واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: فرماندار خاش: همگامی جامعه با متولیان آموزشی به تولید علم و ثروت کمک می کند زاهدان - ایرنا - فرماندار خاش گفت: همگامی و همراهی جامعه با متولیان امر در پیشبرد امور آموزشی به کیفیت بخشی در تحصیل علم و نیز تبدیل علم به ثروت کمک می کند.
به گزارش ایرنا، محمد اکبر چاکرزهی سه شنبه شب در نشست اعضای شورای آموزش و پرورش شهرستان تاکید کرد: فعال شدن و پویایی آموزش و پرورش سبب توسعه و تقویت شاخصهای توسعه همه جانبه جامعه می شود.
وی بهره گیری از فضاهای مطلوب و استاندارد آموزشی ،تلاش برای رفع مشکل ، کمبودها و نواقص این بخش، ضرورت توجه به استعدادها و نیروی انسانی توانمند و گنجاندن رشته های تحصیلی با کیفیت و متناسب با نیاز جامعه را مورد تاکید قرار داد.
رییس شورای آموزش و پرورش شهرستان خاش در ادامه بیان کرد:خانوادهها و خیران با مشارکت در امر تامین نیازهای آموزشی مدرسه می توانند نقش موثری در رشد فکری فرزندان و در نهایت افراد جامعه داشته باشند.
قاسم کوچک زایی، مدیر آموزش و پرورش شهرستان خاش نیز گفت: طی روزهای اخیر با تلاش و همت بخشدار مرکزی و شماری از مسئولان و خیران اقدام ارزشمندی در مبحث زیبا سازی و تجهیز مدرسه صورت گرفته است.
وی اظهار کرد: در حال حاضر برای رفع نواقص سرویس های بهداشتی مدرسه ،تامین نیاز گرمایشی مناسب و استاندارد و تهیه سوخت زمستانی مدرسه برنامه هایی در دست اقدام است.
این مسئول بیان کرد: در شرایط فعلی سوخت مورد نیاز بر اساس سهمیه شش سال قبل به آموزش و پرورش تحویل می شود که با توجه به افزایش فضاهای آموزشی در مناطق شهری ،روستایی و عشایری و سرمای منطقه نیاز است بازنگری جدی در این موضوع صورت بپذیرد.
کوچک زایی همچنین از بر پایی همایش سه روزه خلاقیت با هدف بررسی آسیب ها ،رفع کمبود های آموزشی و بهبود بخشیدن به تولید علم طی روزهای آتی خبر داد.
وی بر پایی نشست خیران اندیشه ساز استان به میزبانی خاش در بیست و پنجم ماه جاری را یاد آور شد و گفت: در این نشست از ظرفیت خیران و افراد دلسوز در جهت ارتقای مباحث علمی و آموزشی استفاده خواهد شد.
همچنین مجتبی شجاعی، بخشدار مرکزی خاش هم با قدر دانی از تلاشهای برخی از مسئولان و خیران منطقه برای تامین بخشی از نیاز واحدهای آموزشی گفت:برای بهبود بخشیدن به موضوع کیفیت تحصیلی و فراهم کردن امکانات و تجهیزات مورد نیاز مدرسه علاوه بر دریافت کمک از سوی دولت ،برنامه مشارکت سران قبائل و طوایف و خیران در دستور کار است.
وی اظهار کرد: در روزهای آتی عملیات اجرایی ساخت یک باب فضای آموزشی با سه کلاس درس در منطقه کارواندر با همکاری یک شرکت راهسازی آغاز می شود.
وی افزود:از مدتی قبل کار ساخت یک واحد آموزشی با چند کلاس درس توسط شرکت سیمان خاش شروع شده است و در همین ارتباط از ظرفیت واحدهای تولیدی و صنعتی شهرستان کمک گرفته خواهد شد.
همچنین حجت الاسلام محمد حسین میری امام جمعه خاش با تاکید بر اینکه مبحث تعلیم و تعلم به ابزار و امکانات نیاز دارد، گفت: با رفع نیازهای آموزشی زمینه های رشد فکری و تکامل انسان فراهم می شود.
وی از فقر فرهنگی و معضل بیسوادی بعنوان عامل اصلی توسعه نیافتگی جوامع و گسترش مشکل و ناهنجاری های اجتماعی یاد کرد.
مولوی عبدالستار حسین زهی امام حمعه مسجد جامع حنفاء اهل سنت خاش نیز ضرورت تجلیل از نخبگان دانش آموزی ،کمک به تجهیز واحدهای آموزشی و توجه به نیازهای دانش آموزان بی بضاعت و محروم را متذکر شد.
در این نشست در خصوص ساخت مدرسه در منطقه دادکان از توابع بخش ایرندگان، تکمیل فضاهای نیمه تمام آموزشی، ساخت و تکمیل فضاهای آموزشی برای دبیرستان های دانشگاه دخترانه و پسرانه، تامین سوخت مورد نیاز مدرسه ها و خوابگاههای شبانه روزی،اعزام دانش آموزان به اردوهای راهیان نور، رفع نواقص سرویس های بهداشتی مدرسه ها ،تجلیل از نخبگان دانش آموزی،رفع مشکل اینترنت مدرسه،ایجاد مدرسه فرهنگیان و تقویت ستاد کنکور در منطقه بحث و تبادل نظر شد.
در سال تحصیلی 94-93 افزون بر 27 هزار دانش آموز در 270 واحد آموزشی شهرستان خاش مشغول به تحصیل اند که ده درصد آنها فرزندان خانوادههای محروم و بی بضاعت هستند.
شهرستان 190 هزار نفری و مرزی خاش (سرزمین خوش آب و هوا) در 185 کیلومتری جنوب زاهدان مرکز سیستان و بلوچستان و در شاهراه محور توسعه شرق کشور واقع شده است.
/7312 /2047/
20/08/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]