تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):درگذشت عالم مصيبتى جبران ‏ناپذير و رخنه ‏اى بسته ناشدنى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867796620




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پرویز شاپور به خانه هنرمندان آمد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: پرویز شاپور به خانه هنرمندان آمد خبرگزاری پانا: نمایشگاهی از آثار زنده یاد پرویز شاپور جمعه 14 آذر در نگارخانه نامی خانه هنرمندان ایران افتتاح شد.
۱۳۹۳ شنبه ۱۵ آذر ساعت 12:16



به گزارش سرویس فرهنگی پانا، این نمایشگاه که در حاشیه برگزاری چهل و پنجمین نشست پژوهشی هنر با یاد مرحوم استاد پرویز شاپور، که در روز یکشنبه ۱۶ آذر در خانه هنرمندان ایران برگزار می‌شود، افتتاح شد؛ شامل 14 عکس از سنین مختلف شاپور، 11 طراحی به صورت دسن بر روی کاغذ که بیشترشان با الهام از سنجاق قفلی خلق شده‌اند و هنرمند آنها را امضا نکرده و 19 نقاشی کوچک بر روی کاغذ، است. طراحی و نقاشی‌های ارائه شده در این نمایشگاه حس شوخ‌طبعی و نوعی بازی با فرم و سوژه را در خود دارد که گاهی آنها را به کاریکاتور نزدیک می‌کند.

در مراسمی که عصر یکشنبه در تالار استاد جلیل شهناز خانه هنرمندان ایران برگزار خواهد شد، دکتر جواد مجابی، حمیدرضا داودی و سیدامیر سقراطی به سخنرانی می‌پردازند و سپس فیلمی از زندگی این هنرمند برجسته معاصر به کارگردانی هومن حسنی برای حاضران به نمایش درخواهد آمد.

پرویز شاپور کاریکاتوریست، طراح و پدر کاریکلماتور ایران در سال 1302 به دنیا  آمد. شاپور اگرچه پدر کاریکلماتور است و او را با این نوشته‌های کوتاه و تفکربرانگیز می‌شناسند اما باید گفت که او کاریکاتوریستی پیشرو بود که مطابق عادات مالوف و شیوه‌های مرسوم، طنز ننوشت و کاریکاتور نکشید. طنزهای او مانند فکاهه‌های رایج در عصر خود نبود، بلکه پیش از آنکه طنز خود را به رخ بکشاند جملاتی حکیمانه از متن زندگی بود. هر چند از کاریکلماتور استقبال شد و به عنوان یک گونه خاص در طنز ایران پذیرفته شد، اما طرح‌های طنزآمیز و کاریکاتورهای اندیشمندانه و منحصر به فرد او دیده نشد و یا کمتر به آنها توجه شد. پرویز شاپور طراح طنز‌اندیش ایرانی، هنرمندی پرآوازه است که آثار خلاقانه و تامل‌برانگیزش بر پایه درک صحیح او از اصول و مبانی هنرهای تجسمی خلق شده‌اند، اما جایگاه او از سوی هنرمندان هنرهای تجسمی و به خصوص کاریکاتوریست‌ها کمتر درک شده است. با اینکه کارهای او در نشریات «گرافیس سالانه» و «دیزاین جورنال» منتشر شده‌اند اما در کشور خودمان به اهمیت آثار تصویری او آنچنان که شایسته است توجهی نشد. این هنرمند و ادیب همواره با کمترین خطوط کاریکاتور کشیده است و با کمترین کلمات طنز نوشت. او که هنرمندی خلوت گزیده بود در سال 1378 در تهران درگذشت.

علاقه‌مندان برای شرکت در این مراسم می‌توانند یکشنبه 16 آذر از ساعت 17 به تالار استاد جلیل شهناز خانه هنرمندان ایران مراجعه فرمایند.

همچنین علاقه‌مندان برای دیدن از نمایشگاه مرتبط با این مراسم، می‌توانند تا 21 آذر همه روزه از ساعت 13 تا 20 به نشانی خیابان آیت الله طالقانی، خیابان شهید موسوی شمالی، باغ هنر، خانه هنرمندان ایران، نگارخانه نامی مراجعه کنند.











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 111]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن