تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1836930188
پیوند آسمانی عروس و دامادی بی همتا
واضح آرشیو وب فارسی:سیمرغ: پیوند آسمانی عروس و دامادی بی همتا
من همیشه آرزو داشتم با کسی ازدواج کنی که بهترین مرد روی زمین است. آیا راضی هستی همسر علی باشی؟
زمان اعزام عروس به خانه داماد که فرا رسید، پیامبر اکرم حضرت زهرا را به حضور طلبید. زهرا(س) درحالی که عرق شرم از چهره اش می ریخت، به حضور پیامبر رسید و از کثرت شرم پای او لغزید و نزدیک بود به زمین بیفتد...
آنچه می خوانید مطالبی جذاب به بهانه سالروز ازدواج حضرت فاطمه و حضرت علی است.
نخستین روز از آخرین ماه سال قمری، سالروز پیوندی آسمانی است که دیگر هیچ گاه مانند آن در تاریخ تکرار نشد. علی علیه السلام، با فاطمه سلام الله علیها، برترین بانوی جهان پیمان عشق بست و خدا، آخرین فرستاده خویش را بر این پیمان گواه گرفت.اول ذیحجه، روزی مبارک برای همه ما شعیان است.
بهترین بانو
به نه سالگی رسیده بود. رشد جسمانی مناسب آن حضرت و رشد و کمال عقلی بانوی فضیلت ها، سبب شده بود که با وجود کمی سن، گوی سبقت را از همه برباید و یکه تاز میدان فضیلت ها گردد و میان همه دختران ممتاز شود. توجه و مهرورزی بی پایان رسول خدا صلی الله علیه و آله نیز بر امتیازات او افزوده بود. کمالات بی شمار فاطمه، باعث شد تا سرشناسان شهر، به رسم دیرین عرب او را از پیامبر خواستگاری کنند.
خواستگاران حضرت زهرا (س) که بودند؟
پیش از حضرت علی - علیه السلام افرادی مانند ابوبکر و عمر آمادگی خود را برای ازدواج با دختر پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم اعلام کرده بودند و هر دو از پیامبر یک پاسخ شنیده بودند و آن اینکه در باره ازدواج زهرا منتظر وحی الهی است. آن دو که از ازدواج با حضرت زهرا نومید شده بودند با سعد معاذ رئیس قبیله اوس به گفتگو پرداختند و آگاهانه دریافتند که جز حضرت علی - علیه السلام کسی شایستگی ازدواج با حضرت زهرا - علیها السلام - را ندارد.
عروس بی همتا
اشراف عرب دختران خود را به کسانی می دادند که در قبیله و قدرت و زر و زور مثل آنها باشند. روی این عادت دیرینه، اشراف و بزرگانی اصرار داشتند که با دختر گرامی پیامبر، فاطمه (س) ازدواج کنند؛ غافل از آنکه این دختر با همه دختران دیگر فرق داشته و به موجب آیه مباهله مقام بلندی دارد. فاطمه(س) به تصریح آیه تطهیر معصوم بود و شوهری جز معصوم نمی توانست داشته باشد؛ از این رو، پیامبر از طرف خدا مأمور بود که در پاسخ خواستگاران بگوید ازدواج فاطمه باید به فرمان خدا صورت گیرد.
کسی مانند زهرا (س)
سفارش اسلام در ازدواج، توجه به هم شأنی عروس و داماد است، و یکی از مهم ترین موارد هم شأنی، هم ترازی در ایمان و اسلام است. در جریان ازدواج حضرت فاطمه (س) نیز افراد زیادی خواهان ازدواج با ایشان بودند؛ کسانی که از جایگاه اجتماعی یا اقتصادی بالایی برخوردار بودند، ولی همه آنها با جواب رد روبرو شد. تقدیر الهی برای فاطمه(س) برتر از آن بود که فکرهای مادی می انگاشتند. اصحاب پیامبر فهمیده بودند که جریان ازدواج فاطمه (س) آسان نیست و هر فردی نمی تواند با او ازدواج کند؛ هرچند جایگاه مادی و اجتماعی بالایی داشته باشد. شوهر فاطمه(س) باید شخصیتی باشد که از نظر کمالات معنوی و سجایای اخلاقی، پشت سر پیامبر بوده و چنین فردی کسی نبود غیر از علی بن ابی طالب علیه السلام، همراه همیشه پیامبر صلی الله علیه و آله. آن حضرت همیشه می فرمود «لو لم یخلق علیٌ لم یکن لفاطمة کفو (هر گاه علی آفریده نمی شد، کسی که لایق همسری فاطمه باشد وجود نداشت.)
عشق علی علیه السلام
پاسخ های منفی پیامبر و دخترش فاطمه علیهاالسلام ، و نیز توجه ویژه آن حضرت به علی بن ابی طالب علیه السلام ، جمعی را بر آن داشت که برای این وصلت سهمی ایفا کنند. به همین دلیل روزی به در خانه علی آمدند تا او را برای خواستگاری فاطمه (س) تشویق کنند. او در منزل نبود. دانستند که در نخلستان مشغول آبیاری است. به آنجا روانه شدند و حضرت را مشغول کار دیدند. یکی از آنان پیشنهاد خواستگاری را مطرح کرد. چشمان علی علیه السلام پر از اشک شد و فرمود: «احساساتم را به هیجان آوردی و آرزوی دیرینه ام را بیدار کردی. به خدا سوگند فاطمه (س) مورد خواست و رغبت من است، ولی چه کنم که دستم خالی است». آن مرد گفت: تو می دانی که همه دنیا نیز پیش خدا و پیامبرش ناچیز است و پیامبر به مال و ثروت چشم ندارد. علی کار آب دهی نخلستان را رها کرد، شترش را به خانه آورد و آن را بست و خود را برای رفتن به خانه رسول خدا آماده کرد.
علی( ع) به خواستگاری رفت
هنگامی که حضرت علی علیه السلام برای خواستگاری فاطمه علیهاالسلام رفت، پیامبر در خانه ام سلمه بود. علی در زد. ام سلمه پرسید: کیست؟ قبل از پاسخ خواستگار، پیامبر دستور داد: «در را باز کن و بگو داخل شود. کسی پشت در است که محبوب خدا و رسول است». علی علیه السلام وارد شد، سلام کرد و در حضور رسول خدا نشست. چشمان خود را بر زمین دوخت. شرم از پیامبر مانع گفتن خواسته اش می شد. پیامبر صلی الله علیه و آله که خود علی را بزرگ کرده و از روحیات او باخبر است، سکوت را شکست و فرمود: «می بینم برای حاجتی اینجا آمده ای. خواسته ات را بر زبان آور و آنچه در دل داری بازگو که خواسته ات پیش من پذیرفته است».
مرا به دامادی بپذیر!
علی علیه السلام که برای خواستگاری دختر پیامبر به خانه ایشان رفته بود، با سخنانی شیرین خواسته اش را چنین بازگو کرد: «پدر ومادرم فدای شما، وقتی خردسال بودم مرا از عمویتان ابوطالب و فاطمه بنت اسد گرفتید. با غذای خود و به اخلاق و منش خود بزرگم کردید. نیکی و دل سوزی شما درباره من از پدر و مادرم بیشتر و بهتر بود. تربیت و هدایتم به دست شما بوده و شما ای رسول خدا به خداسوگند ذخیره دنیا و آخرتم می باشید. ای رسول خدا! اکنون که بزرگ شده ام، دوست دارم خانه و همسری داشته باشم تا در سایه انس با او، آرامش یابم. آمده ام تا دخترتان فاطمه را از شما خواستگاری کنم. آیا مرا می پذیرید؟» چهره پیامبر چون گل شکفته شد. گویا انتظار این لحظه را می کشید. خوشحال شد، ولی جواب قطعی را برعهده فاطمه(س) گذاشت.
