واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: سرما درمانی ، خدمتی برای بهبود بیماری سالک در مرکز بهداشت شیراز شیراز - ایرنا - مرکز سرمادرمانی (کرایو) برای کمک به افراد مبتلا به بیماری سالک در درمانگاه واگیر مرکز بهداشت شهدای انقلاب شیراز راه اندازی شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا ، مدیر درمان و مسئول واحد بیماری های واگیر مرکز بهداشت شهدای انقلاب شیراز امروز با یر شمردن مزایای استفاده از این روش درمانی گفت : در این مرکز خدمات سرمادرمانی به صورت رایگان به افراد ارائه می شود.
دکتر ماندانا موید فرد گفت: تاکنون بیماران مبتلا به این ضایعات پوستی پس از دریافت خدمات دارویی برای انجام درمان کرایو به بیمارستان شهید فقیهی و مرکز بهداشت شهدای والفجر معرفی می شدند و با راه اندازی این واحد از ابتدای آذرماه در درمانگاه واگیر مرکز بهداشت شهدای انقلاب به صورت رایگان ، درمان سرمادرمانی (کرایو) برای زخم های پوستی سالک انجام می پذیرد .
او افزود: بیماران با ضایعات پوستی سالک (لیشمانیوز جلدی) علاوه بر تجویز دارو به صورت عضلانی و تزریق درداخل ضایعه ، نیاز به درمان تکمیلی سرما درمانی نیز دارند .
وی تصریح کرد: بیمارانی که در معرض گزش پشه خاکی قرار گرفته اند، ابتدا در این مرکز مورد نمونه بردرای از زخم قرار گرفته و در صورت مثبت بودن تست، با توجه به وسعت ضایعه زخمی، اقدامات سرمادرمانی برای آنان انجام می شود.
دکتر مویدفرد با اشاره به استفاده از کرایو برای ضایعات محدود، ادامه داد: در صورت عدم درمان کامل بیمار با سرمادرمانی، از تزریق دارو برای تکمیل عملیات درمان بیماران استفاده می شود.
مسئول واحد بیماری های واگیر مرکز بهداشت شهدای انقلاب سالک را یک بیماری انگلی عنوان کرد که مخزن آن انسان است و اظهار کرد: در صورت گزش توسط پشه خاکی، فرد وارد یک دوره دو ماهه کمون می شود که پس از این دوره یک زخم در محل گزیدگی ایجاد می شود.
دکتر مویدفرد گفت: ابتدا این زخم بدون درد و همراه با خارش است که به تدریج برجسته تر شده و اگرچه در مواردی به مرور زمان بهبود می یابد، اما از لحاظ زیبایی ظاهر مناسبی ندارد که سرمادرمانی به ترمیم جای زخم کمک می کند.
مسئول واحد بیماری های واگیر مرکز بهداشت شهدای انقلاب توصیه کرد: لازم است در مناطقی که پشه زیاد وجود دارد، حتما از پشه بند استفاده شود، درب و پنجره ها به توری های بسیار ریز مجهز باشند، افراد از پمادها و مواد دورکننده حشرات استفاده کنند و محل دام ها از محل زندگی افراد خانواده دور باشد.
677
16/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 104]