واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱ آذر ۱۳۹۳ (۹:۲۱ق.ظ)
بانک توسعه اسلامي و بانک اسلامي مالزي تفاهم نامه همکاري امضا کردند موسسه تحقيقات و آموزش اسلامي (IRTI) وابسته به بانک توسعه اسلامي (IDB) با بانک اسلامي مالزي به منظور حمايت از توسعه اسلامي در صنعت خدمات مالي اين کشور، تفاهم نامه همکاري امضا کردند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، انتظار مي رود در نتيجه انعقاد تفاهم نامه ميان بانک توسعه اسلامي و بانک اسلامي مالزي رشد و توسعه صنعت مالي اسلامي در کشورهاي عضو بانک توسعه اسلامي گسترش يابد.
به گفته دکتر بادليسيا عبدالغني، مدير عامل شرکت بانک اسلامي سيآيامبي، سهامداران در صنعت کشورهاي اسلامي به دانش بيشتر و درک بهتر به منظور هدايت کسب و کار به سمت مسيرهاي جديد در صنعت مالي اسلامي نياز دارند.
پروفسور دکتر محمد عزمي عمر، مدير کل موسسه تحقيقات و آموزش اسلامي (IRTI) داستان موفقيت مالزي در عرصه صنعت مالي بايد به اطلاع ديگر فعالان در عرصه صنعت کشورهاي اسلامي برسد.
وي ادامه داد: لازم است نهادهاي مختلف اسلامي با تبادل اطلاعات به رشد و توسعه صنعت اسلامي کمک کنند.
به نظر وي استفاده از تخصص دانشگاهيان دانشجويان و ساير ذينفعان ضمن اطلاع رساني در مورد ابعاد و زواياي صنعت اسلامي به گسترش اعتماد ميان سرمايه گذاران کمک مي کند.
گفتني است؛ بانک اسلامي مالزي به نام سيايامبي، يک مرکز بين المللي و منطقه اي براي امور مالي اسلامي محسوب مي شود.
مهم اينکه؛ بخش بانکداري اسلامي مالزي با سهم 13٪ از کل دارايي هاي جهاني بانکداري اسلامي، به طور مداوم در بخش بانکداري مرسوم با متوسط نرخ رشد سالانه سرمايه از 18.6٪ در طول 2008-2012 فعاليت داشته است.
شايان ذکر است؛ بانکداري اسلامي در مالزي طي سال هاي 2008 تا 2012 نسبت به چهار سال قبل از آن حدود 9.3٪ رشد داشته است.
همچنين؛ دارايي هاي بانکداري اسلامي مالزي در ايالات متحده بيش از 132 ميليارد دلار تخمين زده مي شود.
به طور کلي دارايي هاي بانکداري اسلامي در مالزي بيش از 85% از کل صنعت بانکداري اسلامي در جنوب شرقي آسيا را نمايندگي مي کند.
گفتني است؛ بانکداري اسلامي در سطح جهاني، با توجه به محصولات متنوع و خدمات مالي اسلامي، توسعه مداوم در چارچوب مقررات و ارتباطات بين المللي گسترش يافته است.
کل دارايي بانکداري اسلامي در کشورهاي مختلف جهان حدود 1 تريليون و 700 ميليارد دلار است که با نرخ 15 الي 20 درصد در حال رشد است.
قابل ذکر است که دارايي هاي بانکداري اسلامي در اندونزي، با رشد 24.2٪ به 21 تريليون و 400 ميليارد دلار در سال 2013 رسيد.
در پايان بايد گفت که موسسه تحقيقات و آموزش اسلامي (IRTI)، به عنوان موسسه تحقيقات پيشرو در اقتصاد اسلامي و امور مالي مطرح است که بانک توسعه اسلامي آن را موظف به ارائه پژوهش نوآورانه، توسعه ظرفيت، ارائه خدمات مشاوره و اطلاعات در زمينه هاي امور مالي اسلامي و بانکداري اسلامي به ديگر کشورها کرده است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]