تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1835935951
خواننده محبوبی که گاهی هم مداحی می کند
واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
"خواننده" محبوبی که گاهی هم مداحی می کند
برای خیلیها ثابت شد که میشود با موسیقی پاپ هم از امام حسین(ع) حرف زد و مداحی کرد. بعد از آن اتفاقا از من خواستند اگر قرار است کاری برای دین و مذهب انجام دهم از این راه باشد.
به گزارش خبرنگار معارف باشگاه خبرنگاران؛ «یه باری از امروز رو دوشته...» آنقدر رسانه ملی این ترانه را پخش کرده که امروز خیلیها کل ترانه را حفظند. اثر دلنشینی که یک خواننده جوان را به مردم معرفی کرد؛ حامد زمانی. اما این خواننده با همکارانش در موسیقی پاپ فرق دارد. او بهجای آنکه مدام از خیانت و جدایی و گرفتن دست فلانی بخواند، اعتقاداتش را با زبان موسیقی فریاد میزند. از اهل بیت میخواند، از انقلاب میخواند، از شهدای هستهای، از آرمیتا، از حجاب، از امام رضا(ع)، از شهدا و این اواخر حتی از «مرگ برآمریکا». ممکن است عدهای تصور کنند او امروز منافعش را در چنین ترانههای میبیند اما زود قضاوت نکنید؛ ممکن است این گفتوگو به شما کمک کند تا نگاه کاملتری به این خواننده جوان داشته باشید.
*حامد زمانی امروز یک خواننده دینی و انقلابی است. اساسا خاستگاه مذهبی شما به خانواده برمیگردد یا فقط در موسیقی این مسیر را دنبال میکنید؟
من در شهرستان میمه بزرگ شدم و از اول قرار نبود خواننده شوم بلکه پدر و مادرم مرا یک قاری قرآن تربیت کرده بودند و از هفت سالگی قرآن میخواندم. تقریبا از هشت سالگی بهطور حرفهای قرائت قرآن را ادامه دادم. البته ما چون در میمه زندگی میکردیم و امکانات کمتری نسبت به اصفهان داشتیم مجبور بودم برای شرکت در کلاسهای قرآن و یادگیری قرائت به اصفهان بروم. در این مدت آواز موسیقی سنتی را هم شروع کردم. بعد چند ساز سنتی را بهطور ابتدایی آموزش دیدم. با اینکه در همان سن و سال قرائت و آواز را همزمان دنبال میکردم، با حرفهایتر شدن قرائت قرآن، آواز و موسیقی کمرنگتر میشد و رنگ میباخت. البته باید این نکته را هم بگویم که از 10 سالگی شعر میگفتم و بیشتر اشعارم در قالب غزل بود اما در نهایت قرآن نقش ویژهای در زندگی من ایفا کرد تا اینکه چند مقام کشوری در رده سنی زیر ۱۶ سال در قرائت و اذانگویی کسب کردم.
*یعنی شما از کودکی اعتقادات دینی سفت و سختی داشتید؟
همینطور است. اتفاقا مداحی هم میکردم. 10 ساله بودم که با چند نفر از دوستان تصمیم گرفتیم هیاتی برای خودمان تاسیس کنیم. شروع کار مداحیام با همان هیات بود. یادم هست با دوستان قرار میگذاشتیم هر شب دوشنبه خودمان را به هیات برسانیم و دور هم جمع شویم و زیارت عاشورا بخوانیم و بعد سینهزنی کنیم. این هیات تا حدی برای ما جدی بود که اگر هیچکس هم به آن نمیآمد طبق عهدی که بسته بودم موظف بودم با یک شمع هم که شده زیارت عاشورا را بخوانم تا این جلسه از هم نپاشد و حفظ شود. البته شکر خدا هنوز این هیات دایر است.
