واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۷ آذر ۱۳۹۳ (۱۱:۲ق.ظ)
دانشجويان با ارائه پيشنهادات در بهبود وضعيت دانشگاهي سهيم شوند رئيس واحد علوم و تحقيقات بابيان اين مطلب که تلاش مسئولان وکارکنان اين واحد دانشگاهي ايجاد بهترين شرايط تحصيلي و آموزشي براي دانشجويان است، افزود: دانشجويان به عنوان جزئي از بدنه دانشگاه مي توانند با ارائه پيشنهادات و راهکارهاي علمي در بهبود وضعيت دانشگاه موثر باشند.
به گزارش خبرگزاري موج، علي عباسپور در مراسم بزرگداشت روز دانشجو و تجليل از دانشجويان نمونه اين واحد دانشگاهي گفت: بعد اصلي حضور شما جوانان در دانشگاه کسب علم و دانش و فراگيري تخصص هاي مورد نياز کشور براي داشتن ايران اسلامي و پيشرفته در سطح جهان و کشورهاي اسلامي است.
وي ادامه داد: بعد ديگر آموزش در دانشگاه، کسب رفتارها و ديدگاه هاي اجتماعي، فرهنگي، سياسي و ... بواسطه حضور در محيط هاي دانشگاهي براي آمادگي دانشجويان براي حضور فعال و موثر در جامعه است.
دکتر عباسپور با اشاره به راه اندازي سالن هاي آمفي تئاتر در مرکز اسناد و کتابخانه و ساختمان ابن سينا واحد علوم و تحقيقات، ادامه داد: تلاش ها در اين واحد دانشگاهي براي ارتقا سطح علمي، گسترش ارتباط با خارج از دانشگاه و تبادل استاد و دانشجو با دانشگاه هاي معتبر در حال پيگيري است.
عباسپور تحصيل خوب و شرکت فعال در نشست هاي فرهنگي و اجتماعي را نشان دهنده قدرشناسي دانشجويان از انقلاب اسلامي، رهبري امام راحل(ره)، پايمردي شهدا و رهبري مقام معظم رهبري دانست و اظهارداشت:دانشجويان با بهره مندي از امکانات موجود و با ارائه پيشنهادات خود مي توانند در افزايش سطح اندوخته هاي علمي خود تلاش کنند.
وي با اشاره اينکه ايران تنها نيروي مستقل و مقتدر منطقه محسوب مي شود که در مقابل اقدامات غيرانساني داعش ايستاده است، تصريح کرد:اقدامات مقتدرانه ايران در سوريه و عراق در مبارزه با داعش، و نيز کسب رتبه هاي علمي در جهان، موجب افتخار است.
کرم اله دانشفرد، معاون فرهنگي و اجتماعي واحد علوم و تحقيقات در اين مراسم، ضمن خيرمقدم و تبريک روز دانشجو، اين روز را متمايز از ديگر روزهاي سال دانست و گفت: نام گذاري اين روز روند اداري نداشته بلکه تجلي ويژگي هاي بارز دانشجويي در صحنه ، به عنوان نماد عقلانيت ، خودباوري و آرمانگرايي بوده است.
وي با بيان اينکه دانشجويان مبلغ روحيه ظلم ستيزي هستند، گفت: دانشگاه محل فهم درست و فرهنگ دانشجوفرهنگ پويايي و زندگي است و سپردن امور به دانشجويان، موجب دستيابي به نتايج چشمگير در ابعاد ملي مي شود.
دکتر دانشفرد بر استفاده صحيح از توان و ظرفيت فکري جامعه تاکيد و ابراز اميدواري کرد: دانشجويان امروز با داشتن ويژگي هايي در تراز انقلاب و براساس شرايط روز جامعه، در پيشرفت کشور موثر باشند.
دانشجويان قوه متفکر جامعه هستند
محمد مهدي عبدخدايي استاد دانشگاه و فعال سياسي با اشاره به اينکه دانشجويان قوه متفکر جامعه هستند گفت: اين دانشجويان بودند که متوجه سياست استعمار نوين آمريکا شدند و در برابر آن ايستادگي کردند.
دبير جمعيت فداييان اسلام نيز در اين مراسم با اشاره به اينکه اولين حرکت سياسي عليه آمريکا از دانشگاه تهران شروع شد، افزود: دانشگاه تهران در سال 1314 توسط رضاخان به منظور تربيت مديراني براي حفظ نظام سلطنتي پهلوي ايجاد شد.
وي با بيان اينکه نظام آمريکا نظامي سرمايه داري است، افزود: پس از جنگ جهاني دوم امريکا که خسارتي نديده بود، سياستي را در پيش گرفت تا براساس آن دنيا را به وابستگي اقتصادي به خود بکشاند که همان استعمار نوين است.
عبدخدايي ادامه داد: کشور آمريکا براي اجراي سياست استعمار نوين خود در کشورهاي خاورميانه اصل ترومن را بيان کرد که براساس اين اصل در ظاهر اقدام به کمک به کشورها براي توسعه مي کرد ولي در باطن به وابستگي آنها منجر مي شد.
وي با اشاره به اينکه دانشجويان قوه متفکر جامعه هستند افزود: اين دانشجويان بودند که متوجه اين سياست استعمار نوين آمريکا شدند و در برابر آن ايستادگي کردند.
دبير جمعيت فداييان اسلام ادامه داد: بعد از انقلاب اين دانشجويان بوده اند که سهم بسزايي در پيشرفت ايران اسلامي داشته اند و دشمنان انقلاب اسلامي همواره سعي دارند تا با به انحراف کشاندن شما دانشجويان مانع پيشرفت هرچه بيشتر ايران شوند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]