تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 3 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):به راستى حكمتى كه در قلب منافق جا مى‏گيرد، در سينه‏اش بى‏قرارى مى‏كند تا از آن بي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832999137




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چگونه عصبانی نشویم؟!


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: چگونه عصبانی نشویم؟! خبرگزاری پانا:عصبانیت یکی از حالت‌هایی است که هر فردی به آن مبتلا می‌شود اما باید بدانیم چگونه می‌توانیم از عصبانیت دوری کنیم و چگونه می‌توانیم خود را در این حالت آرام کنیم.
۱۳۹۳ جمعه ۲۳ آبان ساعت 10:46



به گزارش گروه دانستنی‌های خبرگزاری فارس، عصبانیت دشمن بسیاری از مردم جهان است و یکی از حالت‌هایی است که هر فردی به آن مبتلا می‌شود؛ در برخی شدت دارد و در برخی به صورتی خفیف ظهور می‌کند. همیشه باید راهی برای از بین بردن عصبانیت پیدا کرد و فقط خودمان می‌توانیم به خودمان کمک کنیم زیرا عصبانیت باعث واکنش‌هایی می‌شود که اثرات آن قابل جبران نیست و برای سلامت بدن بسیار مضر است. نفس کشیدن: یکی از علل عصبانیت ریتم تنفسی است؛ در عصبانیت ریتم نفس کشیدن سریع و سخت می‌شود؛ در هنگام عصبانیت یک دم عمیق تنفس را به حالت طبیعی برمی‌گرداند و باعث می‍‌شود تا حدودی عصبانیت ما از بین برود و آرامش پیدا کنیم. مدیریت استرس و عصبانیت: یکی از کارهایی که در عصبانیت مهم است کنترل و مدیریت آن است؛ عصبانیت خود را نشان ندهید تا جایی که امکان دارد آن را پنهان کنید؛ این کار باعث می‌شود تا حدودی از عصبانیت شما کم شود. آرام صحبت کنید: اغلب افراد زمانی که عصبانی هستند سریعتر از معمول حرف می‌زنند؛ اگر سعی کنید عصبانیت خود را پنهان کنید و ملایم‌تر حرف بزنید رفتارتان مطلوب‌تر خواهد بود؛ به مخاطب خود اجازه بدهید تا حرف بزند. عضلات بدن را شل کنید: در حین عصبانیت عضلات بدن و واکنش‌های فیزیکی به راحتی قابل شناسایی هستند؛ بدن خود را در حالت ایستاده یا نشسته شل کنید و مطمئن شوید که عضلات کاملاً شل هستند؛ این کار شما را آرام‌تر می‌کند. با خشم نگاه نکنید: در چشم مخاطب خود با خشم یا تمسخر نگاه نکنید زیرا چشم‌ها درون انسان را نشان می‌دهند. از خودتان سوال کنید: زمانی که با شخصی بحث می‌کنید در مرکز توجه هستید و دیگران به شما نگاه می‌کنند، در اینجا می‌توانید سوال‌هایی در رابطه با چشم پوشی از ادامه بحث از خود بپرسید؛ این کار به شما مهلت می‌دهد تا به خودتان بیایید و آرام‌تر شوید. خودتان باشید: سعی نکنید شخص دیگری باشید که نیستید؛ خودتان باشید و قبول کنید که ممکن است اشتباه کرده باشید؛ زیرا هیج انسانی کامل نیست و اشتباه می‌کند. لبخند بزنید: اگر دیگران شوخی می‌کنند و باعث عصبانیت شما می‌شوند کافی است لبخند بزنید تا موضوع شوخی همانجا تمام شود؛ هیچ چیز بدتر از عصبانیت نیست. آب بنوشید: آب به مغز شما اکسیژن می‌رساند.  دوش بگیرید: دوش گرفتن و رسیدن آب به بدن عصبانیت را کاهش می‌دهد و باعث شل شدن عضلات بدن می‌شود و به شما آرامش می‌دهد. راه بروید: راه بروید با خودتان به آرامی صحبت کنید و خودتان را آرام کنید، حرف‌های آرام بخش شما را آرام می‌کند.اگر ایستاده‌اید بنشینید و اگر نشسته‌اید بلند شوید و راه بروید - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13930822000230#sthash.AhvAYmYP.dpuf
سرویس مجازی خبرگزاری پانا:عصبانیت دشمن بسیاری از مردم جهان است و یکی از حالت‌هایی است که هر فردی به آن مبتلا می‌شود؛ در برخی شدت دارد و در برخی به صورتی خفیف ظهور می‌کند.

همیشه باید راهی برای از بین بردن عصبانیت پیدا کرد و فقط خودمان می‌توانیم به خودمان کمک کنیم زیرا عصبانیت باعث واکنش‌هایی می‌شود که اثرات آن قابل جبران نیست و برای سلامت بدن بسیار مضر است.

نفس کشیدن:

یکی از علل عصبانیت ریتم تنفسی است؛ در عصبانیت ریتم نفس کشیدن سریع و سخت می‌شود؛ در هنگام عصبانیت یک دم عمیق تنفس را به حالت طبیعی برمی‌گرداند و باعث می‍‌شود تا حدودی عصبانیت ما از بین برود و آرامش پیدا کنیم.

مدیریت استرس و عصبانیت:

یکی از کارهایی که در عصبانیت مهم است کنترل و مدیریت آن است؛ عصبانیت خود را نشان ندهید تا جایی که امکان دارد آن را پنهان کنید؛ این کار باعث می‌شود تا حدودی از عصبانیت شما کم شود.

آرام صحبت کنید:

اغلب افراد زمانی که عصبانی هستند سریعتر از معمول حرف می‌زنند؛ اگر سعی کنید عصبانیت خود را پنهان کنید و ملایم‌تر حرف بزنید رفتارتان مطلوب‌تر خواهد بود؛ به مخاطب خود اجازه بدهید تا حرف بزند.

عضلات بدن را شل کنید:

در حین عصبانیت عضلات بدن و واکنش‌های فیزیکی به راحتی قابل شناسایی هستند؛ بدن خود را در حالت ایستاده یا نشسته شل کنید و مطمئن شوید که عضلات کاملاً شل هستند؛ این کار شما را آرام‌تر می‌کند.

با خشم نگاه نکنید:

در چشم مخاطب خود با خشم یا تمسخر نگاه نکنید زیرا چشم‌ها درون انسان را نشان می‌دهند.

از خودتان سوال کنید:

زمانی که با شخصی بحث می‌کنید در مرکز توجه هستید و دیگران به شما نگاه می‌کنند، در اینجا می‌توانید سوال‌هایی در رابطه با چشم پوشی از ادامه بحث از خود بپرسید؛ این کار به شما مهلت می‌دهد تا به خودتان بیایید و آرام‌تر شوید.

خودتان باشید:

سعی نکنید شخص دیگری باشید که نیستید؛ خودتان باشید و قبول کنید که ممکن است اشتباه کرده باشید؛ زیرا هیج انسانی کامل نیست و اشتباه می‌کند.

لبخند بزنید:

اگر دیگران شوخی می‌کنند و باعث عصبانیت شما می‌شوند کافی است لبخند بزنید تا موضوع شوخی همانجا تمام شود؛ هیچ چیز بدتر از عصبانیت نیست.

آب بنوشید:

آب به مغز شما اکسیژن می‌رساند.

دوش بگیرید:

دوش گرفتن و رسیدن آب به بدن عصبانیت را کاهش می‌دهد و باعث شل شدن عضلات بدن می‌شود و به شما آرامش می‌دهد.

راه بروید:

راه بروید با خودتان به آرامی صحبت کنید و خودتان را آرام کنید، حرف‌های آرام بخش شما را آرام می‌کند.اگر ایستاده‌اید بنشینید و اگر نشسته‌اید بلند شوید و راه بروید.
 











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن