واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۳ آذر ۱۳۹۳ (۱۰:۴۷ق.ظ)
بايد بين غيرت ورزشي و علم ورزش رابطه مستقيم ايجاد شود رئيس واحد علوم و تحقيقات با بيان اين مطلب که ورزش نياز به ديدگاه علمي هم دارد گفت: بايد بين غيرت ورزشي و علم ورزش رابطه مستقيم و هماهنگ ايجاد شود.
به گزارش خبرگزراي موج، دکتر علي عباسپور در مراسم دستاوردهاي مهندسي ورزشي اين واحد با حضور رئيس فراکسيون ورزش مجلس، معاونين وزارت ورزش و سازمان گسترش و نوسازي صنايع و اساتيد و دانشجويان رشته هاي ورزشي برگزار شد، تصريح کرد: همه دانشگاههاي کشور بايد علاوه بر تربيت نيروهاي متخصص و مجرب که به نوعي وظيفه آنها است به مقوله ديده باني علمي نيز توجه کنند؛ اين موضوع از اين جهت حائز اهميت است که ما از قافله علمي جهان عقب نمانيم و همواره بين نيازهاي کشور و علوم پيوند برقرار شود.
وي با اشاره به اينکه در ايجاد رشته هاي جديد بايد به نياز کشور توجه ويژه اي شود، تصريح کرد: کپي برداري از رشته هاي جديد ديگر کشورها کار مناسبي نيست؛ زيرا آن رشته ها براساس نياز کشورشان ايجاد شده است.
رئيس واحد علوم و تحقيقات با بيان اين مطلب که بسياري از مسائل و مشکلات امروزي به روش سنتي حل نخواهند شد، خاطرنشان کرد: اکثر موضوعات امروزي مانند ورزش نياز به نگرش علمي دارند، بنابراين بايد بين غيرت ورزشي و علم ورزش يک هماهنگي و رابطه مستقيمي ايجاد شود تا به نتايج مثبتي منجر شود.
وي ادامه داد: زماني که بحث کارشناسي رشته مهندسي ورزش مطرح شد واحد علوم و تحقيقات استقبال خوبي از آن کرد؛ اين موضوع آغازگر راهي بود که هم در زمينه ورزش همگاني و هم ورزش قهرماني نگاهي علمي ايجاد شود. خوشبختانه اين امر هم اکنون در واحد علوم و تحقيقات انجام شده و بنا داريم با حمايت مستمر آن را به مراحل مطلوب تر برسانيم. همچنين در تلاش هستيم رشته مهندسي ورزش را در مقاطع کارشناسي ارشد و دکتري ارتقا دهيم.
دکتر عباسپور اضافه کرد: ورزش ايران اين ظرفيت را دارد که در تمامي رشتهها مدالآوري کند و در سطح جهان بدرخشد. مهندسي ورزش ميتواند کمک بزرگي به بهبود تجهيزات ورزشي کند هر چند به ثمر رسيدن اين موضوع مستلزم اين است که پيوند و تعامل مناسب بين دانشگاه و سازمانهايي مانند وزارت صنعت، وزارت ورزش، شهرداري و ساير ارگانهاي مرتبط برقرار شود.
رئيس واحد علوم و تحقيقات با تأکيد بر اينکه تاکنون کارهاي خوبي در اين راستا صورت گرفته است، افزود: قطعا با راه اندازي مقاطع بالاتر و در سطح تحصيلات تکميلي اين رشته موفقيتها چشمگيرتري مي تواند نصيب ورزش کشورمان بشود.
وي ادامه داد: ساير بخش ها و نهادهاي ديگر کشور نيز که به نيروهاي متخصص اين رشته نيازمند هستند هم بايد از فارغ التحصيلان مهندسي ورزش استفاده کنند تا انگيزه لازم براي آنها فراهم شود.
دکتر عباسپور با بيان اينکه انتظار حمايتهاي مالي و کمک به راه اندازي هر چه بيشتر اين رشتهها را از مسوولان داريم، خاطرنشان کرد: اينگونه کمکها سبب خواهد شد دغدغه مالي دانشجويان کاهش پيدا کند و با دقت بيشتري روي اختراعات خود تمرکز کنند به همين دليل از تمامي بخشهاي ورزشي و صنعتي انتظار حمايتهاي مادي و معنوي در راستاي ارتقاي علم ورزش داريم.
رئيس واحد علوم و تحقيقات به وجود رشته تربيت بدني و دانشکده مهندسي پزشکي در واحد علوم و تحقيقات اشاره کرد و گفت: رشته مهندسي پزشکي مستلزم تعامل با رشتههاي ديگر است براي مثال در اين واحد رشتهاي با عنوان جامعهشناسي ورزشي تأسيس شده است که ميتواند به موفقيت رشته مهندسي ورزش کمک کند.
وي خاطر نشان کرد: اميدوارم دستاوردهاي مفيد و کم نظيري که حاصل تلاش دانشجويان مهندسي ورزش است ديده شود و مورد حمايت همه جانبه مسوولان کشور قرار گيرد و در نهايت منجر به موفقيتهاي بين المللي شده و اقتصاد کشور را هم شکوفا کند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]