تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 12 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):ایمان هیچ بنده ای راستین نمی شود مگر زمانیکه اعتمادش به آنچه نزد خداست از اعتمادش به آن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820216439




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بهبود این بیماری زنانه با خوردن مغزها


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: بهبود این بیماری زنانه با خوردن مغزها
مبتلا شدن به سندرم پلی کیستیک بطور معمول با مقاومت به انسولین، ناهماهنگیهای چربی خون و تورم های پیشرفته ارتباط دارد.
به گزارش نامه نیوز، مبتلا شدن به سندرم  پلی کیستیک بطور معمول  با مقاومت به انسولین، ناهماهنگیهای چربی خون و تورم های پیشرفته ارتباط دارد. همه این موارد با استفاده اسیدهای چرب غیراشباع با یک باند دوگانه MUFAو اسید های چرب امگا3 (n-3PUFA)  تا  اندازه ای بهتر خواهند شد.


محققین بخش دیابت و متابولیسم دانشگاه کالیفرنیا با هدف مقایسه تاثیر MUFAموجود در بادام نسبت به محتوای امگا 3 و امگا 6 موجود در گردو و بررسی تاثیرات آنها بر پارامترهای متابولیکی و آندوکرینی موثر در بروز سندرم  پلی کیستیک، مطالعه ای را طراحی نمودند.

در این مطالعه 31 بیمار مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک به صورت تصادفی انتخاب شده و روزانه مقداری گردو و بادام با محتوای 31 گرم روغن کامل به مدت 6 روز به آنها خورانده شد. به منظور مقایسه و نتیجه گیری، تست های مربوط به پارامترهای آنتروپومتریک، محتوای چربی، فسفولیپید، نشانه های التهابی، آندروژنز، تست خوراکی تحمل گلوکز، تست وریدی مربوط به عدم تحمل به گلوکزدر ابتدای شروع مطالعه و انتهای آن انجام گرفت.

طبق نتایج به دست آمده، وزن افراد در طی مطالعه ثابت باقی ماند. مصرف گردو سبب بالارفتن نسبت امگا3 به امگا 6 در محتوای رژیم غذایی و فسفولیپید های خون گردید. مصرف گردو همچنین LDLرا تا 6% و آپوپروتئین Bرا تا 11% کاهش داد. همچنین مصرف بادام سبب کاهش سطح LDLتا 10% و آپوپروتئین Bتا 9% شد. مصرف گردو نیز سبب افزایش میزان پاسخ به انسولین تا 26% گردید.

نتایج این مطالعه همچنین نشان داد که هم گردو و هم بادام میزان ادیپونکتین(adiponectin)- هورمون پروتئینی که تعدادی از فرایندهای متابولیکی بدن را کنترل می کند- را افزایش می دهند. گردو به طور قابل توجهی میزان HgBA1cرا کاهش داد. در صورتی که بادام چنین تاثیری نداشت. همچنین گردو به طور قابل توجهی هورمون های جنسی متصل به گلوبولین را از38.3±4.1به   43.1±4.3 nmol/lافزایش داده و بادام سبب کاهش شاخص های آندروژن آزاد از  2.6±0.4  به   1.8±0.3گردید.
 
نکته عملی: دریافت مغزها تاثیرات سودمندی بر سطح لیپیدهای پلاسما و هورمون های آندروژن در سندرم  پلی کیستیک دارد. لذا به افرادی که مبتلا به این سندرم بوده و یا در گروه در معرض خطر قرار دارند توصیه می شود تا با در نظر گرفتن کالری دریافتی کل، مصرف مغزها به خصوص بادام و گردو را در برنامه غذایی خود قرار دهند.




منبع: باشگاه خبرنگاران


۲۴ آذر ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن