واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۷ مهر ۱۳۹۳ (۱۴:۳۵ب.ظ)
آموزش و پرورش ناحيه يک شهرکرد مجري طرح شهاب شد رئيس اداره استعدادهاي درخشان آموزش و پرورش استان از انتخاب آموزش و پرورش ناحيه يک شهرکرد به عنوان مجري طرح آزمايشي شهاب در سال تحصيلي 94-93 خبر داد.
به گزارش خبرگزاري موج، پوران حقگوي صبح امروز با اشاره به اينکه مسأله شناسايي و جذب و حمايت از نخبگان مورد تأکيد مقام معظم رهبري است، افزود: براين اساس طرح شهاب ( شناسايي و هدايت استعدادهاي برتر) با هدف شناسايي و حمايت آموزشي، تربيتي و معنوي دانش آموزان در سطح مدارس کشور اجرا مي شود.
وي با بيان اينکه ستاد اجرايي استاني طرح شهاب در اداره کل آموزش و پرورش استان تشکيل شده است، گفت: در مرحله اول اين طرح مجريان آن در همه سطوح توجيه شده اند.
حقگوي گفت: براساس شيوه نامه طرح شهاب در يک منطقه از هر استان به صورت آزمايشي و در استان چهارمحال وبختياري اين طرح در ناحيه يک شهرکرد اجرا مي شود.
وي سهولت دسترسي بيشتر، نزديک بودن جمعيت دانش آموزي پايه چهارم به ميانگين دانش آموزا ن پايه چهارم و ثبات و استقرار جمعيتي را از ملاک هاي انتخاب اين ناحيه از بين نواحي 17 گانه استان عنوان کرد.
حقگوي تصريح کرد: آغاز فرايند شناسايي دانش آموزان در طرح شهاب از پايه چهارم يعني آغاز دوره دوم ابتدايي است.
وي افزود: در اولين گام، معلم پايه چهارم طي سه ماه چک ليست شناسايي براي دانش آموزان اين پايه تکميل مي کند وبه مدير مدرسه تحويل مي دهد.
وي ادامه داد: اين چک ليست ها در کارگروه مدرسه مورد بررسي قرار مي گيرد و گزارش تحليلي به کارگروه ناحيه ارسال مي شود.
حقگوي خاطرنشان کرد: اين چک ليست در پرونده هر دانش آموز نگهداري مي شود و در سال هاي بعد هم اين روند دنبال مي شود تا هم دانش آموزان با استعداد برتر شناسايي شوند و هم دانش آموزان براساس استعداد خود در هر زمينه اي هدايت شوند.
وي با بيان اينکه شناسايي وهدايت استعداد هاي برتر در کليه زمينه ها و رشته ها هدف اين طرح است، افزود: تشخيص و راه هاي شناسايي استعدادهاي برتر در يک دوره ي طولاني مدت به صورت مستمر و مداوم و در مراحل مختلف خطاي بسيار کمتري نسبت به روش هاي نقطه اي مثل برگزاري آزمون در مقطعي خاص است.
وي گفت: از طرفي چون کليه زمينه هاي علمي، فني، هنري، ورزشي و... را سنجيده و بررسي مي کند بنابراين نخبگان مورد نياز آينده ي کشور را سريع تر شناسايي و هدايت مي کند.
حقگوي بااشاره به اينکه بعضي از استعدادهاي نهفته در وجود انسان اگر در سنين خاصي شناسايي و تبلور پيدا نکند ديگر قابل استفاده نخواهد بود، گفت: از طرفي شناسايي بعضي از استعدادها يا ممکن نبوده و يا زمان قابل توجهي از دست مي رود.
وي گفت: جامعه هدف اين طرح در استان، حدود 1 هزار و 200 دانش آموز پايه چهارم ناحيه يک شهرکرد در 46 دبستان اين شهر است.
حقگوي ادامه داد: 56 آموزگارپايه چهارم اين ناحيه در زمينه اجراي اين طرح با ما همکاري مي کنند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]