*حتما مداحیتان هم به شیوه مداحان معروف بود و اشعار و سبک آنها را تقلید میکردید. درست است؟
اتفاقا همان موقع اشعار خودم را میخواندم و سبک میساختم و اصرار داشتم از دیگران تقلید نکنم. در صورتی که این کار به هیچوجه رواج نداشت و مداحان هیاتهای کوچک معمولا اشعار دیگران را میخواندند. تقلید نکردن من موجب شد موفقیتهایی در مداحی بهدست بیاورم و به شهرهای دیگر دعوت شوم اما همه اینها مربوط به قبل از 17 سالگی من است.
*چطور شد که از یک خانواده مذهبی، شما وارد عرصه موسیقی شدید؟
ما یک خانواده کوچک چهارنفره هستیم. پدرم بازنشسته فرهنگی است و معلم دوره ابتدایی بوده، مادرم خانهدار است. یک برادر کوچکتر هم دارم (مهدی). فضای خانوادگی ما مانند بافت سنتی و مذهبی شهر میمه مذهبی است. میمه شهری است که هنوز کشاورزی و دامداری در آن رواج دارد و بافت سنتی محکمی بر فضای آن حاکم است. از طرفی این سنت با مذهب و اعتقادات افراد آن تنیده شده؛ تا جایی که در این شهر یک خانم بدحجاب نمیتوانید پیدا کنید. بهعبارتی میتوان گفت قدرت مذهب و اعتقادات در میمه بر هر قدرت دیگری میچربد. از این رو موسیقی در خانواده ما جایگاهی نداشت؛ مخصوصا موسیقی مبتذلی که در قالب پاپ در اجتماع پخش میشد. درواقع خانواده من هم دل خوشی از موسیقی نداشتند اما چون موسیقی سنتی به انحراف کشیده نشده و صورت موجهی داشت، خانوادهام چندان مخالفتی با من نکردند.
*یادگیری موسیقی شما در بین دوستان و اطرافیانتان چه بازتابی داشت؟
در موقع یادگیری آواز سنتی تقریبا هشت ساله بودم. از طرفی با دوستان هیات چون از نظر فکری بسیار نزدیک بودیم مشکل چندانی پیش نیامد اما در کل شهر چرا. همان موقع هیات با ما دچار مشکلاتی شده بود. چون میخواستیم بهصورت شور که تازه رواج کرده بود و «سید ذاکر» هم تازه به این شیوه مداحی میکرد سینهزنی کنیم. در آنجا نوع سینهزنی رسم و رسومات خاصی داشت. همه اینها دست به دست هم دادند تا با ما مخالفت شود. تا اینکه بعد از دردسرهایی که داشتیم این سبک در رسانهها هم آمد و اهالی میمه هم دیگر به این کار ما رضایت دادند.
*خب اصلا چرا مداح نماندید؟ چه دلیلی داشت که خواننده شوید؟
تقریبا 17 ساله بودم که این تصمیم را گرفتم. بهطور قطع بهخاطر نحوه زندگیام قرآن در زندگی من نقش مهمی ایفا میکرد اما چون با موسیقی سنتی آشنا بودم و در عین حال شعر هم میگفتم، برای همین تصمیم گرفتم برای انتقال اعتقادات و کارهای مذهبی کار تازهای انجام دهم و وارد عرصه موسیقی شوم ولی موسیقی سنتی با حرفهایی که میخواستم در مورد اعتقاداتم بزنم متناسب نبود. طبیعتا موسیقی سنتی محدودیتهای خاص خودش را دارد که اجازه نمیدهد هر حرف و شعری را در آن قالب گفت. بیشتر قالب سنتی برای اشعار کلاسیک تناسب دارد. بنابراین بهسمت موسیقی پاپ رفتم. حس میکردم این قالب موسیقی با اشعار من سازگاری بیشتری دارد.
