تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 20 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خود را ملزم به سکوت طولانی کن، چرا که این کار موجب طرد شیطان بوده و در کار دین،...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1814727583




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حسی که بیشتر از سایر احساسات دوام دارد!


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
حسی که بیشتر از سایر احساسات دوام دارد!




محققان پس از مطالعه بر روی شدت عواطف انسانی و میزان تکرارپذیری عواطف در هر فرد دریافتند که احساس یأس و ناامیدی 240 بار بیشتر از سایر احساسات نظیر خجالت، هیجان، خشم و حتی بی‌حوصلگی طول می‌کشد.





خبرگزاری ایسنا: محققان پس از مطالعه بر روی شدت عواطف انسانی و میزان تکرارپذیری عواطف در هر فرد دریافتند که احساس یأس و ناامیدی 240 بار بیشتر از سایر احساسات نظیر خجالت، هیجان، خشم و حتی بی‌حوصلگی طول می‌کشد.

محققان دانشگاه لوون بلژیک پس از مطالعه بر روی میزان احساسات افراد و آزمایش بر روی 233 دانش‌آموز دبیرستانی متوجه شدند که احساس غم و یأس بیشتر از سایر احساسات طول می‌کشد.

فیلیپ وردون محقق دانشگاه لوون بلژیک در این مورد اظهار کرد: این تحقیقات که با هدف شناسایی و تشخیص چرخه احساسات در افراد انجام شد، برای اولین بار نشان داد که چرا برخی احساسات نظیر سرخوردگی و یأس بیشتر از سایر احساسات طول می‌کشد.

وی در ادامه افزود: اغلب افراد بر این باورند که احساس بی‌حوصلگی بیشتر از سایر احساسات زمان می‌برد، اما تحقیقات نشان داده است هنگامی که افراد احساس بی‌حوصلگی دارند گذشت زمان را دیرتر احساس می‌کنند.

محققان در ادامه و پس از بررسی نتایج بدست آمده از مطالعه بر روی دانش‌آموزان دبیرستانی دریافتند افراد در هنگام خشم و هیجان، گذر زمان را سریع‌تر از سایر احساسات درک می‌کنند، اما بر خلاف باور موجود هنگام احساس یأس و ناامیدی به علت تفکر پشت سرهم و دوباره رویداد به وجود آورنده این احساس در فرد مثل تصادف یا شکست رابطه عاطفی، شخص احساس گذر زمان را به کلی فراموش کرده و ممکن است ساعت‌ها مشغول فکر کردن در تنهایی خود باشد.

این مطالعه در مجله Motivation and Emotion منتشر شده است.






تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن