تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 18 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):فريب نماز و روزه مردم را نخوريد، زيرا آدمى گاه چنان به نماز و روزه خو مى كند كه اگر آن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805616956




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رسانه ملي را بايد از مسير سنتي خارج کنيم


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۸ آذر ۱۳۹۳ (۱۴:۱۴ب.ظ)
رسانه ملي را بايد از مسير سنتي خارج کنيم قائم مقام رئيس صداوسيما در امور فناوري و رسانه‌هاي نوين ادامه مسير سنتي در اطلاع رساني را، حذف رسانه ملي از عرصه اطلاع رساني جهاني ارزيابي کرد.
به گزارش خبرگزاري موج، دکتر اخوان بهابادي در سخنراني خود در همايش گردان هاي سايبري بسيج صدا و سيما گفت در روزگاري که از طريق ارتباطات رسانه‎اي مي‎توان مرزها را جابجا کرد، ادامه دادن مسير سنتي به حذف صداوسيما مي انجامد.
مهدي اخوان بهابادي، قائم مقام رئيس صداوسيما در امور فناوري و رسانه‌هاي نوين، در اين مراسم گفت: خدا را شاکرم اين گونه تقدير شد که اولين حضور رسانه اي من در محفل بسيجيان سازمان رقم بخورد.
وي با تمجيد از روحيه بسيجي در کار افزود: دوره اشغال جغرافيايي به سر رسيده است و حوزه سايبري يا فعاليت هاي مجازي امروزه به حدي فراگير شده که کمتر کسي را مي شود پيدا کرد که منکر اثر و نفوذ گسترده اين حوزه شود.
وي گفت دوران کشورگشايي به معناي گذشته خود گذشته است و افکار عمومي اجازه تکرار چنين فجايعي را نمي دهد.
قائم مقام رئيس رسانه ملي تأکيد کرد: اين کشورگشايي ها در مدل ديگري بروز کرده است و آن هم فضاي سايبري است و در حقيقت ديگر نيازي به قشون کشي براي جابجايي مرزها نيست و از طريق سيم و ارتباطات رسانه اي بدون هزينه گسترده مي شود مرزها را جابجا کرد.
دکتر بهابادي افزود: اکنون اينترنت، مشابه ديگر کشورها در ايران هم تا دورافتاده ترين نقاط رسيده و اگر دقت نکنيم با هزينه بسيار بسيار کمي آحاد جامعه ما مي توانند در معرض آسيب فرهنگ بيگانه قرار بگيرند.
وي يادآور شد: آنچه که در کشور محقق مي شود و دغدغه رهبر معظم انقلاب نيز هست موضوع سبک زندگي است و قطعا يکي از ابزارهاي اصلي براي ترويج سبک زندگي غربي همين حوزه فضاي مجازي است.
پس بايد دقت کنيم که نه تنها فضاي مجازي ساير حوزه هاي کشور را تحت تأثير خود قرار داده، بلکه حوزه مرتبط با صداوتصوير نيز تحت تأثير قرار گرفته است. اگر قرار باشد سازمان صداوسيما روال و مسير سنتي تلويزيون ها و راديوهاي قبل را طي کند، محکوم به حذف شدن تدريجي از ديد مخاطبان خواهد بود. چون اکنون کاربرهاي ما تنها کانال دريافت اطلاعاتشان تلويزيون نيست و قسمت قابل توجهي از اطلاعات را از طريق فضاي مجازي کسب مي کنند، فضايي که در حال حاضر اشراف کاملي به آن وجود ندارد و بسيار متنوع و شايد بتوان گفت کنترل ناپذير است.
وي افزود: اکثر شبکه هاي دنيا موضوع رسانه هاي نوين يا اصطلاحا «فيوچر مديا» را در دستور کار خود دارند و حساب ويژه روي آن باز کرده اند و اگر قرار است ضريب نفوذ در بين مخاطبان افزايش پيدا کند بدون رسانه هاي نوين اين امکان پذير نيست.
دکتر بهابادي گفت: امکانات اين رسانه ها گسترده هستند. شايد ساده ترين ويژگي و حداقل امتيازي که نسبت به رسانه هاي سنتي دارند، بحث ذائقه سنجي و ذائقه سازي به لحظه و برخط است.
وي تصريح کرد: اکنون وقتي برنامه اي پخش مي شود مرکز نظرسنجي با هزينه بسيار و صرف زمان طولاني بايد متوجه شود که مردم چقدر اين محتوا را پسنديده اند. اگر اين اتفاق به صورت دقيق رخ بدهد متوجه مي شويم برخي از محتواها جذاب است و برخي چندان مورد اقبال مخاطبان قرار نمي گيرد و در رسانه هاي نوين اين امکان وجود دارد که در لحظه متوجه شويم چه اقبالي نسبت به توليدات ما وجود دارد.
قائم مقام رئيس صداوسيما در امور فناوري و رسانه‌هاي نوين اذعان کرد: نه تنها تعداد مخاطبان، بلکه گستره جغرافيايي و سليقه آنها نيز همان زمان مشخص است.
و همين اطلاعات ارزشمند است که بر اساس آنها تصميم گيري هاي بزرگي در کشور انجام مي شود.
وي با تأکيد بر اين اطلاعات گفت: سازمان صداوسيما به عنوان اثرگذارترين رسانه کشور، اگر ذائقه سنجي به لحظه داشته باشد، مي تواند بسيار موفق باشد و ان شاء الله به ياري خداوند متعال، بتوانيم تدابير مقام معظم رهبري را در اين حوزه محقق کنيم.
دکتر بهابادي افزود: مقام معظم رهبري در زمينه پديده هاي سايبري ديدگاه هاي ويژه اي دارند. زماني که ايشان تدبير کردند در کشور شوراي عالي فضاي مجازي شکل بگيرد، در بين همه مسوولان کشور، اين دغدغه به اين صورت جدي احساس نمي شد، اما؛ ايشان با تيزبيني و تدبير به موقع جهت گيري نظام را مشخص کردند.
وي علت تلاش دشمن را براي توسعه فضاي مجازي، هموار کردن نفوذ آنان در جوامع ارزيابي کرد و افزود: هر کشوري که بتواند امکاناتي را فراهم آورد تا بدون آنکه مردمش از دنياي اطلاعات دور بمانند، از دنياي مجازي غرب جدا شوند، موفق خواهد بود.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن