واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۵ آذر ۱۳۹۳ (۱۲:۳۴ب.ظ)
استانداردسازي تجهيزات ورزشي اجباري شود مدير گروه مهندسي ورزش واحد علوم و تحقيقات معتقد است که در راستاي بهبود کيفي ورزش در ايران استانداردسازي تجهيزات ورزشي بايد اجباري شود.
به گزارش خبرگزاري موج، دکتر رضا سارنگ در مراسم دستاوردهاي مهندسي ورزش با بيان اين مطلب گفت: مهندسي ورزش تعامل عملکرد صحيح ورزشکاران و اجراي حرکات ورزشي است. از سال 82 بررسيهاي اوليه را براي راه اندازي اين رشته در واحد علوم و تحقيقات آغاز کرديم و در نهايت موفق شديم در سال 86 اين ايده را عملي کنيم.
وي ادامه داد: رويکرد اصلي گروه مهندسي ورزش اين است که از علوم ساير رشتهها نيز استفاده کند. بزرگترين مشکلي که در دنياي دانشگاههاي امروز وجود دارد عدم برقراري ارتباط مناسب دانشگاه با صنعت است.
سارنگ با بيان اين مطلب که تاکنون نتوانستهايم در کشور به درستي از دستاوردهاي مهندسي ورزش استفاده کنيم، افزود: تمام تلاش ما اين بود که علم را در راستاي ساخت تجهيزات ورزشي به کار گيريم.
بنيانگذار رشته مهندسي ورزش با بيان اين مطلب که عمده اختراعات دانشجويان رشته مهندسي ورزش در ايران بينظير و در دنيا کم نظير است، خاطرنشان کرد: اين نشان از توانمندي بالاي دانشجويان اين رشته و پتانسيل آنها است؛ خوشحالم که امروز دستاوردهاي ما از ادعا و حرف فراتر رفته است.
وي هدف از برگزاري اين مراسم را ايجاد رابطه و تعامل قوي بين ارگانهاي مربوطه مانند وزارت صنعت، وزارت ورزش و شهرداري و همچنين سازمان استانداردسازي دانست و گفت: در اکثر برنامههاي ورزشي تلويزيون و نشستهاي تخصصي ورزش همواره صحبت از ضعيف بودن زير ساختها و تجهيزات ورزشي ميشود، اما؛ هيچ وقت مهندسي ورزش ديده نميشود به همين دليل از مسوولان اين سازمانها دعوت کرديم تا پس از گذشت 11 سال ماهيت واقعي اين رشته مشخص شده و به همکاريهاي بعدي منجر شود.
سارنگ ادامه داد: اميدوارم در پايان اين همايش نقش مهندسي ورزش در بهبود ورزش همگاني و قهرماني مشخص شود و در نهايت به پيشرفت ورزش در سطح بين الملل منجر شود.
مدير گروه مهندسي ورزش واحد علوم و تحقيقات با بيان اين مطلب که از وزارت ورزش انتظار داريم با ايجاد شغل براي دانشجويان اين رشته به پيشرفت ورزش و اقتصاد کمک کند، گفت: دانشجويان ما توانايي ساخت محصولاتي را دارند که ما امروزه با قيمت گران و خروج ارز براي کشور تهيه ميکنيم. براي مثال تکنولوژي که در خط دروازه فوتبال استفاده ميشود نيازمند نرمافزارهايي است که ميتوانند به راحتي توسط دانشجويان ما طراحي شوند.
وي يکي از دلايلي که ورزش و مهندسي ورزش تعامل خوبي با هم ندارند را فقدان قوانين و مقررات لازم دانست و گفت: برخي سازمانها مانند کميته ملي المپيک، وزارت ورزش و فدراسيونها بايد ملزم به استفاده از استانداردهاي بين المللي در استفاده از تجهيزات ورزشي باشند؛ اين موضوع سبب خواهد شد ورزشکاران ما همواره از تجهيزات ورزشي استاندارد استفاده کنند. به اعتقاد من استاندارد تجهيزات ورزشي بايد اجباري باشد نه تشويقي.
مدير گروه رشته مهندسي ورزش واحد علوم و تحقيقات اضافه کرد: ما براي تصويب اين رشته تلاش بسياري کرديم و از اين بابت خوشحالم که امروز توانستهايم اين رشته را به جايگاه کنونياش برسانيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]