واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: جشنواره امام رضا (ع) باید خلاء های فرهنگی را پر کند مشهد - ایرنا - معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: برنامه های سیزدهمین جشنواره بین المللی فرهنگی – هنری امام رضا (ع) باید در راستای پر کردن خلاء های فرهنگی در بخش های مختلف کشور باشد.
به گزارش ایرنا، "علی اصغر کاراندیش مروستی" روز پنجشنبه در نشست اعضای شورای مشورتی سیزدهمین جشنواره بین المللی فرهنگی – هنری امام رضا (ع) در مشهد افزود: افزون بر برنامه های عمومی و متداول جشنواره امام رضا (ع) باید نیازسنجی برای تدوین و اجرای برنامه هایی به منظور فرهنگ سازی برای پیشرفت هر بخش انجام گیرد.
وی اظهار کرد: باید خلاء های فرهنگی در بخشهای مختلف کشور به منظور تحقق آرمانهای انقلاب و پاسخگویی به مطالبات رهبری توسط عوامل برنامه ریز جشنواره شناسایی و گروهی از افراد خبره و کارشناس در این زمینه تشکیل شود.
وی گفت: ایجاد زیرساخت لازم برای توسعه بخشهای مختلف در یک کشور و فرهنگ سازی کاری دشوار و زمان بر و دیربازده است اما اثر آن در یک بخش برای همیشه ماندگار خواهد بود.
معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: عوامل مهمی در فرهنگ سازی موثر هستند و افرادی که به فرهنگ سازی مبادرت می ورزند، باید خود به عنوان عامل تاثیرگذار نقش ایفا کنند و تنها با فرهنگ سازی درست در بخشهای مختلف می توان کشوری دارای انسانهای فرهیخته، متخصص و انسانهایی باوجدان داشت.
وی گفت: جذب افراد کارشناس در بخش تخصصی جشنواره برای نیازسنجی فرهنگی در محلات و سازمانها و بخشهای مختلف ضروری است و وجدان کاری، اقتصاد، فرهنگ، معضلات اقتصادی، صنایع فرهنگی، سبک زندگی و دیپلماسی فرهنگی از جمله موضوعاتی است که باید در این جشنواره به آنها پرداخته شود.
کاراندیش مروستی اظهار کرد: فردی که می خواهد کار فرهنگی انجام دهد باید یک روانشناس و جامعه شناس نیز باشد و در این زمینه تدبیر و نیازسنجی مناسبی انجام گیرد لذا شناسایی این گونه افراد در برنامه ریزی برای جشنواره امام رضا (ع) ضروری است.
وی با تاکید بر عضویت وزارت آموزش و پرورش در سازمانهای دست اندرکار برگزاری جشنواره امام رضا (ع) گفت: 12 میلیون دانش آموز در کشور وجود دارد که ظرفیت قابل توجهی است و تنها کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نمی تواند از این ظرفیت استفاده مطلوب داشته باشد.
وی افزود: اگر موفق شدیم تنها یک اثر فکری و اعتقادی بر روی یک دانش آموز مقطع ابتدایی بگذاریم بی تردید وی را برای قرار گرفتن در مسیر معارف اهل بیت عصمت و طهارت (ع) آماده کرده ایم.
معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر تلاش مجموعه دست اندرکاران جشنواره امام رضا (ع) برای تولید آثار فاخر گفت: باید زمینه فروش و عرضه محصولات فرهنگی در بازارهای داخلی و خارجی فراهم شود.
وی افزود: برگزاری برنامه های جشنواره امام رضا (ع) در دانشگاه ها بسیار حایز اهمیت است که خوشبختانه با راه اندازی دبیرخانه دائمی این جشنواره در وزارت علوم امسال به این موضوع به طور ویژه پرداخته می شود.
وی توجه به تقریب مذاهب اسلامی در تدوین برنامه های جشنواره امام رضا (ع) را مورد تاکید قرار داد و گفت: اجتناب از سطحی نگری باید در تدوین برنامه ها مورد توجه قرار گیرد.
کاراندیش مروستی اظهار کرد: تکرار برخی مباحث سالهای گذشته در بخش عمومی سیزدهمین جشنواره امام رضا (ع) ضروری است زیرا هر تکراری آفت نیست اما تنوع و نوآوری در بخش تخصصی جشنواره باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.
وی با تاکید بر تقویت حوزه مستندسازی جشنواره امام رضا (ع) افزود: یکی از مهمترین ضعف های برخی سازمانهای کشور عدم مستندسازی آثار و عملکرد مجموعه است که این ضعف نباید در جشنواره امام رضا (ع) وجود داشته باشد.
معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار کرد: چرخشی بودن برنامه های جشنواره امام رضا (ع) در بین استانهای کشور به تنوع بخشی و نوآوری آن کمک می کند.
کاراندیش مروستی راه اندازی اتاق فکر، کاروان رضوی از قم تا مشهد و اجرای برنامه های متنوع در شهرهای مسیر در طول دهه کرامت را در سیزدهمین جشنواره امام رضا (ع) خواستار شد.
7489 / 664
24/07/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]