واضح آرشیو وب فارسی:فارس: معاون آموزش نهضت سوادآموزی وزارت آموزش و پرورش:
تنها راه حل مشکلات اقتصادی آموزش و پرورش ارتقای کیفیت آموزش است
معاون آموزش نهضت سوادآموزی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه پس از پیروزی انقلاب و خسارت نزده، ضمن اینکه برای حل مشکل مالی در آموزش و پرورش فقط باید به فکر ارتقای کیفیت آموزشی باشیم.
به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر، محمد مهدیزاده ظهر امروز در همایش تجلیل از تلاشگران سوادآموزی استان بوشهر با بیان اینکه نباید اجازه دهیم فرهنگ ما آسیب ببیند، اظهار داشت: کشوری که فرهنگ نداشته باشد، چیزی ندارد، حتی اگر پولدار هم باشد بدون فرهنگ ارزشی ندارد.
وی اضافه کرد: برخی همکاران خجالت میکشند بگویند در نهضت سوادآموزی خدمت میکنیم و هستند همکاران فرهنگی که میگویند ما خجالت میکشیم در آموزش و پرورش خدمت میکنیم هر چند تعدادشان کم است، لذا باید این دیدگاه را برداریم.
مهدیزاده خاطرنشان کرد: معاون وزیر جهاد کشاورزی اخیرا اعلام کرده بود 80 درصد بهرهبرداران کشاورزی در کشور بیسوادند، لذا امروز اگر تولیدات ما با قیمت گرانی تمام میشود و قابل رقابت با دنیا نیست، به خاطر این است که سنتی کار میکنیم و بهرهبرداران ما بیسواد یا کمسواد هستند.
وی خاطرنشان کرد: در بانک اطلاعاتی 540 هزار خانوار کمیته امداد بیسواد بودند، حال سند از این محکمتر هم هست که بگوید فقر و بیسوادی همزاد هم هستند.
معاون آموزش نهضت سوادآموزی وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: سال گذشته 642 هزار کودک 6 تا 15 سال به مدرسه نرفتند، وقتی بررسی کردیم، متوجه شدیم والدین 72 درصد این بچهها بیسواد بودند.
مهدیزاده افزود: پس اگر مشکلی در مورد بازماندگی از تحصیل داریم، یک طرف این مشکل به اولیا مربوط است.
وی تصریح کرد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی هیچ موضوعی به اندازه بیسوادی به نظام ضربه و خسارت نزده، وقتی موضوع تقلب در انتخابات مطرح میشود، بیسوادها راحتتر باور میکنند.
معاون آموزش نهضت سوادآموزی وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: اگر آموزش و پرورش یک وزارتخانه سیاسی شده به این خاطر است که 10 میلیون بیسواد میتواند در رایگیریها تعیین کننده باشند.
مهدیزاده با بیان اینکه برای نجات کشور باید بیسوادی را ریشهکن کنیم، اظهار داشت: در استان بوشهر هفت هزار نفر از اولیای دانشآموزان بیسواد هستند که باید این مشکل را به نحوی حل کنیم.
وی با بیان اینکه برای حل مشکل بیسوادی، معضل مالی در نهضت سوادآموزی نداریم، گفت: مشکل ما جذب سوادآموز است، ضمن اینکه ناآگاهی، تنبلی و اشتغال از جمله دلایل عدم جذب سوادآموزان است.
معاون آموزش نهضت سوادآموزی وزارت آموزش و پرورش گفت: معیشت برای معلم لازم و ضروری است، اما منزلت معلم هم مهم است و خودمان باید جایگاه و منزلت خود ار حفظ کنیم و برای این کار عزت نفس نیاز است.
مهدیزاده خاطرنشان کرد: آموزش و پرورش هیچ گاه به اندازه دو سه سال اخیر مشکل مالی و اقتصادی نداشته و برای حل این مشکل فقط باید به فکر ارتقای کیفیت آموزشی باشیم.
انتهای پیام/2255/ب30
93/10/10 - 14:44
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 136]