تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 18 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):عبادت کردن به زیادی روزه و نماز نیست، بلکه (حقیقت) عبادت، زیاد در کار ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827486727




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بررسی مشکلات دانشجویان خارج از کشور در برلین


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: بررسی مشکلات دانشجویان خارج از کشور در برلین برلین-ایرنا- دانشجویان ایرانی شاغل به تحصیل در دانشگاه های آلمان در نشستی با رییس و تعدادی از اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی به بیان دیدگاه ها و همچنین طرح برخی مشکلات خود پرداختند.


به گزارش ایرنا، در این نشست سه ساعته که یکشنبه شب در سالن اجتماعات سفارت ایران در برلین برگزار شد، علی ماجدی سفیر و حجت الاسلام مهدی ایمانی پور رایزن فرهنگی ایران در آلمان و همچنین قربانی رایزن علمی کشورمان در منطقه اروپا نیز حضور داشتند.
این نشست بعد از سخنان کوتاهی از سوی سفیر ایران و رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس،بیشتر به شنیدن سخنان دانشجویان و بیان خواسته ها و مشکلات این گروه از جامعه علمی کشور از سوی مسوولان حاضر اختصاص یافت.
با تاکید و درخواست زاهدی مبنی بر اینکه دانشجویان هر سوالی که دارند مطرح کنند،تعدادی از دانشجویان مشکلات و مسائل خود را بی واسطه و شفاف با قانونگذاران کشور در حوزه آموزش و تحقیقات مطرح کرده و خواستار ارائه راهکارهای مناسب برای حل این مشکلات شدند.
سفیر ایران در برلین به عنوان میزبان این نشست ابتدا در سخنانی ابراز امیدواری کرد که این نشست به حل مشکلات دانشجویان منجر شود.
علی ماجدی در سخنان خود دانشجویان را اعم از اینکه در داخل و یا خارج مشغول به تحصیل باشند، مهمترین سرمایه های ایران اسلامی خواند و افزود: هیچ تردیدی نیست که مهمترین سرمایه کشور ما نیروی انسانی متخصص و متعهد است که وظیفه سنگین ساختن کشور در آینده را به دوش خواهند داشت.
وی با اشاره به اینکه بیش از 6 هزار و 200 دانشجویی ایرانی در دانشگاه های شهرهای مختلف آلمان به تحصیل علم و دانش اشتغال دارند،افزود: بنا بر آمار و بررسی های انجام شده دانشجویان ایرانی شاغل به تحصیل در آلمان اغلب در مقاطع تحصیلات تکمیلی و بیشتر در رشته های فنی و مهندسی تحصیل می کنند.
ماجدی با اشاره به ارتباطات دیرینه ایران و آلمان در حوزه های مختلف سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و علمی، خاطرنشان کرد: دو کشور از سال ها قبل همکاری های نزدیک و بسیار خوبی در زمینه های علمی و دانشگاهی داشته اند.
رییس کمسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست، ضمن تشریح اقدامات انجام شده در دولت و مجلس برای توسعه علمی و دانشگاهی کشور خاطرنشان کرد: براساس سند چشم انداز 20 ساله،ایران در پایان این برنامه( سال 1404 ) باید به قطب اول علمی در بین کشورهای مسلمان جهان تبدیل شود که بی تردید دانشجویان و جامعه علمی کشور در تحقق این هدف نقش مهمی ایفا خواهند کرد.
"محمد مهدی زاهدی" افزود: با سعی و تلاش دانشجویان دوره های تحصیلات تکمیلی و دکترا به رغم وجود همه موانع و مشکلات داخلی و خارجی، در سال های اخیر رشد بسیار خوبی در تولید مقالات علمی داشته ایم.
وی خاطر نشان کرد: در زمینه توسعه رشته های تحصیلی در مقاطع تحصیلات تکمیلی و دکترا در دانشگاه های کشور نیز با رشد خوبی مواجه بوده ایم و فارغ التحصیلان در این مقاطع از سطح کیفی بسیار خوبی در بین دانشگاه های منطقه برخوردارند که این نشان از استعداد بالای جوانان ایرانی دارد.
رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در ادامه به پیشرفت های علمی کشور در حوزه فناوری های نو، سلول های بنیادی، نانوتکنولوژی و صنعت هوا و فضا و دیگر حوزه های علمی و دانشگاهی طی سال های اخیر اشاره کرد و گفت: دانشمندان ایرانی امروز در منطقه در زمینه توسعه علمی حرف زیادی برای گفتن دارند.
زاهدی خاطر نشان کرد: البته تا رسیدن به آرمان و هدف مد نظر مقام معظم رهبری که رسیدن به مرجعیت علمی است فاصله زیادی داریم اما امیدواریم با ادامه سعی و تلاش دانشجویان و جامعه علمی کشور به این هدف مهم دست یابیم.
رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه قوانین بسیار خوبی از سوی قانونگذاران کشور برای حمایت از تولید علم در دست تصویب است،گفت: نگاه سیاستگذاران به آموزش عالی درحال تغییر است و تلاش همه ما این است که از آموزش نظری صرف به سمت آموزش های کابردی و مهارتی حرکت کنیم و در این راستا،تنظیم برنامه ها براساس اقتصاد دانش بنیان بسیار مورد توجه است.
زاهدی با تاکید بر اینکه با مدیریت جهادی مسولان جمهوری اسلامی در تمام حوزه های مدیریتی تلاش هایی برای هدایت کشور به سمت آرمان های مد نظر در سند چشم انداز 20 ساله در همه زمینه ها از جمله بخش علمی کشور ادامه دارد، افزود: با اجرای برنامه های در دست اقدام، بستر مناسب برای فعالیت متخصصان در داخل کشور فراهم شده است و دانشجویان شاغل به تحصیل درخارج نیز باید بعد از پایان تحصیلات خود نقش مهمی در رفع نیازها و کمک به تولید علم در کشور ایفا کنند.
پس از سخنان رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی، 11 تن از دانشجویان ایرانی شاغل به تحصیل در مقاطع تحصیلات تکمیلی و دکترا در دانشگاه های آلمان به بیان دیدگاه ها و طرح مشکلات و خواسته های خود پرداختند.
انتقاد از وضعیت رتبه بندی دانشگاه های خارجی در وزارت علوم،فراهم شدن زمینه مناسب و ارائه تسهیلات به دانشجویان خارج از کشور برای ارتباط بیشتر با داخل، کمک به حل مشکل سربازی دانشجویان پسر دانشگاه های خارج از کشور بعد از پایان تحصیل، توجه بیشتر به رشته های زبان فارسی و اسلام شناسی مطابق با معیارهای انقلاب اسلامی در دانشگاه های خارج از کشور بویژه اروپا و آلمان که از نظر دانشجویان این رشته ها به اندازه کافی نبوده است از جمله موضوعات مورد اشاره از سوی دانشجویان بود.
مشکلات فراوان و دست و پاگیر اداری و اجرایی موجود در دستگاه های اداری و مراکز علمی کشور در مسیر جذب و بکارگیری دانش آموختگان خارج از کشور به رغم تاکید همه مسوولان به بازگشت دانشجویان شاغل به تحصیل درخارج و کمک به توسعه کشور،مهمترین موضوعی بود که تقریبا اکثر دانشجویان در بیان مشکلات مهم خود به آن اشاره کرده و خواستار رفع آن شدند.
رییس و دیگر اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی و سفیر ایران در برلین نیز در پاسخ به این سوالات بر تلاش همه جانبه دولت و مجلس برای حل مشکلات اشاره شده از سوی دانشجویان تاکید کردند.
محمد مهدی زاهدی درخصوص مشکل جذب و بکارگیری دانش آموختگان دانشگاه های خارج از کشور که به عنوان مشکل اصلی از سوی دانشجویان مطرح شد، تاکید کرد: موانع و مشکلات را بعد از بازگشت به تهران در اولین جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی مطرح خواهم کرد و تلاش می کنیم این مشکل به صورت ریشه ای برطرف شود تا دانشجویان ایرانی خارج از کشور بعد از پایان تحصیلات خود بتوانند در کوتاه ترین زمان به وظیفه اصلی شان که همان کمک به سازندگی و رشد و توسعه علمی کشور است، بپردازند.
"اسفندیار اختیاری" رئیس کمیته پژوهش و فناوری مجلس شورای اسلامی نیز در پاسخ به سوال دانشجویان درخصوص فراهم شدن زمینه لازم برای استفاده از تخصص دانش آموختگان خارج گفت: سرمایه گذاری ها روی محور اقتصاد دانش بنیان در کشور در حال شکل گیری است و قانون مصوب حمایت از شرکت های دانش بنیان تسهیلات بسیار خوبی برای متخصصانی که در قالب این شرکت ها به توسعه علمی و فناوری کشور کمک کنند در نظر گرفته است.
نماینده زرتشتیان در مجلس شورای اسلامی افزود: در این رابطه صندوقی با اعتبار اولیه یک هزار میلیارد تومان با هدف حمایت از شرکت های دانش بنیان تاسیس شده که از 700 میلیون تا 3 میلیارد تومان وام در اختیار موسسان شرکت های دانش بنیان قرار می دهد.
اختیاری درخصوص مشکل سربازی فارغ التحصیلان پسر دانشگاه های خارج از کشور نیز گفت: با همکاری بنیاد ملی نخبگان، پروژه های علمی و دانشگاهی به عنوان دوره خدمت سربازی دانشجویان پسر پذیرفته می شود و دانش آموختگان خارجی می توانند بعد از حضور در کشور از این فرصت استفاده کنند.
اروپام*5* 1701** 1583**1027


10/09/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن