واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۰ آذر ۱۳۹۳ (۱۰:۲۲ق.ظ)
معاون پژوهشي دانشگاه کاشان: با پرداخت پژوهانه، اساتيد و دانشجويان به سمت حل مشکلات کشور هدايت شوند معاون پژوهشي دانشگاه کاشان در خصوص راهکار عملي گسترش امر پژوهش جهت حل مشکلات کشور اظهار داشت: تخصيص بودجه پژوهشي کل وزارتخانهها به وزارتين علوم و بهداشت و تأمين حقوق و پژوهانه اساتيد و دانشجويان تحصيلات تکميلي در راستاي حل معضلات و نيازهاي کشور، راهکار عملي مناسب است.
به گزارش خبرگزاري موج، دکتر مجيد منعم زاده در خصوص روشهاي برپايي هر چهبهتر مراسم هفته پژوهش و فناوري، اظهار داشت: برگزاري دورههاي مهارتي ايجاد شرکتهاي دانشبنيان و تسهيل قوانين براي اساتيد و دانشجويان، تشويق شرکتها به هزينه کردن جهت برپايي نمايشگاه و تعريف پروژه در دانشگاه و تعامل بيشتر از محل کسر ماليات آنها، برنامهريزي جهت آشنايي هر چه بيشتر دانشجويان با الزامات موردنياز جهت ورود موفق دانشآموختگان به بازار کسبوکار و آموزش اساتيد در زمينههاي توليد و پرورش ايده مبتني بر نياز و تقاضاي جامعه ازجمله اين روشها به شمار ميرود.
وي در خصوص راهکارهاي گسترش و تقويت واقعگرايانه و عملي صنعت و دانشگاه گفت: کاهش اثر مقالات و شاخص کردن نقش طرحهاي کاربردي ملي و منطقهاي در ارتقاء استخدام اساتيد ازجمله اين راهکارها ميباشد.
دکتر منعم زاده، اصلاح قوانين و ساختارهاي چرخه علم و فناوري را مهمترين نقش دولت در تقويت پارکهاي علم و فناوري و مراکز رشد و شرکتهاي دانشبنيان اعلام کرد.
وي در خصوص اينکه تخصيص بودجه پژوهشي در سطح کشور چگونه بايد انجام شود، اظهار داشت: درصد بودجه پژوهشي سازمانها و ادارات در اختيار صندوق پژوهش و فناوري استانها گذاشته شود و در قالب شبکه پژوهش و فناوري به نسبت جمعيت هر منطقه به آن منطقه بودجه تخصيص يابد تا سقف بودجه هر سازمان از شرکتهاي فناور و دانشبنيان بهصورت اعتباري و نه وام مستقيم جهت تجاريسازي محصولات و خدمات حمايت شود.
معاون پژوهشي دانشگاه کاشان در خصوص اينکه برپايي هفته پژوهش و فناوري چه تأثيري در تقويت ارتباط صنعت و دانشگاه و تبديل علم به ثروت دارد، گفت: اگرچه برنامهريزي وسيعي براي اين کار انجامشده ولي تا زمان تأثير واقعي راه طولاني باقي است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]