده و جوان ساز را بشناسید طعم یک پاکت سیب زمینی سرخ کرده و کمی سس کچاپ خنک طعمی نیست که به راحتی بتوان از کنار آن گذشت اما هر خوراکی ای که سرخ شده باشد حاوی بالاترین مقدار مواد التهابی است مجله همشهری تندرستی - دکتر کورش جعفریان برای آنکه جوان و شاداب بمانید- نشست خبری کارگردان و تهیه کننده سریال معراجی ها
نشست خبری کارگردان و تهیه کننده سریال معراجی ها نشست خبری مسعود ده نمکی کارگردان و محمود رضوی تهیه کننده فیلم سینمایی معراجی ها صبح امروز دوشنبه با حضور خبرنگاران رسانه ها درباره پرونده انفجار در پشت صحنه فیلم برگزار شد حسین اسماعیلی ۱۳۹۳-۱۰-۱۵ ۱۲ ۰۳پرکارترین تهیهکننده جشنوارهی فیلم فجر کیست؟
پرکارترین تهیهکننده جشنوارهی فیلم فجر کیست جواد نوروزبیگی با 3 فیلم پرکارترین تهیهکننده این دوره جشنواره است و ضمنا در این دوره کارگردانهایی که فیلم خود را تهیه کردهاند نیز حضور پررنگی دارند آفتاب به گزارش ایسنا جواد نوروزبیگی که سال گذشته با دو فیلم در جشنواره حاضر بودگفتگو با متهم جوانی که از روی نادانی زورگیری می کرد
گفتگو با متهم جوانی که از روی نادانی زورگیری می کرد کیوان 20 سال دارد و به اتهام زورگیری بازداشت شده است او یکی از چهار پسر جوانی است که مالباختگان را تحت عنوان مسافر سوار خودروی خود کرده و نقشه سرقتهایشان را اجرا میکردند به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگاران چهره آرامی دارددر گفتوگو با فارس مطرح شد «سپیدی» روایتی از چالش دو جوان با یک طلبه/ عمار تکمیلکننده پازل انقلاب اسلامی است
در گفتوگو با فارس مطرح شد سپیدی روایتی از چالش دو جوان با یک طلبه عمار تکمیلکننده پازل انقلاب اسلامی استمریم صائمی کارگردان فیلم سپیدی با اشاره به جشنواره فیلم عمار گفت عمار تکمیلکننده یک پازل است یعنی در طول این چند سال موسساتی بوجود آمدند که از یک سری آثار حمایت کردند ک-
سینما و تلویزیون
پربازدیدترینها