واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱ آذر ۱۳۹۳ (۱۴:۳۰ب.ظ)
براي سرمايهگذاري کشور عراق؛ بانکداري شرکتي، پيوند فرصتهاي همکاري بانک اقتصادنوين و بانک تعاون اسلامي در نشست مشترک معاونت بانکداري شرکتي و اعتبارات، معاونت سرمايهگذاري و امور شرکتهاي بانک اقتصاد نوين و رئيس شعبه ميلاد بانک تعاون اسلامي براي سرمايهگذاري، راهکارهاي توسعه تعاملات با هدف ارزش آفريني بيشتر براي مشتريان فعال در بازار عراق بررسي شد.
به گزارش خبرگزاري موج، در اين نشست تخصصي که به ميزباني معاونت بانکداري شرکتي و اعتبارات برگزار گرديد، ظرفيتها و امکانات بانک تعاون اسلامي براي سرمايهگذاري عراق براي ارايه خدمات به مشتريان شرکتي تشريح شد.
در ابتدا شيرواني، معاون سرمايهگذاري و امور شرکتها، گزارشي از کليات مربوط ماهيت و وضعيت بانک تعاون اسلامي براي سرمايهگذاري ارايه کرد.
وي با اشاره به اينکه اين بانک در سال 2006 با سرمايهاي معادل 25 ميليارد دينار عراقي آغاز به فعاليت کرده است، اظهار داشت: بر اساس ضرورتهاي ايجاد شده و توسعه پرتفوي بانک، سرمايه آن به زودي به 250 ميليارد دينار عراقي خواهد رسيد. همچنين 65 درصد سهام اين بانک در اختيار بانک اقتصادنوين قرار داشته و مابقي آن در اختيار بانک کشاورزي و شرکاي محلي است.
وي تعداد شعب اين بانک را در عراق 10 شعبه و در تهران 1 شعبه برشمرد.
به گفته معاون سرمايهگذاري و امور شرکتها اين بانک به ارايه کليه خدمات بانکي اشتغال داشته و ظرفيتهاي بينظيري براي ارايه خدمات به مشتريان ايراني فعال در بازار عراق دارد. تقويت کادر مديريتي و بهرهگيري از بهترين مديران بانکي با تجربيات بينالمللي، توسعه شبکههاي کارگزاري، تمرکز ويژه و همکاري با بانکداري شرکتي و برنامهريزيهاي موثر در خصوص توسعه پرتفوي فعاليتهاي اين بانک، از نکات ديگري بود که شيرواني به تشريح آنها پرداخت.
در ادامه اين نشست، شريفيان رئيس شعبه ميلاد بانک تعاون اسلامي براي سرمايهگذاري با اشاره به حجم مبادلات تجاري ايران و عراق که از مرز 12 ميليارد دلار در سال ميگذرد، 95 درصد از اين بازار را مربوط به صادرات محصولات و خدمات ايران مربوط دانست.
وي با اشاره به اينکه بانکهاي عراقي از ظرفيت لازم براي ارايه خدمات به مشتريان ايراني خود برخوردار نيستند، هدف اصلي اين بانک را ارايه خدمات و محصولات مناسب و متناسب با نياز شرکتهاي ايراني حاضر در آن کشور بر شمرد. شريفيان با اشاره به حضور فعال و جايگاه مطلوب صنايع غذايي، خودرو، پيمانکاران و ... در بازار عراق، ارايه خدمات به اين شرکتها براي حفظ و توسعه بازارشان را ضروري ارزيابي کرد و از حوزه بانکداري شرکتي خواست تا با تعامل و هماهنگي، مشتريان صادراتي و پيمانکاري خود را با خدمات و محصولات اين بانک بيش از پيش آشنا سازند.
صدور انواع ضمانتنامههاي بانکي، اعتبارات اسنادي، حوالجات و ارايه تسهيلات به شرکتهاي ايراني و مشتريانشان از جمله فرصتهاي کم نظير اين بانک در آن کشور است. بانک تعاون اسلامي براي سرمايهگذاري با استفاده از شبکه کارگزاري مطمئن، آماده ارايه خدمات بهينه در خصوص نقل و انتقالات بانکي و ارايه کليه خدمات با کارمزدهاي ترجيحي به مشتريان ايراني ميباشد.
شريفيان در ادامه با انجام فعاليتهاي بازاريابي و برقراري ارتباطهاي نزديک با انجمنها و نهادهاي مرتبط، همکاري با هدف همافزايي با حوزه بانکداري شرکتي را نويد بخش جهشي قابل توجه در توسعه پرتفوي بانک و رسيدن به هدف انجام 10 درصد از تبادلات مالي دو کشور از طريق اين بانک در مدت زماني کوتاه، ارزيابي کرد.
رئيس شعبه ميلاد بانک تعاون اسلامي براي سرمايهگذاري در ادامه با اشاره به اينکه اين شعبه در حال حاضر تنها شعبه فعال بانکهاي خارجي در کشور است، از بانکداران شرکتي خواست تا مشتريان بازار هدف معرفي شده را براي انجام مشاورههاي بانکي و ارايه راهحلهاي داراي مزيتهاي خاص به آن شعبه معرفي نمايند.
در پايان اين نشست تخصصي روسا و معاونين دفاتر به بيان ديدگاه ها و سئوالات خود در اين حوزه پرداختند. مهردادفر، معاون بانکداري شرکتي و اعتبارات نيز ضمن تقسيم پرتفوي مشتريان بازار هدف بين دفاتر، رئوس برنامههاي کاري مورد نظر را به حوزه مديريت بازاريابي و امور دفاتر و گروه خدمات و مشاوره شرکتي ابلاغ کردند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]