واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۳ آبان ۱۳۹۳ (۱۳:۳۴ب.ظ)
وزير آموزش و پرورش: گسترش عدالت آموزشي نيازمند توجه تصميم گيران جامعه است وزير آموزش وپرورش در همايش توسعه و عدالت آموزشي گفت: گسترش عدالت آموزشي در آموزش و پرورش نيازمند توجه تصميم گيران و نخبگان جامعه است.
به گزارش خبرگزاري موج، صبح امروز علي اصغر فاني در اولين همايش «توسعه و عدالت آموزشي» که با شعار «مشارکت مردم وسياست گذاران، براي کاهش فقر آموزشي کودکان » و در دانشگاه صنعتي شريف در حال برگزاري است اظهار کرد: آموزش وپرورش اقيانوس بسيار بزرگي است که با ظرفيت ها و مشکلات آن، نمي توان در يک محدوده زماني کوتاه به تمام زواياي آن پرداخت.
وزير آموزش وپرورش با بيان اينکه توجه به سرمايه انساني از ضرورت هاي توسعه کشور است گفت: آموزش و پرورش عامل اصلي توسعه پايدار کشور است که مي تواند زير ساخت ها ي منابع انساني را تأمين کند.
وي آموزش وپرورش امروز کشور را آئينه ي تمام نماي آينده کشور خواند و افزود: آن چه موردتأکيد صاحب نظران و نخبگان جامعه قرار گرفته اين است که توسعه همه جانبه ي کشور بر مدار منابع انساني و در ابعاد مختلف سياسي، اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي و هنري شکل مي گيرد.
فاني با بيان اينکه سند تحول بنيادي ازتعليم و تربيت اسلامي سرچشمه مي گيرد؛ تصريح کرد: براي تربيت متوازن يک دانش آموز شش ساحت تربيت اعتقادي اخلاقي، علمي، زيباشناختي هنري، حرفه اي اقتصادي، اجتماعي سياسي و جسماني و رواني پيش بيني شده است که آموزش وپرورش به تربيت متوازن هر اين ساحت ها مي پردازد.
وزير آموزش وپرورش با بيان اينکه آموزش وپرورش در سبک جديد و بين المللي را بر چهار رکن استوار است، ادامه داد: در سير تحول نظام آموزشي، آموزش وپرورش از «آموختن براي دانستن» به «آموختن براي به کاررفتن» و«آموختن براي زيستن» و در نهايت «آموختن براي با ديگران زيستن»، تغيير پيدا کرده است که در آن دانش آموز بتواند به يک تربيت اجتماعي پايدار رسيده و بتواند شهروند تأثيرگذاري در آينده کشور باشد.
وي با اشاره به سياست هاي پنجگانه آموزش وپرورش در دولت يازدهم خاطر نشان کرد؛ اين سياست ها در جهت ارتقاي راهبرد اساسي کيفيت بخشي در آموزش وپرورش اتخاذ شده است که در بودجه امسال با حمايت دولت و کمک به مجلس شوراي اسلامي توانستيم رقم 250 ميليون تومان به اين موضوع اختصاص دهيم.
فاني توسعه مشارکت ها را يکي از سياست هاي پنجگانه آموزش وپرورش معرفي کرد؛ و افزود: دو سوم فضاهاي آموزشي کشور کاملا ايمن هستند و باقي فضاها بايد با کمک تمام ارکان کشور نوسازي وبهسازي شود تا حوادث طبيعي و غيرطبيعي باعث ايجاد مشکل در فضاها نشود.
وي تصريح کرد: در دولت شهيد رجايي با اختصاص يک روز فروش نفت به مدرسه سازي و در دولت هشتم اختصاص چهارميليارد دلار براي مقاوم سازي و نوسازي مدرسه توانستيم بخش بزرگي از بافت هاي فرسوده فضاهاي آموزشي را ترميم کنيم به طوري که حوادث طبيعي چندساله اخير به عدم آسيب رسيدن به اين فضاها نشان داد، که کار ترميم و نوسازي به خوبي انجام شده است و دراين همايش بايد اين موضوع در دستور کار قرار بگيرد.
فاني با بيان اينکه پس از پيروزي انقلاب اسلامي در هر روز هفت ونيم کلاس درس توسط خيرين ساخته شده است اظهارکرد: از کل دانش آموزان در سال تحصيلي جاري دو ونيم ميليون دانش آموز در مدارس خيرساز تحصيل مي کنند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]