تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 9 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):همیشه جاهل یا افراط گر و تجاوزکار و یا کندرو و تفریط کننده است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798775435




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اصلاح عادات غذایی زیربنای سلامتی


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: اصلاح عادات غذایی زیربنای سلامتی گچساران - ایرنا - عضو انسیتوی تعذیه ایران گفت: توجه به تغذیه سالم در سنین مختلف اصلاح رژیم غذایی روزانه برای داشتن جسمی سالم و روحی شاداب ضروری است.


حیدر دارابی افزود: رعایت اصول تغذیه صحیح از دوران بارداری برای مادر شروع و تا آخرین روزهای حیات انسان این مراقبت ها باید تداوم داشته باشد.
وی گفت: برای کاهش خطر بیماری های قلبی و عروقی مصرف منابع غذایی ویتامین B در جگر، گوشت گوساله و نان سبوس دارالزامی است.
دارابی بیان کرد: قرار گرفتن در معرض آفتاب هفته سه مرتبه و به مدت 15 دقیقه در هر بار، مصرف گوشت ماهی ، گوساله، تخم پرندگان و کنجد از منابع اصلی دریافت ویتامین D هستند که عامل اصلی کاهش بیماری پوکی استخوان است.
دارابی ابراز داشت: استفاده از مواد غذایی مانند جوانه گندم، انواع مغزها به ویژه فندق و گردو، تخم مرغ، میگو و روغن زیتون در کاهش ابتلای به بیماری های سرطان، آلزایمرو آب مروارید چشم مفید است.
وی تصریح کرد:مواد غذایی مانند جگر، هویج، گلابی، تخم مرغ، اسفناج و جعفری که تامین کننده ویتامین A مورد نیاز بدن انسان است،برای افزایش ایمنی بدن در برابر بیماری ها اثرگذار است.
وی افزود:کلم، لبنیات و قلم گوساله مواد عذایی تامین کننده کلسیم مورد نیاز بدن انسان است.
دارابی تاکید کرد: گنجاندن انواع گوشت، سبزیجات تیره رنگ و نان سبوس دار در رژیم غذایی هفتگی برای پیشگیری از کم خونی که خستگی،گیجی و ضعف بدن انسان از مهمترین نشانه های آن است، جلوگیری می کند.
وی گفت: مصرف سویا،سبوس گندم ، برنج، آجیل، کاکائو و شیر توده های عضلانی بدن را استحکام می بخشد.
***
تغذیه در کودکان و نوجوانان:
عضو انسیتوی تغذیه ایران گفت: رعایت نکردن رژیم غذایی متناسب نیاز بدن در کودکی و سنین مدرسه منجر به کوتاهی قد، سوء تغذیه، کاهش بهره هوشی و افت تحصیلی می شود.
حیدر دارابی افزود: حذف وعده صبحانه و استفاده از مواد ناسالم غذایی برای میان روزی ها در طول سال تحصیلی از مهمترین آسیب های وارد شده به رژیم غذایی روزانه کودکان و نوجوانان در سنین مدرسه است.
وی با اشاره به این نکته که 25 در صد انرژی روزانه بدن از طریق وعده صبحانه تامین می شود افزود: مسوولان مدارس و والدین برای آموزش کودکان در مورد پیامدهای منفی خودداری از صرف وعده صبحانه اقدام کنند.
وی بیان کرد: صرف شام در ساعات نخست شب، خوابیدن به موقع کودک و سحرخیزی والدین از تکنیک هایی است که میل کودکان به خوردن وعده صبحانه را افزایش می دهد.
دارابی بهترین غذاهای صبحانه را یک لیوان شیر، پنیر و گردو، یک لیوان شیر، عسل و گردو، یک لیوان شیر یک ساندویج تخم مرغ و یک لیوان شیر، کره و مربا ذکر کرد.
وی اظهار کرد: خوردن سه میان وعده سالم مانند نخود، کشمش، انواع مغزها و ساندویج های خانگی در فواصل زمانی منظم برای کودکان ضروری است.
این کارشناس تغذیه با اشاره به شایع بودن بیماری فشارخون و عارضه های چاقی و لاغری مفرط در برخی دیگر از کودکان بر لزوم توجه جدی والدین برای ارایه آموزش های تغذیه سالم در کودکان تاکید کرد.
دارابی گفت: تغذیه نامناسب عامل بیماری های فشارخون، قلبی و عروقی،دیابت و انواع سرطان است.
وی گفت:کمبود ید، آهن، کلسیم، روی،ویتامین هایی مانند A وD از شایع ترین کمبودهای کودکان ناشی از رفتارهای نادرست تغذیه ای کودکان است.
وی ابراز داشت:خودداری از مصرف میوه، سبزیجات خام، شیر،گوشت و مصرف بی رویه شکلات و تنقلات شور از مهمترین عادات بد رژیم غذایی کودکان سنین مدرسه است که در صورت اصلاح این رفتارها با استفاده از آموزش در مدارس و رسانه های ارتباط جمعی زمینه پیشگیری از سوء تغذیه و بسیاری از بیماری ها در سنین بزرگسالی را فراهم می کند.

***

تغذیه در دوران سالمندی:
این کارشناس تغذیه گفت:توجه به رژیم غذایی مناسب در سنین سالمندی برای کاهش بیماری هایی مانند فشارخون، بیماری های قلبی عروقی، پوکی استخوان، اضافه وزن و انواع سرطان ضرورتی اجتناب ناپذیر است.
حیدر دارابی افزود: استفاده از روغن های مایع، رژیم غذایی حاوی انواع ویتامین ها، آب به اندازه کافی و مواد معدنی الفبای زندگی سالم در دوران سالمندی است.
وی اظهار کرد: پرهیز از مصرف غذاهای شور،پرچرب، گوشت قرمز و غذاهای سرخ کرده از مواردی است که رعایت آن برای تمام اقشار جامعه به ویژه سالمندان الزامی است.
عضو انجمن انسیتوی تغذیه ایران بر مصرف روزانه شش تا هشت لیوان آب و مشورت با پزشک برای استفاده از مکمل ها در سنین سالمندی تاکید کرد.

***
تغذیه در سنین جوانی و بزرگسالی:
کارشناس غذا و داروی شبکه بهداشت و درمان گچساران گفت: استفاده از تمام گروه های مواد غذایی برای حفظ سلامتی بدن انسان ضروری است.
امین متقی نژاد افزود: استفاده از گروه شیر و لبنیات که به میزان یک لیوان در هر روز، حبوبات و گوشت ها در اندازه نیم لیوان حبوبات پخته شده و یک قطعه گوشت، گروه نان و غلات شامل برنج، نان ماکارونی به میزان فعالیت بدن متفاوت و گروه میوه ها و سبزیجات چهار نوبت در روز که نیمی از آن سبزی و نیمی به صورت میوه الزامی است.
وی اظهارکرد: حذف هر یک از گروه های غذایی در برنامه غذایی روزانه پیامدهای منفی برای سلامتی بدن انسان دارد که منجر به بیماری های مختلف می شود، مثلا مصرف کم لبنیات منجر به پوکی استخوان، استفاده کم از گوشت ها باعث کمخونی و فقر آهن که سوء تغذیه لاغری و کوتاهی قد را به دنبال خواهد داشت.
این کارشناس غذا و دارو تصریح کرد: استفاده از مکمل های دارویی به میزان مورد نیاز بدن با مشورت پزشک برای جبران کمبود تمام گروه های غذایی یکی از راه های پیشگیری از مبتلا شدن به بیماری هاست.
متقی نژاد تصریح کرد: اطفال زیر شش سال،کودکان سنین رشد، زنان باردار و شیرده و سالخوردگان مهمترین گروه های آسیب پذیری هستند که باید به تغذیه آنها توجه کافی شود.
8143/671


27/08/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن