واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: معاون ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان مرکزی: تبدیل امر به معروف و نهی ازمنکر به فرهنگ درجامعه نیازمندعزم ملی است اراک- ایرنا- معاون ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان مرکزی گفت: امر به معروف و نهی از منکر باید به فرهنگ تبدیل و در لایه های مختلف اجتماع نهادینه شود.
« شکرالله حسن بیگی » روز سه شنبه در نشست تبیین برنامه های راهبردی ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان مرکزی افزود: مهمترین راهکار احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه بهره گیری از اساتید، آمران توانمند و آموزش های مهارت محور و در این حوزه است.
وی ادامه داد: بهره گیری و حضور اثر بخش جوانان و نوجوانان برای احیا و گسترش این فرضیه مهم در جامعه از مهمترین اهداف ستاد امر به معروف و نهی از منکر است تا این مهم از خمودگی خارج و حضور فعال در جامعه داشته باشد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری استان مرکزی بیان کرد: تذکر لسانی برای گوینده و پذیرنده سخت است و باید امر به معروف و نهی از منکر در ادارات نه به عنوان تکلیف قانونی، بلکه وظیفه اسلامی مورد توجه قرار گیرد.
حسن بیگی خاطر نشان کرد: مسئولان و همه اقشار جامعه باید خود را در قبال این وظیفه و تکلیف شرعی مسئول دانسته و آن را به دستگاه خاصی نسبت ندهند.
وی اظهار کرد: فرهنگ سازی و اجرای برنامههای متنوع و تاثیرگذار در این راستا نقش مهمی در آگاهی و توجه مردم به این امور مهم اجتماعی و دینی دارد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی بیان کرد: برگزاری گفتمان های دینی و بصیرتی و اعزام مبلغان به مدارس شهری و روستایی در راستای احیای فریضههای امر به معروف و نهی از منکر نقش سازنده ای در ترویج این فرضیه مهم دینی دارند.
حسن بیگی افزود: با توجه به هجمه فرهنگی دشمنان اسلام و انقلاب و تلاش آنان در ترویج فرهنگ غربی با استفاده از طرق مختلف در میان جوانان، باید توجه به این دو مقوله مهم در دستور کار نهادهای اجتماعی و فرهنگی قرار گیرد.
وی بیان کرد: رخنه و نفوذ شبکه های اینترنتی و ماهواره ای در درون خانواده ها به عنوان اهرم های دشمنان در وارد آوردن ضربه به پیکره خانواده و جامعه در راه دستیابی به اهداف سودجویانه و پلید آنان، بر تشدید معضلات اجتماعی و اخلاقی دامن می زند.
حسن بیگی افزود: خانواده به عنوان ابتدایی ترین و اصلی ترین کانون تربیت افراد جامعه نقش اثربخش و تعیین کننده ای در تامین و تضمین سلامت جامعه دارد بنابراین باید در انجام این وظیفه خطیر قصور و کوتاهی صورت نگیرد
دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان مرکزی نیز در این نشست گفت: برای اجرای برنامه های امر به معروف و نهی از منکر اقداماتی صورت گرفته است ولی هیچ گاه رضایت بخش نبوده و باید توسعه یابد.
سرتیپ دوم پاسدار« مهدی صدیقی » افزود: شناخت اجتماعی و فردی فریضه امر به معروف و نهی از منکر یکی از اهداف این فرضیه مهم دینی است که نیازمند صبر و استقامت زیادی دارد.
وی ادامه داد: امر به معروف و نهی از منکر از مهمترین راه های ایجاد وحدت در جامعه مسلمانان است که در این جامعه مردم می توانند حول محور ولایت فقیه به تکالیف خود عمل کنند.
فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی بیان کرد: انقلاب اسلامی با رهبری امام خمینی(ره) بعد از یک هزار و 400 سال با محوریت وحدت در کشور ما به پیروزی رسید و معمار کبیر انقلاب همواره بر گسترش آن در کشور و جامعه اسلامی اصرار داشته اند.
در این نشست اداره کل زندان ها، اداره کل امور اقتصادی ودارایی و ورزش و جوانان استان مرکزی از فعالیت های خود در حوزه امر به معروف و نهی از منکر گزارش هایی را ارئه کردند.ک/2
716/559
27/08/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]