محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1842949370
گفتوگو با کاری پیپو، همزمان با برگزاری نمایشگاه این هنرمند در خانه هنرمندان ایران
واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
گفتوگو با "کاری پیپو"، همزمان با برگزاری نمایشگاه این هنرمند در خانه هنرمندان ایران
کاری پیپو (Kari Piippo) یکی از طراحان معروف جهان و مشهورترین طراح گرافیک فنلاند است که این روزها نمایشگاهی از پوسترها و طراحیهایش در نگارخانه «ممیز» خانه هنرمندان ایران برپا است.
به گزارش حوزه تجسمی باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی خانه هنرمندان ایران، پیپو که برای برگزاری نمایشگاه و ورک شاپی در یادبود نهمین سال درگذشت استاد مرتضی ممیز به ایران سفر کرد، درباره نحوه معرفی فنلاند، خودش و کارهایش در روز بزرگداشت استاد مرتضی ممیز، گفت: معرفی شخصیتهای انیمیشنی معروف فنلاندی یک تبلیغ نیست، در واقع میخواستم بگویم که خیلی از ایدهها از ایران یا نقاط دیگر دنیا میآیند و ناگهان در دسترس همگان قرار میگیرد و معروف میشوند. من چیزهایی از فنلاند نشان دادم چون میخواستم مخاطب ایرانی با بکراند و زمینههایی که من با آنها در تماس بودهام آشنا شود تا بهتر بتوانم نشان بدهم که در راهی که در پیش گرفتهام چه کارهایی انجام دادهام.
پیپو ادامه داد: این روزها خیلی راحت میتوان به فرهنگهای کشورهای مختلف جهان دسترسی پیدا کرد اما هنوز مهمترین نکته در کار ما این است که در محیطی که زندگی میکنیم به بهترین نحوی کارمان را انجام دهیم. امروزه در سراسر دنیا سطح دانش مردم بالاتر رفته است و همه بهتر میتوانند کار کنند و از نظر ذهنی و قلبی بیشتر میتوانند با هم و با کارهای یکدیگر ارتباط برقرار کنند.
وی در جواب اینکه شما در سخنرانیتان یک ذهن تمیز و بدون ریخت و پاش را نشان دادید و تاثیر بسیار خوبی روی مخاطبان ایرانی خود گذاشتهاید؛ چقدر فکر میکنید سبک زندگی در کار ارائه شده یک طراح گرافیک در سراسر جهان میتواند تاثیر گذار باشد، در پاسخ با اشاره به اینکه سوال فیلسوفانه طولانیای است، گفت: مهمترین چیزها جزئیات، همکلاسیها، دوستان و والدین هستند که نخستین تاثیرات را بر یک شخص میگذارند و تعریف ما را از چیستی و چگونگی و کیفیت زندگی، میسازند. من خیلی خوش شانس بودم که در 12 سالگی فهمیدم قرار است یک هنرمند بشوم؛ در مدرسه بودم که معلم زیستشناسیام، ناگهان وقتی من در فکر فرو رفته بودم گفت این چیزهایی که من میگویم برای «کاری» خیلی ضروری نیست چون او در آینده یک هنرمند خواهد شد و من خیلی خوشحال شدم از حرفی که او دربارهام زد.
پس بعد از آن راه تازهای در پیش گرفتم و هرچه در پیش رویم قرار میگرفت را آنالیز میکردم و میگفتم خب این موضوع جزء چیزهایی که لازم است من در آینده بدانم نیست، اینها چیزهای مهمی در زندگی یک هنرمند نخواهند بود؛ البته بعد از گذشت سالهای زیادی دریافتم که خوب است مقداری دانش درباره خیلی از چیزها در زندگی داشته باشم اما همانطور که میدانید وقتی نوجوان هستید فکر میکنید خودتان همیشه همه چیز را بهتر از دیگران میدانید.
کاری پیپو، در ادامه اضافه کرد: در نهایت وقتی 17 سالم بود در مدرسه هنر شروع به درس خواندن کردم و در 21 سالگی فارغالتحصیل شدم. استادان ما شاگردان مدرسه باهاوس بودند با رنگهای تمیز، فرمهای تمیز و ... که به ما آموختند و در کنار اینکه بیشتر فرهنگ ما در فنلاند به کشاورزی، زمینهای کشاورزی و طبیعت برمیگردد؛ به عنوان مثال در صنعت نساجی که اینجا خیلی سنتی و پر نقش است، در فنلاند از فرمهای خیلی ساده و واضح استفاده میشود. فلسفه کار من این است؛ ساده، شفاف و قوی. یکی از طراحان مبلمان خیلی معروف فنلاندی درباره آثار خودش اعتقاد دارد که سه چیز در آثارش رعایت میشود، ارگونومی، اکونومی و اکولوژی و من فکر میکنم با او هم عقیده هستم. در نتیجه فکر میکنم یک طراح گرافیک مسلما باید درست فکر کند و این اندیشه از زمینههای سبک زندگی ناشی میشود و همچنین باید عناصر مشخصی را در کار مد نظر داشته باشد.
وی در پاسخ به اینکه چرا اصرار دارد تا طراحان جوان گرافیک در طراحی پوستر مستقیم به اصل مطلب بپردازند و در این صورت آیا این سادگی و مینیمال بودن در مورد او به راحتی به دست آمده، یا مربوط به نحوه زندگی در کشورهای اسکاندیناوی است و برای ایرانیها که زندگی شلوغی دارند چنین برخوردی سختتر خواهد بود، اظهار داشت: سکوت و آرامش مهمترین موضوع درباره زندگی ما است، در فنلاند همه به اندازه کافی فضا دارند. فنلاند برای جمعیتی که دارد، کشور بزرگی محسوب میشود؛ به عنوان مثال وقتی من ازدواج کردم برای خریدن هر چیزی برای خانهمان اول فکر میکردیم آیا داشتن آن ضروری است و سپس به طراحی آن وسیله فکر میکردیم که آیا دیزاین خوبی دارد یا نه. همسر من معلم هنر است و ما زمینه فرهنگی مشابهی داشتیم؛ پدرم معلم، نویسنده و نقاش بود و مادر همسرم نیز همینطور در نتیجه ما سنتها و تفکرات مشترکی داشتیم. کم کم خانهمان شلوغ شد و حالا پس از 50 سال فکر میکنم هنوز هم خانه شلوغی داریم و البته هنوز هم همیشه مراقب چیزهایی که میخریم هستیم البته داشتن این همه وسیله در خانوادههای فنلاندی مرسوم نیست.
پیپو مثالی از زندگی فنلاندی آورد و گفت: در اکثر خانوادههای فنلاندی طرح گلدانهایی از یک طراح معروف فنلاندی دیده میشود و این نشان میدهد که برای مردم طراحی موضوع مهمی است و احترام زیادی برای طراحانشان قائل هستند یا در مورد دیگری، قبل از اینکه یورو پول ملی ما بشود، روی مارک فنلاندی چهره هنرمندان و نویسندگان طراحی میشد که نشاندهنده درجه احترامی است که برای مقوله هنر قائل هستند.
این طراح معروف بینالمللی درباره نکات مهم در طراحی پوستر، گفت: امروزه مردم فرصت زیادی برای خواندن و دیدن یک پوستر در خیابان را ندارند و ما طراحان اگر نتوانیم حرفمان را به سادگی و سرعت به آنها منتقل کنیم، بازی را باختهایم. مهم است که وضوح و صراحت را اولین موضوع بدانیم و پس از آن به هوشمندانهتر یا پرکارتر بودن طرح فکر کنیم اما هنوز پوستر باید هوشمندانه و واضح باشد که مردم بتوانند در فرصت کمی متوجه منظور آن بشوند. متاسفانه بیشتر پوسترها در خیابانها شبیه به آلودگیهای تصویری هستند، پس من فکر میکنم که این طراحان گرافیک تحصیلکرده باید تمام سعیشان را انجام دهند تا بهترین اثر را ارائه کنند و آلودگی جدیدی به خیابان و محیط زندگیمان اضافه نکنند زیرا پوسترها به عنوان سند از نسل ما برای نسلهای آینده باقی میماند و این دلیلی است که ما باید بهترینمان را ارائه کنیم.
وی در پاسخ به اینکه اگر همه بخواهند هر سوژهای را ساده کنند آیا به تکرار نخواهد رسید، اظهار داشت: من وقتی میخواهم شروع به کار کنم متریالهای زیادی را در ارتباط با موضوع جمع میکنم و سعی میکنم آنها را آنالیز کنم و ببینم مثلا این نمایش تئاتر میخواهد چه پیامی به مخاطبش بدهد، حدود 70 صفحه از نمایش را میخوانم و زیر جملات و کلمات کلیدی خط میکشم و همه نکات کلیدی را روی کاغذ مینویسم، اتودهای کوچکی میزنم اما بیشتر به معنی پیامی که باید منتقل شود فکر میکنم و در نتیجه میفهمم آن نمایش چه نوع نمایشی است و چه مفهومی دارد و بعد آنها را با حوصله بیشتری میخوانم و در این زمان است که متوجه میشوم که چه چیزهایی اضافی هستند و کلمات و موضوعات زیادی را حذف میکنم و در نهایت فکر میکنم چطور میتوانم این پیام نهایی را منتقل کنم و اینجاست که شروع به کار میکنم تنها با یک یا دو کلمه کلیدی در ذهنم و فقط پس از اینکه همه اینها را درک کرده باشم شروع به طراحی میکنم.
وی تصریح کرد: 80 تا 90 درصد یک پوستر مربوط به فکر کردن به ایده است که چه چیزی، چرا و چگونه و تنها حدود 10 درصد کار، اجرای طرح و طراحی است و روند فکرکردن مهمترین قسمت طراحی است. امروزه در بیشتر کشورهای دنیا روند آموزش خیلی پیشرفتهتر از 20-25 سال پیش است و ما با مردم تحصیل کردهتری معاشرت داریم و به این دلیل کار طراح خیلی سختتر شده است.
وقتی جوانتر بودم خیلی کار میکردم و متوجه شدم که بعضی از مشتریها خیلی ایراد میگیرند و من تصمیم گرفتم که با آدمهای نادان کار نکنم، این تصمیم جسارت میخواست چون بخشی از مشتریهایم را از دست میدادم. البته امروزه همه خیلی پیشرفت کردهاند و همچنین مسلما آن جمله خیلی مودبانه نبوده اما قابل تامل است زیرا من اعتقاد دارم که باید خیلی خوب با سفارشدهنده صحبت کرد اما قبل از اینکه شروع به کار کنیم. باید قبل از شروع به کار متوجه شویم در ذهن آنها چه میگذرد و تجارت یا کارشان را چگونه درک کردهاند اما پس از درک کامل موضوع، من باید در اجرا ایدهام آزاد باشم اما نمیشود بدون داشتن آن زمینهها یک راست برویم سراغ سادهسازی و خلاصهکردن و در نهایت به مشتری بگوییم همین است که هست.
پیپو ادامه داد: چون هرگز نمیشود مطمئن بود که مشتری شما متوجه طرح صریح و نهایی شما میشود، پس همیشه باید در زمان ارائه، او را در جریان اتفاقی که رخ داده، قرار داد؛ به عنوان مثال وقتی من نشان جدید شهرم را طراحی کردم و قرار بود آن را در شهرداری برای مقامات شهری رونمایی کنم، یک مارش پخش نکردم و ناگهان پرده را بردارم و بگویم این لوگوی شهر است؛ ابتدا 5 تا 10 دقیقه درباره اینکه لوگو چیست، چرا شما به آن احتیاج دارید و چرا نتیجه کار من این نوع از لوگو است، صحبت کردم تا آنها هم درکی از شکل لوگو داشته باشند و در نتیجه وقتی لوگو را دیدند با آن موافقت کردند.
کاری پیپو درباره اسکیسهای سریع نیز با طرح یک مثال، گفت: خیلی کم پیش میآید که کاری را سریع اتود بزنم ولی یکی از پوسترهای که برای یونسکو طراحی کردم، یکی از آن اتودهای سریع بوده است؛ یونسکو مسابقهای داشت که در آن باید راجع به اینکه زندگی باید چگونه بدون جنگ، گرسنگی، فقر، آلودگی و ... باشد، پوستری طراحی میکردیم. من فکر میکردم غیر ممکن است که همه این چیزها را در یک تصویر قرار بدهم، در نتیجه به یک راه حل مثبت رسیدم و دیدم که آدمهای مثبت و آرام لبخند میزنند پس راه حل، شاد زیستن بود و من یک صورت ساده خندان کشیدم و به جای خط بدنش یک فلش به سمت صورت گذاشتم یعنی این چیزی است که باید برای داشتن زندگی ایدهآل انجام دهیم. این طرح را به همسرم نشان دادم و او گفت این ایده خیلی خوبی است اما خیلی سریع است به نظرم به کار ادامه بده و من پس از 2 هفته فهمیدم همان طرح، بهترین است و همین طور هم بود این طرح به بخش پایانی راه یافت و برنده اول شد.
وی درباره اولویتهای زندگی یک طراح از نظر خودش، اضافه کرد: من خیلی زود به این نتیجه رسیدم که سلامتی، آرامش و خانواده مهمترین بخش زندگی است و پس از آن، طراحی گرافیک؛ زیرا پسر کوچکم وقتی دو ساله بود به دلیل بیماری سختی برای 4 ماه در بیمارستان بستری شد و در آن مدت از شدت فشار عصبی که داشتم نمیتوانستم کار کنم وقتی همه چیز رو به بهبود رفت توانستم آرام شوم و به طراحی گرافیک فکر کنم و از آن لذت ببرم. لازم نیست همه چنین تجربههای سختی را پشت سر بگذارند تا بفهمند وقتی سخت کار میکنی و زیر فشار هستی، بهترین کارت را انجام نمیدهی فقط وقتی زندگی را آسان میگیری و آرامش داری بهترینها خلق میشوند. در نتیجه رسیدگی به زندگی و مراقبت از پسرم، اکنون او نیز یک طراح گرافیک موفق است.
پیپو در پاسخ به اینکه، جایی گفتهاید که تدریس را کنار گذاشتهاید و دنبال این هستید که ببینید چطور میشود خیلی ساده با مردم ارتباط برقرار کرد و به مردم دسترسی پیدا کرد، آیا به پاسخ رسیدهاید، اظهار کرد: فکر میکنم که پیدا کردم و به همین دلیل هم الان اینجا و کنار شما هستم و به راحتی درباره گرافیک با هم صحبت میکنیم. در نهایت پیام من این است که روش کار یا اصلا کار برای من مهم نیست بلکه پیغامی که در پشت کار قرار دارد برای من مهم است. یک طراحی میتواند خیلی عالی نباشد اما پیاماش را خوب منتقل کند، یک اشتباه کوچک قابل قبول است اگر پیام منتقل شود اما در خیلی از کارهای عالی پیام منتقل نمیشود، فکر میکنم مهم این است که به چه فکر میکنیم و چطور انجاماش میدهیم.
کاری پیپو در پایان و در حالی که تصویری را روی دستمال کاغذی که در دست داشت کشید، گفت: حدود 36 سال پیش اولین پوستری که از مرتضی ممیز و از یک طراح ایرانی دیدم مربوط به بینال هنر آسیا بود، یک دوات و یک شعله که از آن سر کشیده بود و در مجله «نووو» چاپ شده بود. فکر کردم چه ایده بی نظیری است یک شیشه دوات، جوهر و شعله.
انتهای پیام/ اس
تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۳۹۳ - ۰۰:۰۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]
صفحات پیشنهادی
بازدید سفیر ژاپن از نمایشگاه استاد ممیز در خانه هنرمندان ایران
بازدید سفیر ژاپن از نمایشگاه استاد ممیز در خانه هنرمندان ایران سفیر ژاپن در ایران از نمایشگاه آثار استاد ممیز در خانه هنرمندان ایران بازدید کرد به گزارش حوزه تجسمی باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی خانه هنرمندان ایران کوجی هاندا به همراه هیات همراه عصر جمعه 7 آذر از نمایقطع همکاری انجمن مجسمهسازان با خانه هنرمندان ایران
هنرهای تجسمی در هفتهای که گذشت قطع همکاری انجمن مجسمهسازان با خانه هنرمندان ایران در هفتهای که گذشت خانه هنرمندان میزبان آثار عاشورایی انجمن مجسمهسازان ایران بود که گلایههایی را در پی داشت به گزارش خبرنگار تجسمی باشگاه خبرنگاران هنرهای تجسمی در هفتهای که گذشت میزبان نمایشنمایشگاه پوستر کاری پیپو طراح و گرافیست فنلاندی به مناسبت نهمین ساگشت مرتضی ممیز در خانه هنرمندان افتتاح شد
نمایشگاه پوستر کاری پیپو طراح و گرافیست فنلاندی به مناسبت نهمین ساگشت مرتضی ممیز در خانه هنرمندان افتتاح شدنهمین سالگشت مرتضی ممیز با حضور سفیر فنلاند و کاری پیپو گرافیست فنلاندیپنجم آذرماه سالروز درگذشت مرتضی ممیز طراح و گرافیست معاصر است بسیاری از طراحان پوستر سینمای اگزارش عملکرد خانه هنرمندان ایران نمرهی قبولی بالایی گرفت
رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران گزارش عملکرد خانه هنرمندان ایران نمرهی قبولی بالایی گرفت خبرگزاری پانا حجت الاسلام والمسلمین ناصحی در نشست مشترکی بین اعضای کمیسیون فرهنگی شورای شهر و هیات رئیسه شورای عالی خانه هنرمندان ایران و مدیرعامل این خانه در محل کمیسیون مذبورمستند «ایرانِ فراسو» در خانه هنرمندان ایران
مستند ایرانِ فراسو در خانه هنرمندان ایران خبرگزاری پانا دو قسمت از مجموعه 5 قسمتی ایرانِ فراسو در خانه هنرمندان ایران به نمایش در میآید ۱۳۹۳ دوشنبه ۳ آذر ساعت 12 50 به گزارش سرویس فرهنگی پانا انجمن تهیه کنندگان سینمای مستند در نمایش این هفته خود سه شنبه 4 آذرماه ساعت 18&nنمایش چهار مستند از کامران شیردل در سینماتک خانه هنرمندان ایران
نمایش چهار مستند از کامران شیردل در سینماتک خانه هنرمندان ایران چهار مستند کمتر دیده شده از کامران شیردل در سینماتک خانه هنرمندان ایران به نمایش در میآید به گزارش حوزه سینما باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی خانه هنرمندان ایران هفتاد و سومین برنامه سینماتک خانه همدیر موزه هنر هلسینکی از خانه هنرمندان ایران بازدید کرد
مدیر موزه هنر هلسینکی از خانه هنرمندان ایران بازدید کرد در سومین روز از نمایشگاه کاری پیپو یکی از طراحان معروف جهان و مشهورترین طراح گرافیک فنلاند است در نگارخانه ممیز خانه هنرمندان یارنو پلتونن مدیر موزه هنر هلسینکی از خانه هنرمندان ایران بازدید کرد به گزارش حوزه تجسمی باشخاطرات مدیر عامل خانه هنرمندان ایران از دیدارش با ماندلا
در نشست نمایشگاه پوستر ماندلا مطرح شد خاطرات مدیر عامل خانه هنرمندان ایران از دیدارش با ماندلا مجید سرسنگی گفت یکی از افتخاراتم این بود که ماندلا را از نزدیک دیدم و با وی صحبت کردم به گزارش خبرنگار تجسمی باشگاه خبرنگاران مجید سرسنگی مدیر عامل خانه هنرمندان ایران امروز در نشستبازخوانی پایان نامه های هنری در خانه هنرمندان ایران
بازخوانی پایان نامه های هنری در خانه هنرمندان ایران دومین نشست بازخوانی پایان نامه های هنری پنج شنبه 29 آبان در خانه هنرمندان ایران برگزار می شود به گزارش حوزه سینما باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی خانه هنرمندان ایران دومین نشست بازخوانی پایان نامه های هنری به بررسی سه پبررسی سینمای مستند کامران شیردل در سینماتک خانه هنرمندان
بررسی سینمای مستند کامران شیردل در سینماتک خانه هنرمندان تهران-ایرنا- هفتاد و سومین برنامه سینماتک خانه هنرمندان ایران به نمایش چهار فیلم مستند آینه ها بوم سیمین پیکان و دبی اختصاص داشت به گزارش روز سه شنبه گروه فرهنگی ایرنا پس از نمایش این چهار فیلم نشست نقد و بررسی آن با حشب کاری؛ دلیل شیوع سرطان در هنرمندان!