*وقتی سراغ موسیقی پاپ رفتید عکسالعمل خانوادهتان چه بود؟
خانوادهام با موسیقی سنتی مشکل نداشتند اما با موسیقی پاپ چرا. مخالفت خانواده برای من طبیعی بود چون این قالب بیشترین قابلیت ارائه و انتقال مفاهیم مبتذل را داشت. از طرفی جو سنگینی بر موسیقی پاپ حاکم بوده و هست. در همه میهمانیها، عروسیها و مجالس نامناسب این نوع موسیقی رواج دارد و خانواده من هم موسیقی پاپ را از این منظر میدیدند. به همین دلیل از زمانی که تصمیم گرفتم موسیقی پاپ کار کنم تا زمان انتشار آهنگ «زینت آسمان» مخالفت فراوانی از سوی خانواده با من صورت گرفت اما بعد از انتشار این آهنگ پدر و مادرم با من همراه شدند. چون متوجه شدند که میشود با این قالب هم سراغ مفاهیم ارزشی رفت. خدا را شکر «زینت آسمان» تاثیر خوبی روی مخاطبان داشت و در نتیجه کار من بیشتر مورد قبول خانواده قرار گرفت.
*«زینت آسمان» آهنگ اول شما بود که در مورد امام حسین(ع) خوانده شده؟
بله، از همان موقع مداحی ساختارشکنی میکردم و دوست داشتم کارهای تازهای را تجربه کنم. بدین ترتیب بود که تصمیم گرفتم آهنگ «زینت آسمان» را بخوانم. این نوع سبکسازیها در آن شرایط خیلی بهنفعم شد. الان اکثر کارهای من طبق همان سبکها ساخته میشوند. کار «زینت آسمان» و تمرینهایم برای مداحی در هیات خودمان شکل اصلیاش را پیدا کرد اما همه اینها تا قبل از 17 سالگی من بود. با اینکه از فضای مداحی جدا شدهام اما خودم را یک بچههیاتی میدانم میخواهم با موسیقی پاپ در راستای اعتقاداتم بخوانم و همه آن حرفها را به شکل دیگری بزنم.
*بیشتر خوانندگانی که از خانواده سنتی برآمدهاند وقتی سراغ موسیقی پاپ میروند علیه سنتها عمل میکنند تا ساختارشکنی کرده باشند. به همین دلیل کارهایی که کردهاند از فضاهای مذهبی و دینی فاصله داشته ولی شما ساختارشکنی را نه در مورد سنت خانواده و جامعه بلکه علیه جو غالب بر موسیقی مورد علاقهتان انجام دادهاید. چرا شما به شیوه دیگران عمل نکردید؟
با اینکه موسیقی پاپ کار میکردم اما خودم را مداح میدانم. به اعتقاداتم علاقه داشتم و نمیخواستم علیه آنها کار کنم. معتقدم تنها چیزی که اجازه نداد زندگی حرفهای من منحرف نشود هیات بود. من هرچه داشتم و دارم از امام حسین(ع) است. با این تفکر نمیتوانستم راهی را که دیگران رفتهاند بروم. حتی چنان به عقاید خودم مقیدم که نمیتوانم هر طوری که دلم میخواهد عمل کنم. باید رضایت ائمه(علیهمالسلام) را در نظر میگرفتم. آیا رضایت سیدالشهدا(ع) در موسیقی پاپ معمولی است؟ به اعتقاد من ایشان به موسیقی پاپ ارزشی رضایت دارند؛ موسیقیای که چارچوبش را اسلام مشخص میکند. در این میان دیگر فرقی نمیکند که خواننده شعر انقلابی بخواند یا عاشقانه. در هر حال باید هر آنچه انجام میدهد بارقهای از نور اسلام را در خودش داشته باشد. از طرفی من قاری قرآن بودم و خانوادهام چنین انتظاراتی از من داشتند. خانواده من با آهنگ «زینت آسمان» متوجه شدند که میشود با موسیقی پاپ هم حرف اعتقادی زد. با آن آهنگ نهتنها برای خانواده من بلکه برای خیلیهای دیگر ثابت شد که میشود با موسیقی پاپ هم از امام حسین(ع) حرف زد و مداحی کرد. بعد از آن اتفاقا از من خواستند اگر قرار است کاری برای دین و مذهب انجام دهم از این راه باشد. من به پدر و مادرم قول دادهام کاری که با قرائت قرآن میخواستم انجام دهم با موسیقی پاپ به ثمر برسانم. بعد از قولی که به خانوادهام دادم مصممتر و جدیتر وارد حیطه پاپ شدم و اینطور بود که راه دیگران را طی نکردم.
*شما حرفهای متفاوتی در موسیقیتان میزنید که در دنیای موسیقی پاپ تجربه نشده. با این وجود چطور در میان بزرگان موسیقی پاپ توانستید خودتان را حفظ کنید؟
آهنگ «زینت آسمان» و چند آهنگ دیگر را که آماده کرده بودم آهنگهای خوبی شده بودند. در نتیجه شرکتهای معتبر تهیهکنندگی آلبوم اول مرا قبول کردند. من برای اولین آلبوم خود با یکی از معتبرترین شرکتهای موسیقی به توافق رسیدم؛ شرکتی که میتوانست مرا مشهور کند و به اهداف مادی زندگیام برساند اما در هنگام کار با ماجرای انتشار موسیقی علیه امام نقی(ع) برخورد کردیم که من در آن زمینه موضع گرفتم و این شرکت با موضع من مخالفت کرد.
*چرا؟ دلیل مخالفت آن شرکت با موضع اعتقادی شما چه بود؟
وقتی در برابر آهنگ موهن به امام نقی(ع) یادداشتی نوشتم، شرکت مورد بحث استدلالش این بود که من با این کار طرفداران و کسانی که قرار است آلبومم را بخرند فراری میدهم. قصد نداشتم برای کسانی که مخالف مذهب و دین اسلام هستند بخوانم. مخاطب من برای خودم معلوم و مشخص بود و نیاز نبود کارهایی بکنم که بهخاطر آنها طرفدار پیدا کنم. این اتفاقات منجر شد قراردادم را با آن شرکت یکطرفه فسخ کنم تا بیشتر روی هدفم متمرکز شوم. تا اینکه آهنگ «دیروز، امروز، فردا» توانست توفیق قابل توجهی برایم بهدست بیاورد.
منبع:عقیق
تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۹۳ - ۰۰:۱۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]
صفحات پیشنهادی
عوامل گاهی به پشت سر نگاه کندر بیمارستان عمل
عوامل گاهی به پشت سر نگاه کن در بیمارستان عمل بهاره کیان افشار میلاد رحیمی و نگار حسن زاده امروز 14 مهر در بیمارستان توانبخشی عمل جلوی دوربین گاهی به پشت سر نگاه کن تازه ترین اثر تلوزیونی مازیار میری رفتند به گزارش حوزه رادیو تلویزیون باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومیپای درس اخلاق آیتالله جوادی آملی/۹ گاهی انسان اسلامی حرف میزند، اما قارونی فکر میکند
پای درس اخلاق آیتالله جوادی آملی ۹گاهی انسان اسلامی حرف میزند اما قارونی فکر میکندآیتالله جوادی آملی میگوید گاهی انسان اسلامی حرف میزند اما قارونی فکر میکند چنین فردی باید خودش را معالجه کند اگر کسی بگوید من خودم زحمت کشیدم و فهمیدم میشود حرف قارون که میگفت من خودآژانس باید اسامی دانشمندان ایرانی را مخفی نگاه میداشت/ البرادعی در کتاب خاطرات خود اعلام میکند که آژانس گاهی
مورخ و پژوهشگر منتقد سیاستهای امنیت ملی آمریکا در گفتگوی ویژه خبری آژانس باید اسامی دانشمندان ایرانی را مخفی نگاه میداشت البرادعی در کتاب خاطرات خود اعلام میکند که آژانس گاهی تحت فشار قرار گرفته است سال ۲۰۰۳ آژانس انرژی اتمی از اسناد موصاد استفاده کرد گرت پورتر مورخ و پژسیاست آژانس سیاست سفسطه کنندهای بوده است/ البرادعی در کتاب خاطرات خود اعلام میکند که آژانس گاهی تحت فشار قرا
مورخ و پژوهشگر منتقد سیاستهای امنیت ملی آمریکا در گفتگوی ویژه خبری سیاست آژانس سیاست سفسطه کنندهای بوده است البرادعی در کتاب خاطرات خود اعلام میکند که آژانس گاهی تحت فشار قرار گرفته است گرت پورتر مورخ و پژوهشگر منتقد سیاستهای امنیت ملی آمریکا و نویسنده کتاب بحران ساختگهویت فرهنگی جهاددانشگاهی تغییر نمیکند
سهشنبه ۸ مهر ۱۳۹۳ - ۱۰ ۳۳ سرپرست جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان از انعقاد تفاهمنامهای با دانشگاه صنعتی اصفهان خبر داد به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا - منطقه اصفهان مرتضی تیموری امروز چهارشنبه در نشست با مسئولان دانشگاه صنعتی اصفهان اظهار کرد تاکنون فعالنجفی در پیام تبریک آغاز سال تحصیلی: جامعه دانشگاهی برای تحقق سیاستهای ابلاغی رهبری تلاش کند/اتخاذ سیاستهای ک
نجفی در پیام تبریک آغاز سال تحصیلی جامعه دانشگاهی برای تحقق سیاستهای ابلاغی رهبری تلاش کند اتخاذ سیاستهای کلان در راستای توسعه علمیسرپرست وزارت علوم در پیام تبریک خود به مناسبت آغاز سال تحصیلی گفت از خانواده بزرگ دانشگاهی میخواهم که با بازاندیشی در مسئولیت خویش در تنظیم نقشهرگبار پراکنده و وزش باد در استانهای آذربايجان شرقی و غربی / تهران، گاهی وزش باد
در گفتگو با باشگاه خبرنگاران مطرح شد رگبار پراکنده و وزش باد در استانهای آذربايجان شرقی و غربی تهران گاهی وزش باد کارشناس هواشناسی گفت اواخر وقت امروز در برخی نقاط استانهای آذربايجان شرقی و آذربايجان غربی افزايش ابر رگبار پراكنده و رعد و برق و وزش باد پيش بينی میشود و فردنگاهی منتقدانه به فلسفه صدرالمتألهین/ آیا ملاصدرا مبانی فلسفی خود را از قرآن استخراج می کند ویا قرآن را براساس
دین و اندیشه اندیشمندان ابراهیمی دینانی نگاهی منتقدانه به فلسفه صدرالمتألهین آیا ملاصدرا مبانی فلسفی خود را از قرآن استخراج می کند ویا قرآن را براساس مبانی فلسفی خود تفسیر می کند ابراهیم دینانی در سایت شخصی خود با اشاره به اینکه صدرالمتالهین بر بسیاری از سوره های قرآن تفسیر نجامعه دانشگاهی برای تحقق سیاستهای ابلاغی رهبر انقلاب تلاش کند/اتخاذ سیاستهای کلان در راستای توسعه علمی
جامعه دانشگاهی برای تحقق سیاستهای ابلاغی رهبر انقلاب تلاش کند اتخاذ سیاستهای کلان در راستای توسعه علمی سرپرست وزارت علوم در پیام تبریک خود به مناسبت آغاز سال تحصیلی گفت از خانواده بزرگ دانشگاهی میخواهم که با بازاندیشی در مسئولیت خویش در تنظیم نقشه راه و برنامههای عملیاتی براطلبه با آگاهی از مسایل روز می تواند همانند یک طبیب در جامعه رفتار کند
استانها جنوب فارس حجت الاسلام مروی طلبه با آگاهی از مسایل روز می تواند همانند یک طبیب در جامعه رفتار کند شیراز- خبرگزاری مهر معاون ارتباطات حوزه ای دفتر مقام معظم رهبری گفت طلبه با آگاهی از مسائل سیاسی اقتصادی فرهنگی جامعه می تواند همانند یک طبیب در جامعه رفتار کند به گداعش به هیج مسجدی رحم نمی کند
داعش به هیج مسجدی رحم نمی کند گروه داعش چند مکان دینی و تاریخی در تکریت عراق را منفجر کرد داعش مسجد الاربعین را در مرکز شهر تکریت که در آن یک مقبره تاریخی قرار داشت ویران کرد به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر عناصر داعش روز چهارشنبه بارگاه "چهل صحابی" را در مرکزعکس/ این زن مواضع داعش را بمباران میکند
جمعه ۴ مهر ۱۳۹۳ - ۱۴ ۱۸ حضور یک خلبان زن اماراتی در عملیات حمله هوایی به مواضع داعش توجه رسانهها و بویژه کاربران عربزبان شبکههای اجتماعی مجازی را به خود جلب کرده است به گزارش ایسناف پیام نو نوشت صفحه پرطرفدار عربی شهاب در فیسبوک به نقل از سایت عبری زبان روتر از حضور یک خدوخواننده جدید برای «بعضیا» خواندند/ رونمایی از «چشمان تو» در شبکه سه
فرهنگ و هنر موسیقی و هنرهای تجسمی دوخواننده جدید برای بعضیا خواندند رونمایی از چشمان تو در شبکه سه دو خواننده جوان موسیقی پاپ با آغاز مجموعه تلویزیونی بعضیا به تهیه کنندگی سید علی ضیاء تازه ترین تجربه خود در عرصه تیتراژخوانی را به مخاطبان ارائه دادند به گزارش خبرنگار مهحوزه هنری چهارمین جشنواره فرهنگی عصر سوره را افتتاح میکند
فرهنگ و ادب فرهنگ عمومی از صبح فردا در تهران حوزه هنری چهارمین جشنواره فرهنگی عصر سوره را افتتاح میکند چهارمین جشنواره فرهنگی عصر سوره با موضوع سبک زندگی و خانواده اسلامی از صبح شنبه پنجم مهر ماه در حوزه هنری آغاز میشود به گزارش خبرنگار مهر چهارمین جشنواره فرهنگی عصر سوره«ترا...؟» از همگسیختگیهای اجتماعی را نقد میکند/ آفت اعتیاد در زندگی یک جوان
فرهنگ و هنر تئاتر ترا از همگسیختگیهای اجتماعی را نقد میکند آفت اعتیاد در زندگی یک جوان نمایش ترا به کارگردانی مشترک محمد مهدی احدی و معین صنعتگر که این شبها در تماشاخانه مشایخی روی صحنه است به بیان از هم گسیختگیهای اجتماعی جوانان و معضل اعتیاد میپردازد محمددر گفتوگو با فارس «امین زندگانی» و ایفای نقش جوان سنتی/ «گاهی به پشت سر نگاه کن» در جذب م
در گفتوگو با فارسامین زندگانی و ایفای نقش جوان سنتی گاهی به پشت سر نگاه کن در جذب مخاطب موفق استامین زندگانی گفت در سریال همه چیز آن جا هست نقش جوانی را بازی میکنم که گرچه به نوعی نماینده نسل جدید به شمار میرود اما به فرهنگ و سنتها علاقه زیادی دارد امین زندگانی در گفتوتنها مرگ پدر توانست فرزندانش را دور هم جمع کند
تنها مرگ پدر توانست فرزندانش را دور هم جمع کند در فیلم اینجا شما را ترک می کنم پس از اینکه پدر خانواده فوت می کند چهار برادر و خواهر مجبور می شوند به مدت یک هفته بار دیگر به خانه دوران کودکی شان بازگردند به گزارش خبرنگار سینمای جهان باشگاه خبرنگاران معرفی فیلم اینجا شما را-
فرهنگ و هنر
پربازدیدترینها