واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱ آذر ۱۳۹۳ (۹:۳ق.ظ)
پيشنهاد سلطاني فر براي ترويج كتابخواني در ايران به منظور ترويج فرهنگ کتابخواني در سطح جامعه لازم است،به صورت فصلي براي مقاطع مختلف سني مناسبت هاي خاصي را برگزار کنيم.
به گزارش خبرگزاري موج، مسعود سلطاني فر معاون رييس جمهور و رييس سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري عصر روز پنج شنبه 29آبان همزمان با هفته کتاب، از قسمت هاي مختلف شهر کتاب مرکزي تهران بازديد کرد و با بيان اين مطلب افزود: حضور مسوولان و فرهنگ دوستان در کتابفروشي ها اقدام خوبي است که بايد مستمر باشد،براي اين کار مي توانيم مقاطع سني مختلف را هدف گذاري کنيم.
وي گفت:به طور مثال در فصل تابستان که اوقات فراغت نوجوانان است مي توانيم روزي را با عنوان روز انس و الفت نوجوانان با کتاب نامگذاري کنيم و يا براي فصل پاييز دانشجويان گروه هدف باشند و روزي را براي آنان در نظر بگيريم.
سلطاني فر تاکيد کرد: اگر در طول سال چندين بار چنين مناسبت هايي را برگزار کنيم طي دو يا سه سال آينده مي توانيم فاصله ايجاد شده ميان کتاب و جوانان را آرام آرام از ميان برداريم.
وي افزود: البته علاوه بر فروش کتاب بايد اقدامات تشويقي هم در نظر گرفت؛ به طور مثال برگزاري جشنواره و يا اهداي کتاب که نوجوانان و جوانان را ترغيب به کتاب خواندن کند.
رييس سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري ضمن بازديد از بخش هاي صنايع دستي،کودک و نوجوان و کتاب هاي ايراني و خارجي شهر کتاب در خصوص کتاب هاي ايران شناسي گفت: کارهاي خوبي در زمينه معرفي آثار تاريخي، فرهنگي، مذهبي و طبيعي ايران به خصوص در بخش عکس انجام شده، اما هنوز مجموعه کاملي که به سه زبان انگليسي، فارسي و عربي و دربرگيرنده 2 هزار مورد از جاذبه هاي کشورمان باشد، تهيه نشده است.
وي اعلام کرد: البته يکي از برنامه هاي ما معرفي اين جاذبه ها در پرتال جامع گردشگري سازمان است که حتما آن را دنبال خواهيم کرد.
معاون رييس جمهور سپس يادآورشد: براي جذب گردشگر بايد کتاب، جزوه و نقشه هايي را چاپ کنيم تا از طريق نمايندگان سياسي خود در نمايشگاه ها و آژانس هاي مختلف ارائه شوند.
وي در خصوص تغيير الگوي کتابخواني ميان جوانان و با تاکيد بر اينکه کتابخواني در بين قشر نوجوان و جوان کمتر شده است گفت: با وجود امکاناتي که اينترنت و تجهيزات ديجيتال در اختيار مردم مي گذارد مراجعه پژوهشگران، دانشگاهيان و جوانان ما به کتاب، مجلات و روزنامه ها کاهش پيدا کرده است.
سلطاني فر افزود: در حال حاضر با استفاده از اينترنت و شبکه هاي مختلف اينترنتي مي توانيد به منابع مختلف به راحتي دست پيدا کنيد، در حال حاضر کافي است يک اسم را وارد شبکه هاي اينترنتي کنيد دهها مقاله و منابع در اختيار شما مي گذارد، طبيعي است که يک پژوهشگر مثل قبل براي پژوهش خود به کتابخانه و کتابفروشي مراجعه نکند.
وي اظهار اميدواري کرد که انس و الفت مردم با کتاب گسترده تر و پايدارتر شود.
معاون رييس جمهور در ادامه اظهار داشت: همان طور که از کودکي شنيديم بهترين دوست انسان کتاب است،الان هم فکر مي کنم همين طور است، اگر مردم با خواندن کتاب، روزنامه و مجله سطح آگاهي خود را افزايش دهند به طور قطع در امر فرهنگ سازي براي حل مشکلات در تمامي بخش ها موثر خواهد بود.
وي در پاسخ به اين سوال که آخرين کتابي که خوانده ايد چه نام دارد گفت: در حال خواندن کتاب من زنده ام اثري از معصومه آباد هستم.
سلطاني فر در اين ديدار برخي از کتاب ها را از نزديک مورد برسي قرار داده و نقطه نظرات خود را به مسوولان شهر کتاب مرکزي اعلام کرد.
در بازديد سلطاني فر از شهر کتاب مرکزي، عليرضا تابش مديرکل حوزه رياست و حميد ضيايي پرور رييس مرکز روابط عمومي و اطلاع رساني سازمان ميراث فرهنگي او را همراهي کردند.
همزمان با بازديد سلطاني فر از شهر کتاب مرکزي؛ طالبيان معاون ميراث فرهنگي در کتاب فروشي خانه فرهنگ و هنر گويا ،بهمن نامور مطلق معاون صنايع دستي در کتاب شهر سنندج و محمد بهشتي در شهر کتاب فرشته ميان مردم و اهل قلم حاضر شده و با آنان به گفتگو نشستند.
گفتني است بازديد رييس سازمان ميرا فرهنگي از شهر کتاب به مناسبت هفته کتاب و در پي فراخوان احمد مسجدجامعي رييس سابق شوراي اسلامي شهر تهران از اهالي علم و انديشه و فرهنگ و هنر براي حضور در کتابفروشيها انجام شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]