تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 19 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):صدقه بلا را برطرف مى كند و مؤثرترينِ داروست. همچنين، قضاى حتمى را برمى گرداند و...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1814654757




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دلایلی که نشان میدهد انار باعث سلامتی میشود


واضح آرشیو وب فارسی:نیک صالحی:
دلایلی که نشان میدهد انار باعث سلامتی میشود در این مطلب به برخی از فواید این میوه بهشتی اشاره شده است که مطالعه آن به شدت توصیه می‌شود.


دلایلی که نشان میدهد انار باعث سلامتی میشود
انار میوه‌ای خوشمزه و شفابخش است. دلیل خاصیت شفابخشی انار وجود مقدار زیادی ویتامین C و دیگر ویتامین‌‌ها مانند ویتامین B2 ،B1 و B6 است. همچنین وجود پتاسیم و منیزیم در انار، می‌تواند عاملی برای تصفیه خون باشد.
در قدیم از پوست این میوه در صنایع رنگ‌رزی و همچنین از برگ چوب درخت این میوه نیز برای علاج برخی بیماری‌ها استفاده می‌شده است.
۱- کمک به سلامت دندان‌ها
انار حاوی ترکیبات پلی فنیل و دارای خاصیت ضد باکتری است که در فرمول دهانشویه نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. این ترکیبات عامل پیشگیری از بروز پلاک دندان است که باعث ایجاد حفره و خراب شدگی‌دندان و التهاب لثه می‌شود. همچنین انار برای برفک‌های دهانی بسیار مفید است.
۲- کاهش‌دهنده کلسترول خون
نتایج تحقیقات بر روی افرادی که در هفته حداقل دو بار آب انار نوشیده‌اند نشان داده که ۱۸ درصد کلسترول بد خون آنها کاهش پیدا کرده است. مصرف انار عامل کاهش التهاب دیواره عروق خونی و کاهش احتمال تصلب شرایین است.
۳- کمک به پیشگیری از بروز آرتروز
مطالعات نشان داده است که انار، آب انار، روغن انار، و همچنین رب انار حاوی خواص ضدالتهابی و مسکن طبیعی برای مفاصل است. مصرف انار و سایر محصولات حاصل از آن، موجب پیشیگیری از تخریب مفاصل ناشی از آرتروز می‌شود. آب انار طبیعی ورم مفاصل و التهاب استخوان را تسکین داده باعث کاهش زوال غضروف است.
۴- حفاظت در برابر سرطان
به گفته دکتر جنیفر فرانکلین از مرکز تغذیه پزشکی در نشویل، مصرف یک چهارم انار میزان فیبر مورد نیاز روزانه یک انسان را تامین می‌کند که این امر باعث جلوگیری از بروز مشکلات گوارشی می‌شود. همچنین انار تقویت‌کننده کبد و صفرا، تقویت‌کننده توان جنسی، عامل متعادل‌سازی مزاج و برطرف‌کننده زردی است. بعلاوه مصرف آب انار موجب حذف رادیکال ‌های آزاد در بدن شده و مانع رشد و توسعه سرطان های پستان، پروستات، پوست می‌شود.
۵- محافظت از پوست
انار به علت دارابودن آنتی‌اکسیدان بالا، باعث کاهش آسیب‌های پوستی ناشی از اشعه ماورابنفش و دفاع در برابر رادیکال‌های آزاد در پوست می‌شود. همچنین تولید کلاژن در پوست، سفت‌شدن پوست، جلوگیری از ایجاد لکه‌های پوستی و کمک به بهبود زخم‌های پوستی از سایر فواید مصرف انار است.
آنتی‌اکسیدان‌ها منجر به تحریک گلبول‌های سفید خون برای خنثی کردن مواد سمی در بدن و در نتیجه ارتقاء سیستم ایمنی بدن می‌شوند.
مصرف انار همچنین عامل کاهش سرعت فرایند پیری است و چین و چروک‌ها و خطوط ریز ناشی از افزایش سن و نور خورشید را کاهش می‌دهد. همچنین بسیاری از منابع از تاثیر مثبت انار به رفع جوشهای ناشی از پوست‌های چرب اشاره کرده‌اند. ضمن اینکه مصرف منظم آب انار طبیعی می‌تواند به تقویت فولیکول‌های مو و کاهش ریزش مو نیز کمک کند.
۶- انار در طب قدیم
در طب قدیم بارها به اثر مثبت انار بر درمان کم خونی اشاره شده. دانه و هسته این میوه زیبا و خوشمزه ضد انگل است. همچنین آب انار شیرین با عسل برای نرمی گلو و از بین رفتن سرفه مفید است. یک لیوان آب‌انار می‌تواند ۴۰ درصد ویتامین E، ویتامین C، اسیدفولیک و مواد معدنی مانند کلسیم، فسفر، پتاسیم، آهن، نیاسین، تیامین، ریبوفلاوین بدن شما را تامین کند.
مصرف انار همچنین برای زنان باردار بسیار مفید است و خطر زایمان زودرس را کاهش می‌دهد. مصرف منظم انار می‌تواند در رفع مشکلات عصبی و همچنین درمان سنگ کلیه و اختلال نعوظ در مردان را بهبود دهد.
سالم زیاخبار مرتبط :خواص انار را اینجا بخوانیدخواص انار را بشناسیمخواص انار


یکشنبه 11 آبان 1393 





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نیک صالحی]
[مشاهده در: www.niksalehi.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن