تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 13 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زكات عقل تحمّل نادانان است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820571837




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چگونه فرزندانِ بااخلاقی داشته باشیم؟


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: چگونه فرزندانِ بااخلاقی داشته باشیم؟
نهادینه کردن ارزش‌ها و هنجارها در کودکان تنها یک راه دارد و آن هم تربیت صحیح والدین بر پایه اصول اخلاقی است.
به گزارش نامه نیوز، والدین با درونی کردن ارزش‌ها و هنجارهای اخلاقی در فرزندانشان می‌توانند آنها را با خصوصیات شخصیتی بهتری تربیت کنند و از بروز خصایص اخلاقی ناشایست مانند زورگویی و پرخاشگری در کودکانشان جلوگیری کنند.

به گزارش هافینگتن‌پست، کارشناسان علوم تربیتی تاکید دارند که رعایت نکات زیر به تربیت فرزندان بر اساس اصول اخلاقی کمک می‌کند:

1- اجازه دهید خودش باشد. به جای اینکه بخواهید فرزندتان را با دیدگاه خود تغییر دهید، او را آنگونه که هست بپذیرید. با این کار شما به او اعتماد کرده و حس هویت و استقلال بیشتری به او می‌دهید. چراکه با محدود کردن فرزندتان تنها موجب ترس او می‌شوید.

2- او را تشویق به مستقل شدن کنید. برای اینکه کودکتان استقلال بیشتری داشته باشد، اجازه دهید کارهایی را که در حد توانش هست خودش انجام دهد؛ از فرستادن نامه گرفته تا ریختن نوشیدنی و جمع کردن ظرف‌ها در کارهایشان به آنها کمک کنید اما به تنهایی کارهای شخصی آنها را انجام ندهید. اجازه دهید توقعات و اهدافش را خود مشخص کند تا در صورت رسیدن به آنها هنجارها و ارزش‌های شخصی‌اش رشد یابند.

3- به او حس همکاری در یک گروه را بدهید. با سپردن مسوولیت‌هایی به فرزندتان پایبندی‌های اخلاقی را در او محکم‌تر می‌کنید و با فعال‌تر شدن او این حس را به وی می‌دهید که در خانواده نقش پررنگی دارد. کارها و وظایفی را که در حد توان سنی‌اش هست به او محول کنید. کارهای خانه، مرتب کردن وسایل، تهیه دسر و از این دست کارها به او این حس را می‌دهد که نقش مهم و پررنگی را در گروه دارد.

4- مرزها و قوانین را برایش مشخص کنیم. والدینی که در کارهای فرزندشان آنها را همراهی می‌کنند و در عین حال بر آنها نظارت می‌کنند نقش موثرتری در زندگی آنها ایفا می‌کنند و فرزندان آگاه‌تر با زمینه‌های اخلاقی و حس هویت بیشتر خواهند داشت. در واقع تعیین مرزهای مشخص برای فرزندان به آنها کمک می‌کند تا در تعامل با خانواده، دوستان و غریبه صحیح و غلط را از هم تشخیص دهند. برای مشخص کردن این مرزها می‌توانید دوستانه با او صحبت کنید و در خصوص مباحث اخلاقی در شرایط اجتماعی مختلف برایش توضیحاتی دهید.

5- به او احترام بگذارید. با احترام به فرزندانتان، امکان برقراری یک تعامل محترمانه،‌ دوستانه و صمیمی را به او بیاموزید.



منبع: ایسنا


۱۴ دی ۱۳۹۳ - ۱۶:۳۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن