تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 19 مرداد 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هيچ آيينى، با نادانى رُشد نمى كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سایت ایمالز

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

خرید یخچال خارجی

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

خرید نهال سیب سبز

خرید اقساطی خودرو

امداد خودرو ارومیه

ایمپلنت دندان سعادت آباد

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

الکترود استیل

سلامتی راحت به دست نمی آید

حرف آخر

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

کپسول پرگابالین

خوب موزیک

کرکره برقی تبریز

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1810341244




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نیویورک تایمز: روحانی و پوتین به چه می‌اندیشند؟


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: نیویورک تایمز: روحانی و پوتین به چه می‌اندیشند؟
نیویورک تایمز نوشت: وقتی دو کشور با پیشینه ای از جنگ و دشمنی 200 ساله به دنبال تغییر گفتمان هستند چه می کنند؟ دشمن مشترکی پیدا می کنند.
به گزارش نامه نیوز، به گفته سیاستمداران مسکو و تهران ، روسیه و ایران ، دشمنان دیرینه از قرن 18 دشمن مشترکی پیدا کرده اند، امریکا.

ماه گذشته ، ولادیمیر پوتین ، رئیس جمهور روسیه،در خلال سخنرانی در سوچی ،به این مساله پرداخت . او گفت امریکا، روسیه را به علت قدرت نظامی، چین را به علت قدرت اقتصادی فزاینده آن و ایران را برای داشتن برنامه هسته ای، دشمن تلقی می کند.

براین اساس ، اوایل امسال ،پوتین سعی کرد چین را متقاعد کند که گروه «شانگهای» را که برای جنگ با تروریسم برپا شده بود ، به متحد نظامی تمام عیاری تغییر دهد که ایران را نیز در برگیرد. وقتی چینی ها از آن شانه خالی کردند، پوتین توجه خود را روی « همکاری نزدیک تر» با تهران متمرکز کرد.

روسیه و ایران از امریکا و متحدان آن در اروپا و خاورمیانه گلایه مشترکی دارند . هر دو تحت تحریم هایی قرارگرفته اند که تاکنون به اقتصاد آن ها ضربه زده و به تأثیرات رکود جهانی افزوده است . هر دو می گویند که سقوط قیمت کنونی نفت، نشان دهنده توطئه واشنگتن و کشورهای نفت خیز متحد آن کشور، برای وارد آوردن فشار بر روسیه و ایران است چرا که این دو کشور به شدت به درآمد های صادراتی خود وابسته هستند.

نکته مهم تر این است که هر دو متقاعد شده اند که هدف دیرینه امریکا، تغییر حکومت در این دو کشور است و می خواهد با وارد آوردن فشار اقتصادی و به راه انداختن « انقلاب مخملی» به اهداف خود دست پیدا کند.

روسیه در جستجوی محیط امنیتی در اروپای شرقی، کشورهای حوزه دریای بالتیک و منطقه قفقازاست. ایران محیط امنیتی خود را درعراق، سوریه و لبنان ، با « گستره سرزمینی » بیشتر در عمان و یمن بناکرده است.

تحلیل گران و سیاست گذاران در مسکو بر این اعتقادند که روسیه و ایران می توانند با استفاده از زمان باقیمانده از دوران ریاست جمهوری باراک اوباما ، « واقعیت های برگشت ناپذیری » را در اروپای شرقی، خاورمیانه و آسیای مرکزی خلق کنند.

عبارت « فرصت موجود» که اوباما از آن سخن می گوید نشان می دهد که ممکن است رئیس جمهور بعدی امریکا به اندازه وی انعطاف پذیر نباشد.

به علاوه ، تهران و مسکو به منظور دستیابی به شماری از اهداف، برای « بهره برداری از این « فرصت موجود» تلاش می کنند .

ازجمله این تلاش ها، طولانی کردن مذاکرات درباره برنامه هسته ای ایران است ، یعنی به اندازه ای که تهران بتواند به مرحله به اصطلاح « گریز هسته ای » ، که به اعتقاد کارشناسان ممکن است دو سال دیگر زمان ببرد، برسد.

هدف بعدی سرپا نگه داشتن بشار اسد در سوریه است. پس از آن، نوبت به کاهش تأثیر تحریم ها می رسد. روسیه، به منظور به شکست کشاندن توطئه به رهبری امریکا برای مسدود کردن بخش قابل توجهی از درآمدهای نفتی ایران، تا کنون پذیرفته است که معادل 20 میلیارد دلار نفت خام ، از جانب ایران ، به بازار عرضه کند.

مهم تر این که ، روسیه پذیرفته است که برا ی سرعت بخشیدن به برنامه هسته ای ایران کمک کند . ماه گذشته، برای ساخت دو رآکتور دیگر در بوشهر توافقی امضاء شد که آن، بخشی از توافق برای دو برابر کردن روابط تجاری دوجانبه در پنج سال آینده است .

اکنون پیش بینی می شود روسیه ، ضمن تدارک موشک های زمین به هوای S-400 برای چین ، در چارچوب قراردادهای امضاء شده در دهه گذشته ، جنگ افزارهای مشابهی را به ایران تحویل دهد.

همچنین ، پیش از آن که رئیس جمهور آینده امریکا بتواند به سیاست آشفته برجای مانده از دوران اوباما سر و سامان دهد، روسیه و ایران برای نفوذ در عراق و افغانستان با یکدیگر همکاری می کنند.

ایران با استفاده از فرصت به دست آمده ناشی از به اصطلاح دولت اسلامی، و به امید ایجاد مجرایی برای مرتبط شدن به سوریه ولبنان، تلاش می کند بخش اعظمی از شمال شرقی عراق را تحت کنترل خود درآورد.

مسکو و تهران برای نو کردن تأسیسات بندر طرطوس در سوریه، سرگرم ایجاد طرح های مشترکی هستند. نیروی دریایی روسیه و ایران هردو از این بندر استفاده می کنند . مسکو و تهران امیدوارند پیش از بسته شدن « دریچه فرصت موجود» دیوار مستحکمی را ایجاد کنند که قلمرو آن از کشورهای حوزه بالتیک تا خلیج فارس را دربرگیرد و آن ها را در برابر آن چه که پوتین و روحانی « توطئه های امریکایی» می نامند ، محافظت کند .

دوسال آخر دوران ریاست جمهوری اوباما ممکن است فرصت های بیشتری را برای مسکو و تهران ایجاد کند که تا فرصت فراهم است به اهدف خود دست یابند.




منبع: تیک


۱۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن