تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 18 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):حق را بگو اگر چه نابودى تو در آن باشد، زيرا كه نجات تو در آن است... تقواى ال...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805611980




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

از نیمکت های نهضت سواد آموزی تا کرسی دانشگاه


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: دکتر علی غلامعلی پور از نیمکت های نهضت سواد آموزی تا کرسی دانشگاه خبرگزاری پانا:نیمکت های چوبی و رنگ و رو رفته نهضت سواد آموزی جیرفت هنوز به خاطر دارند اولین روز ورود نوجوانی را که درد بی سوادی به جانش ریشه انداخته بود و او امروز مدرس دانشگاه است.
۱۳۹۳ پنج شنبه ۱۱ دي ساعت 09:12

خبرگزاری پانا+

بنا به گزارش خبرنگار خبرگزاری پانا،دکتر علی غلامعلی پور که اکنون تصدی ریاست دانشگاه پیام نور باغین کرمان را بر عهده دارد از زمان نه چندان دور می گوید روزگاری که ندانستن و بی سوادی بر زندگی اش سایه افکنده بود.
آن روزها، زمان کودکی ام را می گویم، دلم نمی خواست به مدرسه بروم. با آنکه یک کلاس سواد داشتم و در روستای گرم سالار رضا عنبرآباد مدرسه هم وجود داشت، ولی نمی خواستم درس بخوانم. پدرم کشاورزی می کرد و مادرم امور خانه را سر و سامان می داد. مادرم سخت کوش و زحمت کش بود و اندکی از روزگارش را نیز به دامداری و کمک به پدرم می گذراند.
لحظه های عمرم در مزرعه و کمک به پدرم می گذشت، گاهی به فکر می افتادم باید کار دیگری انجام دهم مثلا خیاطی، نجاری یا هر کار دیگری، دیگر کار در روستایمان جوابگوی خواسته هایم نبود؛ احساس می کردم روستایمان برایم کوچک است.
یک روز که برای بردن مادرم نزد پزشک به جیرفت رفته بودم تابلوی نهضت سواد آموزی توجهم را به خود جلب کرد؛ سال 1367 بود و من نوجوانی که روستا برایش تنگ شده بود در پوست خود نمی گنجیدیم، احساس می کردم بی سوادی آزارم می دهد.
چندی بعد خود را در کلاس نهضت سوادآموزی جیرفت یافتم و بی صبرانه در کلاس های نهضت نام نویسی کردم.
وی ادامه داد: به من کتاب های نهضت را دادند و گفتند 15 ماه بعد بیا و این درس ها را امتحان بده، به روستایمان برگشتم و شروع به درس خواندن کردم؛ هرچه زمان می گذشت نسبت به آموختن حریص تر می شدم، تلاش کردم و مطالب کتاب هایی را که نهضت به من داده بود فراگرفتم، 15 ماه بعد برای امتحان به جیرفت رفتم، امتحان دادم و قبول شدم.
**نسبت به طلب علم حریص شده بودم
حالا نسبت به طلب علم حریص شده بودم و دلم نمی خواست رهایش کنم، کتاب های پایه های بعد را گرفتم و خودم را بدون معلم به کلاس پنجم رساندم و بعد از آن برای گذراندن امتحانات نهایی به صورت متفرقه به آموزش و پرورش جیرفت مراجعه کردم، آن سال نمراتم در سه درس به حد نصاب نرسید و من مصمم دوباره آن دروس را خواندم و در شهریور با نمرات عالی این دروس را با موفقیت پشت سر گذاشتم.
اول مهر 68 وارد دوره راهنمایی شدم، چون به صورت متفرقه درس می خواندم نمی توانستم در کلاس های درس شرکت کنم اما در امتحانات بین دانش آموزان سایر مدارس نیز اول شدم.
معلمان برخی دروس را که به صورت شفاهی باید امتحان می گرفتند بدون امتحان نمره ای را برای دانش آموزان ثبت می کردند. یادم هست در درس قرآن و ادبیات معلم نمره ای را برایم در نظر گرفته بود که به آن نمره اعتراض کردم و از معلم هایم خواستم درس را از من بپرسند و بعد به من نمره بدهند، بعد از اینکه معلم این درس ها را از من می پرسید و تسلط مرا به کتاب می دید نمره 20 را به من می داد و این مرا راضی می کرد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 71]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن