تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 26 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):همّت مؤمن در نماز و روزه و عبادت است و همّت منافق در خوردن و نوشيدن؛ مانند حيوا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829998093




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ضریب نفوذ بیمه 1.73 درصد و میزان تقاضا در اقتصاد ملی 9.18 درصد است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: رییس پژوهشکده بیمه: ضریب نفوذ بیمه 1.73 درصد و میزان تقاضا در اقتصاد ملی 9.18 درصد است تهران - ایرنا - رییس پژوهشکده بیمه، ضریب نفوذ بیمه در سال 92 را 1.73 درصد اعلام کرد و گفت: البته میزان تقاضای بیمه (بازرگانی و اجتماعی)در اقتصاد ملی 9.18 درصد است.


به گزارش ایرنا، غدیر مهدوی روز دوشنبه در نشستی خبری در خصوص اقدامات پژوهشکده بیمه در یک سال گذشته، افزود: ضریب نفوذ بیمه در کشور در سال 90 معادل 1.37 درصد، در سال 91 معادل 1.85 درصد و در سال 92 معادل 1.73 درصد است.
این مقام مسوول در خصوص دلایل کاهش ضریب نفوذ بیمه در سال گذشته، اظهار داشت: ضریب نفوذ بیمه حاصل تقسیم حق بیمه تولیدی بر تولید ناخالص داخلی است بنابراین اگر ارقام صورت و مخرج تغییر کند حاصل آن نیز متفاوت خواهد بود.
وی ادامه داد: براساس اعلام بانک مرکزی تولید ناخالص داخلی در کشور در سال 92 افزایش یافته و این در حالی است که حق بیمه تولیدی در کشور به همان میزان تغییر نکرده بنابر این ضریب نفوذ بیمه کاهش یافته است.
وی با تاکید بر اینکه تحقیق در خصوص ضریب نفوذ بیمه دقیق و گسترده بوده است، تصریح کرد: علاوه بر ضریب نفوذ کل تقاضای بیمه کشور نیز مورد بررسی قرار گرفت که براساس آن مشخص شد بخش عمده تقاضای بیمه ای کشور مربوط به بیمه های اجتماعی است و در مجموع در سال 92 تقاضای بیمه در اقتصاد ملی ( بازرگانی و اجتماعی) 9.18 درصد بوده است.
وی ادامه داد: برهمین اساس مردم در بخش های مختلف تقاضای بیمه دارند اما نحوه پاسخگویی به آن بحث دیگری است.
مهدوی با بیان اینکه رییس کل بیمه مرکزی در سال گذشته انجام 40 طرح پژوهشی را به پژوهشکده بیمه تفویض کرده بود ، اظهار داشت: از این تعداد تاکنون 16 طرح پژوهشی به پایان رسیده است.
وی، ارایه نرخنامه مشورتی برای تمام شاخه های بیمه ای را از طرح های پژوهشی پایان یافته دانست و اظهار داشت: از آنجا که اصلاح رویه در نرخ ها بر بازار تاثیرگذار است بنابراین صنعت بیمه برای اولین بار دارای نرخ نامه مشورتی شد.
وی با تاکید بر اینکه، نرخ ها در صنعت بیمه به صورت دستوری توسط بیمه مرکزی تعیین نمی شود، افزود: قرار است بیمه مرکزی در خصوص نرخ ها تنها به بازار رهنمون انجام دهد.
رییس پژوهشکده بیمه گفت: بررسی تحلیل ضریب نفوذ بیمه کشور نیز از دیگر پروژه هایی است که کار تحقیقاتی آن به پایان رسیده است.
رییس پژوهشکده بیمه، بازنگری شرایط عمومی بیمه اتومبیل، بحث مالیات بر ارزش افزوده و طرح بیمه اتومبیل را از دیگر طرح های پژوهشی ذکر کرد و گفت: در سال گذشته 81 کتاب توسط پژوهشکده بیمه چاپ شده که 59 جلد آن چاپ اول و 22 جلد تمدید چاپ شده است.
مهدوی از آغاز تدریس رشته بیمه سنجی در دوره دکتری در دانشگاه شهید بهشتی خبر داد و گفت: این رشته با همکاری پژوهشکده بیمه راه اندازی شده است.
وی، حمایت مالی 170 پایان نامه دانشگاهی و برگزاری 119 هزار نفر ساعت کالاس آموزشی برای نمایندگان و کارگزاران را از دیگر اقدامات نام برد و گفت: قرار است 13 آذر ماه بیست و یکمین همایش ملی و هفتمین همایش بین المللی بیمه توسعه برگزار شود که در راستای آن 240 مقاله دریافت و پس از داوری 20 مقاله انتخاب شده است.

** مذاکرات پژوهشکده بیمه با مجلس برای طرح راننده محور بودن بیمه شخص ثالث
وی درباره طرح راننده محور بودن بیمه شخص ثالث به جای خودرو محور بودن نیز گفت: این طرح در پژوهشکده بیمه تکمیل شده و جلساتی را در خصوص آن با مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی برگزار کرده ایم.
مهدوی با تاکید بر اینکه مجلس در این زمینه روال خاص خود را دارد، افزود: بهتر است بینش های تصمیم گیران و دانشگاه ها به یکدیگر نزدیک شود.
اقتصام(3)9141**1558


10/09/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن