تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1834125159
همکاری صندوق همبستگی اسلامی برای رفع فقر در منطقه
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: وزیر اقتصاد کشورمان خواستار شد: همکاری صندوق همبستگی اسلامی برای رفع فقر در منطقه تهران - ایرنا - وزیر امور اقتصادی و دارایی کشورمان طی سخنانی در سی امین نشست کمیته دائمی همکاری های اقتصادی و تجاری سازمان همکاری های اسلامی، خواستار همکاری صندوق همبستگی اسلامی برای توسعه برای رفع بیکاری و فقر با استفاده از ابزارهایی همچون زکات و وقف در کشورهای عضو شد.
به گزارش ایرنا از شبکه اخبار اقتصاد و دارایی (شادا)، علی طیب نیا که به عنوان سخنران اصلی اجلاس به ایراد سخنرانی پرداخت در آغاز سخنان خود، با اشاره به رو به بهبود بودن اقتصاد جهانی و سرعت فزاینده این بهبودی طی سال های 2014 و 2015 میلادی، اظهار داشت: با وجودی که به نظر می رسد امسال و سال آینده میلادی، کشورهای در حال توسعه محرک رشد اقتصاد جهانی باشند و با وجود بهبود در فعالیت های اقتصادی، بیکاری هنوز در صدر مشکلات آنها قرار دارد که کشورهای OIC نیز از این امر مستثنی نیستند.
وزیر اقتصاد افزود: کشورهای OIC با چالش های ساختاری بازار کار همچون نرخ پایین مشارکت اقتصادی زنان، نرخ بالای بیکاری جوانان، رشد پایین بهره وری و رقابت پذیری مواجه هستند که در این مقوله، کارآفرینی خلاقانه می تواند به عنوان یک راه حل، چالش های فوق را هدف قرار دهد.
وی گفت: در این رابطه اگرچه حمایت از برنامه های شرکت های کوچک و متوسط، سیاستی موثر و اثرگذار است که در افق بلندمدت، منجر به پیدایش خیل عظیمی از کارآفرینان خواهد شد، لیکن تغییر محیط کسب و کار تاثیر اساسی تری در این خصوص برجای می گذارد که البته در اینجا، حفظ ثبات اقتصادی نیز اهمیت می یابد، چرا که با کنترل نوسانات نرخ تورم، نرخ بهره و نرخ ارز، محیط کسب و کاری عاری از هرگونه بی اطمینانی و هزینه های پیش بینی نشده خواهد شد.
طیب نیا در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه ارائه خدمات مالی در منطقه، مستلزم اصلاحات است، گفت: آزادسازی تجارت در خدمات مالی به کشورهای OIC کمک خواهد کرد تا از فرصت های منطقه بهره گیرند.
وزیر اقتصاد اظهار داشت: سیستم های مالی منطقه عمدتاً از بانک های تجاری تشکیل می شوند و بازار سرمایه، توسعه چندانی نیافته است.
وی با بیان اینکه "محدودیت دسترسی همگانی به تامین مالی" یکی از چالش های مهم در این راستا است، افزود: در این رابطه، به منظور تعمیق بخش مالی و جهت فائق آمدن بر محدودیت دسترسی همگانی به تامین مالی بانک توسعه اسلامی از طریق "صندوق همبستگی اسلامی برای توسعه" می تواند نقش آفرینی کند.
وی گفت: از صندوق همبستگی اسلامی برای توسعه می خواهیم با استفاده گسترده از ابزارهایی همچون تامین مالی اجتماعی (زکات و وقف) در تجهیز منابع برای فقرزدایی و غلبه بر بیکاری و محرومیت مالی اقشار آسیب پذیر به کشورهای عضو کمک کند.
وزیر اقتصاد کشورمان ادامه داد: مطابق برنامه عمل 10 ساله OIC مقرر شده است، سهم تجارت درون گروهی OIC از کل تجارت OIC تا سال 2015 به 20 درصد برسد که با تلاش های صورت گرفته طی چند سال اخیر، امیدواریم به اهداف فوق نائل شویم.
طیب نیا در ادامه یکی از چالش های موجود در مسیر توسعه تجارت در OIC را "فراتر بودن رشد تجارت کالاهای واسطه ای از رشد تجارت کالاهای نهایی" خواند که حکایت از عدم اتصال مناسب کشورهای عضو به زنجیره ارزش جهانی دارد.
وی همچنین پایین تر بودن پایین تر بودن نرخ رشد (3.3 درصد) حجم صادرات OIC نسبت به نرخ رشد (3.8 درصد)حجم صادرات جهانی طی دوره 2013-2000 و نیز محدود بودن کشورهای هدف صادراتی OIC را از دیگر معضلات آنها خواند.
"اندک بودن سهم منطقه از کل صادرت غیرنفتی جهان" از جمله دیگر چالش های مورد اشاره از سوی طیب نیا در خصوص کشورهای عضو OIC بود که وزیر اقتصاد کشورمان با توجه به آن و دیگر چالش های پیش گفته، خواستار تنظیم برنامه عمل جدید OIC برای دوره جدید (سال 2016 تا 2025) به منظور رفع آنها شد.
وزیر اقتصاد با اشاره به انتخاب "گردشگری" به درستی به عنوان محور بحث جلسه، اظهار داشت: گردشگری نقش مهمی در بهبود اشتغال جهانی داشته و اشتغالزایی در این بخش یکی از اهداف اقتصادی کلان در یک بسته منسجم سیاستی به شمار می رود.
وی گفت: در بیش از 150 کشور دنیا، گردشگری در زمره پنج بخش برتر در ارزآوری در نظر گرفته می شود که از رشد قابل توجهی نیز برخوردار است.
طیب نیا افزود: تحقیقات نشان می دهد، نرخ رشد سالانه درآمد توریسم 10 است، نرخی که بسیار بالاتر از نرخ رشد اقتصاد جهانی است.
وی گفت: مطابق اعلام شورای جهانی سفر و گردشگری، در حال حاضر از هر 11 شغل در دنیا، یک شغل به نوعی به صنعت گردشگری مربوط است و به طور متوسط 5.9 درصد از تولید ناخالص داخلی جهان را تشکیل می دهد.
وزیر اقتصاد کشورمان ادامه داد: این صنعت به سه طریق "ایجاد دستمزد و درآمد"، "ایجاد کار برتر به نسبت سایر بخش ها" و "جذب نیروهای کارغیرماهر و نیمه ماهر" در کاهش فقر موثر واقع می شود.
طیب نیا گفت: با وجود اینکه منطقه OIC از منابع طبیعی، جغرافیایی، تاریخی و میراث فرهنگی غنی و متنوعی برخوردار است، لیکن سهم این منطقه در بازار گردشگری جهانی پایین تر از ظرفیت های واقعی آن است.
وی افزود: توسعه بخش گردشگری پایدار از طریق ارتقا کیفیت و رقابت پذیری مقاصد گردشگری، مستلزم دخالت هماهنگ و موثر بخش دولتی و خصوصی است.
طیب نیا در راستای تقویت مشارکت عمومی –خصوصی به منظور توسعه بخش توریسم، اظهار داشت: PPP در گردشگری به طور سنتی در بازاریابی و تبلیغات مورد توجه قرار گرفته است. در حالی که توسعه زیرساختارها، آموزش، تامین مالی و سرمایه گذاری از دیگر زمینه هایی است که مشارکت در آن می تواند به توسعه بخش گردشگری به عنوان یک صنعت رقابتی بدل شود.
وی یادآور شد: افزایش جذب گردشگر در منطقه مستلزم هماهنگی های بیشتر در سیاستگذاری های گردشگری همچون متنوع سازی انواع گردشگری، افزایش کیفیت خدمات گردشگری و ایجاد نگرش مثبت نسبت به مسافران خارجی است.
طیب نیا در خاتمه ابراز امیدواری کرد، استراتژی های تعریف شده توسط کومسک در بخش گردشگری تحت عنوان "توسعه گردشگری پایدار و رقابتی در منطقه OIC" از طریق تمرکز بر زمینه هایی همچون چارچوب مقرراتی، برنامه آموزش و ظرفیت سازی، آماده سازی زمینه ها برای فعالیت بخش خصوصی، برنامه های گردشگری مبتنی بر جوامع محلی و استراتژی بازاریابی محقق شود.
اقتصام(1)9141**1558
06/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 99]
صفحات پیشنهادی
وزیر اقتصاد در سازمان همکاری های اسلامی خواستار شد همکاری صندوق همبستگی اسلامی برای رفع فقر در منطقه
وزیر اقتصاد در سازمان همکاری های اسلامی خواستار شدهمکاری صندوق همبستگی اسلامی برای رفع فقر در منطقهوزیر اقتصاد در سخنانی در سی امین نشست کمیته دائمی همکاری های اقتصادی و تجاری سازمان همکاری های اسلامی خواستار همکاری صندوق همبستگی اسلامی برای توسعه برای رفع بیکاری و فقر با استفادهمکاری صندوق همبستگی اسلامی در منطقه |اخبار ایران و جهان
همکاری صندوق همبستگی اسلامی در منطقه در منطقه وزیر اقتصاد کشورمان طی سخنانی در سی امین نشست کمیته دائمی همکاری های اقتصادی و تجاری سازمان همکاری های اسلامی خواستار همکاری صندوق همبستگی اسلامی برای توسعه برای رفع بیکاری و فقر با استفاده از ابزارهایی همچون زکات و وقف در کشورهای عضبانکداري شرکتي، پيوند فرصتهاي همکاري بانک اقتصادنوين و بانک تعاون اسلامي
۱ آذر ۱۳۹۳ ۱۴ ۳۰ب ظ براي سرمايهگذاري کشور عراق بانکداري شرکتي پيوند فرصتهاي همکاري بانک اقتصادنوين و بانک تعاون اسلامي در نشست مشترک معاونت بانکداري شرکتي و اعتبارات معاونت سرمايهگذاري و امور شرکتهاي بانک اقتصاد نوين و رئيس شعبه ميلاد بانک تعاون اسلامي براي سرمايهگذاريرويکرد صندوق قرضالحسنه پستبانک ايران، اشتغالزايي و رفع نيازهاي ضروري هموطنان است
۲۷ آبان ۱۳۹۳ ۱۴ ۳۴ب ظ دکتر صباغي رويکرد صندوق قرضالحسنه پستبانک ايران اشتغالزايي و رفع نيازهاي ضروري هموطنان است هدف پستبانک ايران از ايجاد صندوق قرضالحسنه ساماندهي منابع سرگردان در اين بخش به منظور پرداخت وام جهت رفع احتياجات و نيازهاي ضروري هموطنان و کمک به اشتغالهمکاری بورس و صندوق ضمانت صادرات برای رونق صادرات غیرنفتی
با امضای تفاهمنامه مشترک کلید خورد همکاری بورس و صندوق ضمانت صادرات برای رونق صادرات غیرنفتی خبرگزاری پانا طراحی و عملیاتی نمودن ابزارهای جدید تأمین مالی صادراتی با هدف تقویت صادرات بنگاهها تعیین نرخ کارمزد مناسب و قابل رقابت با سایر ضامنین به منظور جذب منابع بازار سرمایه به ترسالت جمهوری اسلامی ایران حفظ ثبات و امنیت در منطقه است/ لزوم همکاری همه کشورها در مقابله با پدیده شوم تروریسم
حجتالاسلام پورمحمدی در دیدار با وزیر امور خارجه قبرس رسالت جمهوری اسلامی ایران حفظ ثبات و امنیت در منطقه است لزوم همکاری همه کشورها در مقابله با پدیده شوم تروریسم وزری دادگستری کشورمان در دیدار با وزیر امور خارجه قبرس گفت جمهوری اسلامی ایران با توجه به رسالت خود به عنوان نگافرماندار آبادان همکاری بین بخشی برای رفع مشکل برق شهری را خواستار شد
فرماندار آبادان همکاری بین بخشی برای رفع مشکل برق شهری را خواستار شد آبادان - ایرنا- معاون استاندار خوزستان و فرماندار ویژه آبادان همکاری همه دستگاهای مسئول در راستای حل مشکلات برق این شهر را خواستار شد به گزارش ایرنا عزیزالله شهبازی شامگاه جمعه در نشست بررسی و ارائه راهکارهاافزايش همکاري امنيتي جمهوري اسلامي با کشورهاي منطقه
۵ آذر ۱۳۹۳ ۱۱ ۲۰ق ظ سردار احمديمقدم خبر داد افزايش همکاري امنيتي جمهوري اسلامي با کشورهاي منطقه فرمانده نيروي انتظامي با اشاره به همکاري اطلاعاتي و عملياتي جمهوري اسلامي ايران با کشورهاي منطقه گفت همکاري امنيتي جمهوري اسلامي با کشورهاي منطقه ارتقا پيدا کرده است به گزارش خبربانک توسعه اسلامي و بانک اسلامي مالزي تفاهم نامه همکاري امضا کردند
۱ آذر ۱۳۹۳ ۹ ۲۱ق ظ بانک توسعه اسلامي و بانک اسلامي مالزي تفاهم نامه همکاري امضا کردند موسسه تحقيقات و آموزش اسلامي IRTI وابسته به بانک توسعه اسلامي IDB با بانک اسلامي مالزي به منظور حمايت از توسعه اسلامي در صنعت خدمات مالي اين کشور تفاهم نامه همکاري امضا کردند به گزارش خبرئیس کل گمرک: تردد مسافران از گمرک تمرچین آسان تر میشود/ رفع موانع با همکاری دستگاهها
رئیس کل گمرک تردد مسافران از گمرک تمرچین آسان تر میشود رفع موانع با همکاری دستگاههارئیس کل گمرک ایران در بازدید از مرز تمرچین گفت با فراهم شدن تسهیلات و رفع برخی موانع تردد مسافران در گمرک تمرچین آسانتر می شود به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از گمرک جمهوری اسلامی ایران مسعوشهرداریهای کاظمین و منطقه ثامن مشهد تفاهم نامه همکاری منعقد می کنند
شهرداریهای کاظمین و منطقه ثامن مشهد تفاهم نامه همکاری منعقد می کنند مشهد - ایرنا - معاون شهردار بغداد گفت تفاهم نامه همکاری مشترک شهرداریهای کاظمین و منطقه ثامن مشهد به زودی منعقد می شود احمد جاسم رضا روز شنبه در شهرداری منطقه ثامن مشهد افزود ایران و عراق به ویژه شهرهای مذهبمساعد ت مدیرعامل پالایشگاه برای همکاری با آموزش وپرورش منطقه چوار
مساعد ت مدیرعامل پالایشگاه برای همکاری با آموزش وپرورش منطقه چوار خبرگزاری پانا رئیس اداره آموزش وپرورش چوار با بیان اینکه سیاست کلی وزارت آموزش وپرورش جذب مشارکت های مردمی و استفاده از ظرفیت مجتمع های صنعتی همجوار واحدهای آموزشی است گفت انتظار آموزش وپرورش منطقه ی چوار از پالامقامات جمهوری اسلامی ایران و آذربایجان 5 سند همکاری امضا کردند
مقامات جمهوری اسلامی ایران و آذربایجان 5 سند همکاری امضا کردند تهران- ایرنا- مقامات جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان برای گسترش و شتاب بخشیدن مناسبات و همکاری های خود 5 یادداشت تفاهم و سند همکاری برای توسعه همکاری در حوزه های انرژی صنعت ارتباطات و حمل و نقل امضا کردند بهمعاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی: همکاری دانشگاه با حوزههای علمیه بیشتر شود
معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی همکاری دانشگاه با حوزههای علمیه بیشتر شودمعاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی گفت به دنبال این هستیم که همکاری دانشگاه آزاد با حوزههای علمیه به صورت دقیقتر و سیستمی دنبال شود به گزارش خبرگزاری فارس از قم حجتالاسلام والمسلمین طه هاشمی صبح امروزانتقال آب قنات برای آبیاری فضای سبز منطقه 6/ رفع مشکل آب گرفتگی خیابانهای منطقه
طلوعی خبر داد انتقال آب قنات برای آبیاری فضای سبز منطقه 6 رفع مشکل آب گرفتگی خیابانهای منطقه رئیس اداره مسیلها و قتوات منطقه 6 از انتقال آب قنات یوسف آباد و دیگر قنوات برای آبیاری فضای سبز منطقه خبر داد پدرام طلوعی رئیس اداره مسیلها و قنوات منطقه 6 در گفتگو با خبپلیس به تنهایی نمیتواند تمامی شاخصهای وقوع جرایم را کاهش دهد/جمهوری اسلامی تکیه گاه سوریه، عراق و فلسطین در
پلیس به تنهایی نمیتواند تمامی شاخصهای وقوع جرایم را کاهش دهد جمهوری اسلامی تکیه گاه سوریه عراق و فلسطین در منطقه می باشد فرمانده انتظامی جمهوری اسلامی ایران در گیلان گفت توفیقات پلیس در امنیت جامعه حاصل کار جمعی همه مجموعه انتظامی در حوزه های مختلف می باشد به گزارش نامه نیووزیر اقتصاد ایران:توسعه همکاری گردشگری میان کشورهای اسلامی ضروری است
وزیر اقتصاد ایران توسعه همکاری گردشگری میان کشورهای اسلامی ضروری است استانبول - ایرنا - علی طیب نیا وزیر امور اقتصادی و دارایی ایران روز پنجشنبه در نشست وزیران اقتصاد کمیته دائمی همکاری های اقتصادی و بازرگانی سازمان همکاری اسلامی خواهان توسعه همکاری های گردشگری میان کشورهای اسلام-
اقتصادی
پربازدیدترینها