دکتر محمدهادی کریمی کارگردان روانکاو سینمای ایران بیان کرد شب کاری دلیل شیوع سرطان در هنرمندان تاریخ انتشار شنبه 1 آذر 1393 ساعت 19 22 | شماره خبر 1729541870661863521 تعداد بازدید 13 پ پ دکتر محمدهادی کریمی کارگردان روانکاو سینمای ایران با انتشار یادداشتی علمی دلایل شیوعگشایش نمایشگاه گروهی هنرمندان اصفهان
گشایش نمایشگاه گروهی هنرمندان اصفهان نقاشی-خطهایی از هنرمندان اصفهان در نگارخانه ترانه باران برگزار شد به گزارش خبرنگار تجسمی باشگاه خبرنگاران نمایشگاه گروهی هنرمندان اصفهان با عنوان ایما با حضور هنرمندان خوشنویس در نگارخانه ترانه باران برگزار شد که در این نمایشگاه آثارخانه هنرمندان در تسخیر گرافیستها
شنبه ۸ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱ ۰۱ تالارهای زمستان و پاییز و نگارخانهی استاد ممیز خانهی هنرمندان ایران میزبان آثاری از گرافیستهای مطرح ایرانی و بینالمللی است به گزارش ایسنا شب گذشته نمایشگاههایی در نگارخانهی استاد ممیز تالار زمستان و پاییز در خانهی هنرمندان ایران با حضور مجید سوزیر ارشاد در بازدید نمایشگاه هفت نگاه در نیاوران: تلاش کردیم همه هنرمندان مشمول معافیت مالیاتی شوند/هنرمندان
وزیر ارشاد در بازدید نمایشگاه هفت نگاه در نیاوران تلاش کردیم همه هنرمندان مشمول معافیت مالیاتی شوند هنرمندان ما باید کارهایشان را بیرون از کشور ببرندعلی جنتی گفت تمام تلاشمان را کردیم همه هنرمندان و روزنامه نگاران مشمول معافیت مالیاتی شوند حتی کتاب فروشیها خوشبختانه توجه خوبیبزرگداشت مرتضی ممیز در خانه هنرمندان برگزار شد
بزرگداشت مرتضی ممیز در خانه هنرمندان برگزار شد تهران- ایرنا- مراسم نهمین سالگشت درگذشت مرتضی ممیز روز جمعه در خانه هنرمندان ایران برگزار شد به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا دراین مراسم افرادی همچون سفیر کشور فنلاند مجید سرسنگی مدیرعامل خانه هنرمندان وجمعی از اساتید و فعالان گرافینمایش چهار مستند از کامران شیردل در «سینماتک» خانه هنرمندان -
نمایش چهار مستند از کامران شیردل در سینماتک خانه هنرمندان چهار مستند کمتر دیده شده از کامران شیردل در سینماتک خانه هنرمندان ایران به نمایش در میآید به گزارش خبرگزاری مهر هفتاد و سومین برنامه سینماتک خانه هنرمندان ایران دوشنبه 3 آذر به نمایش چهار فیلم مستند «آینههداریوش مهرجویی با بمانی به خانه هنرمندان میآید
داریوش مهرجویی با بمانی به خانه هنرمندان میآید فیلم بمانی داریوش مهرجویی در سینماتک خانه هنرمندان ایران به نمایش در میآید به گزارش حوزه سینما باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی خانه هنرمندان ایران هفتاد و چهارمین برنامه سینماتک خانه هنرمندان ایران دوشنبه 10 آذر به نما-
فرهنگ و هنر
پربازدیدترینها