واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۴ دي ۱۳۹۳ (۱۲:۱۳ب.ظ)
عصر حاضر، عصر حاکميت اقتصاد انرژي بر اقتصاد جهان است/ارتباط دانشگاه و صنعت بايد اجرايي شود سمينار علمي صنعتي اقتصاد نفت و گاز و انرژي باهمکاري خانه صنعت، معدن و تجارت جوانان ايران به همت معاونت پژوهش و فناوري ، با حضور اساتيد، صاحبان صنعت، پژوهشگران و جمعي از دانشجويان واحد علوم و تحقيقات در اين واحد دانشگاهي برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري موج، اردشير دادرس رئيس انجمن جايگاه داران سوخت ايران و مديرعامل شرکت البرز گاز با بيان اينکه امروزه در دنيا مديريتي به عنوان مديريت بر دارايي هاي فکري و سرمايه هاي انساني وجود دارد، گفت: براساس آمار و تحقيقات اگر بتوانيم 15 تا 20 درصد از توانمنديهاي علمي خود را کاربردي کنيم ازجمله موفقترين کارآفرينان در جامعه خواهيم بود.
وي تخيل، تفکر، تصميم و اجرا را چهار فرايند کاربردي کردن طرح ها دانست و افزود: بسياري از دانشجويان تخيل و تفکر خوبي دارند ولي در تصميم گيري و اجرا عملکرد مطلوبي ندارند.
دکتر دادرس ادامه داد: انتخاب يک هدف درست براي آينده و نيل به آن از اهميت بالايي برخوردار است که با داشتن بينش و نگرشي درست مي توان به تحقق بخشيدن اهداف سرعت بخشيد.
وي با اشاره به اينکه در عصر جاضر شاهد حاکميت اقتصاد انرژي بر اقتصاد جهاني هستيم، تصريح کرد: امروز جهان بسوي تحولي بزرگ براي تغيير حامل هاي انرژي است، گفتمان جهاني در مجامع بين المللي حاکي از وحدت نظر همه کشورهاي صاحب انرژي بر توسعه مبتني بر اقتصاد انرژي است. تبلور آن را مي توان در حرکت اقتصادي کشورها به سمت انرژي محوري ديد.
دکتر دادرس با اشاره به دو اقتصاد سياسي و انرژي که تعيين کننده قدرت ها است، اضافه کرد: نمونه اي از قدرت کشورهاي صاحب انرژي را مي توان در مذاکرات 5+1 دانست که قدرت هاي بزرگ با ايران بر سر ميز مذاکره نشسته اند و اين امر ناشي از اقتصاد انرژي و ديپلماسي ايران است.
رئيس انجمن جايگاه داران ايران قيمت گذاري حامل هاي انرژي را اصلي بسيار مهم دانست و خاطرنشان کرد: در اکثر کشورها براساس دو شاخص اصلي اين قيمت گذاري صورت مي گيرد، شاخص اقتصادي و شاخص اجتماعي حاکم بر آن کشور.
مهندس سيد علي صدري رئيس خانه صنعت، معدن و تجارت جوانان ايران نيز در اين همايش با بيان اينکه اين مجموعه در سال 1382 تأسيس شده است و مشابه انجمن هاي علمي دانشجويي است، گفت: در بحث ارتباط دانشگاه و صنعت نبايد تنها به ارائه راهکارها در سمينارهاي مختلف بسنده کرد بلکه بايد تمام تلاش خود را براي اجرايي کردن آن بکار بست.
وي با اشاره به تفاهم نامه بين خانه صنعت، معدن و تجارت جوانان و واحد علوم و تحقيقات ، افزود: از جمله برنامه هاي اصلي اين تفاهم نامه برگزاري نشست ها و کارگاه هاي آموزشي با حضور اساتيد و صاحبان صنعت است، همچنين گذراندن واحدهاي تخصصي در خصوص کسب و کار (حداقل دو ساعت در طول ترم) به منظور آشنايي کامل دانشجويان با شرايط راه اندازي کسب و کار نيز از نکات مهم اين تفاهم نامه است که در صورت مهيا شدن شرايط صورت خواهد پذيرفت.
وي ادامه داد: از ديگر برنامه هاي قابل توجه در اين تفاهم نامه ايجاد دفتر مشاوره در واحد علوم و تحقيقات با مديريت دانشجويان است که هدف از آن ارائه مشاوره توسط مديران و صاحبان صنايع مختلف به دانشجوان در زمينه فعاليت هاي صنعتي نظير تأسيس کارخانجات، مراکز توليدي ، صنعتي و ... است.
دکتر جمال قدسي مديرکل هيأت علمي واحد علوم و تحقيقات با بيان اينکه واحد علوم و تحقيقات توجه ويژه اي به بحث صنعت و پژوهش در کنار مسائل آکادميک و علمي دارد، گفت: در کنار آموزش هاي علمي بحث تجربه، کاربردي کردن علم و آموزش و اشتغال همواره مورد توجه دانشجويان و دانشگاه هاي کشور بوده است.
وي به تفاهم نامه واحد علوم و تحقيقات با خانه صنعت، معدن و تجارت جوانان ايران اشاره کرد و ادامه داد: برگزاري نشست هاي تخصصي با حضور صاحبان صنايع کشور به منظور ارائه توانمندي ها و تجربيات صاحبان صنايع به دانشجويان در بخش هاي مختلف صنعت کشور در اين سلسله نشست ها صورت خواهد پذيرفت، تا دانشجويان همزمان با تحصيل بتوانند علاوه بر کسب تجربه با مشکلات و مسائل صنعت کشور آشنا شده و در قالب پايان نامه هاي خود به ارائه راهکار اقدام کنند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 95]