سکوتی بهتر از سخن
پیامبر گرامی اسلام صلی الله علیه و آله ماجرای خواستگاری پسر عموی خویش را برای دخترش بازگو کرد و فرمود: «دختر عزیزم! تو علی را خوب می شناسی و به سابقه ایمان و خویشاوندی و فضیلت و پارسایی او آگاهی داری. من همیشه آرزو داشتم تو را خوشبخت کنم وبا کسی ازدواج کنی که بهترین مرد روی زمین است. آیا راضی هستی همسر علی باشی؟»فضای اتاق لحظاتی غرق در سکوت بود؛ سکوت از سر حیا. فاطمه خاموش ماند و چیزی نگفت. نغمه تکبیر پیامبر بلند شد: «اللّه اکبر! فاطمه راضی است. سکوت او نشانه رضایت اوست». واکنش فاطمه(س) در برابر خواستگاران قبلی، برگرداندن چهره و اظهار ناراحتی بود، اما این بار با سکوت خود صد سخن گفت و روی خود را هم بر نگرداند. آن حضرت نزد علی علیه السلام که در انتظار پاسخ بود برگشت و رضایت فاطمه را خبر داد.
مهر علی (ع) ؛ مهریه زهرا (س)
مشخص کردن میزان مهریه، از شرایط عقد در اسلام است. حضرت محمد صلی الله علیه و آله که نخستین مجری دستورات اسلام بود، در پیوند دخترش با حضرت علی علیه السلام، از داماد آینده اش پرسید: آیا برای این ازدواج اندوخته ای داری؟ علی علیه السلام پاسخ داد: شما از وضعیت من به خوبی آگاهید. تمام دارایی من شمشیر، زره و شتر آبکشم است. پیامبر فرمود: شمشیرت را برای جهاد در راه خدا نیاز داری؛ شتر هم برای انجام کارهای روزمره و امرار معاش می خواهی؛ ولی این زره (پیراهن جنگی) رابفروش و پولش را برایم بیاور. علی علیه السلام زره را به پانصد درهم فروخت و پول را به عنوان مهریه همسرش نزد پیامبر آورد تا برای ازدواجشان هزینه کند. بدین ترتیب مهریه برترین بانوی دنیا تعیین شد و پیام مهرآفرین آن برای همه دختران مسلمان باقی ماند. این مبلغ به عنوان سنت قرار گرفت و هر یک از اهل بیت علیهم السلام میزان مهریه همسران خود را به همین مقدار مشخص می کردند.
شفاعت، مهریه معنوی
پیامبر گرامی اسلام ازدواج دخترش را به ساده ترین و راحت ترین شیوه انجام داد تا برای همه جوانانی که در آستانه زندگی مشترک هستند، سرمشق نیکویی باقی بماند. مهریه پانصد درهمی برای فاطمه علیهاالسلام مهتر زنان نیز، به همین هدف صورت گرفت.در روایات، افزون بر این مهریه که جنبه مادی و مالی دارد، مهریه های معنوی دیگری نیز برای آن بانوی بزرگ گفته شده است. در روایتی می خوانیم که حضرت زهرا علیهاالسلام از پدر تقاضا کرد که آن حضرت از خدا بخواهند تا مهریه اش را شفاعت از مسلمانان گناهکار قرار دهد. این خواسته حضرت مستجاب شد و فاطمه علیهاالسلام شفیع و واسطه بخشش گناهکاران قرار گرفت.
خطبه عقد
سال دوم هجری بود. برای اجرای خطبه عقد، امام علی علیه السلام به دستور پیامبر به مسجد رفت. همچنین پیامبر به بلال دستور داد که مهاجر و انصار را در مسجد گرد آورد. پس از مدت کوتاهی همگی در مسجد جمع شدند. پیامبر بر منبر مسجد نشست و در حضور شاهدان، خطبه عقد برترین بانوی اسلام را در مسجد مدینه جاری فرمود. سپس برای عروس و داماد دست به دعا برداشت و فرمود: «خداوند برای شما مبارک گرداند و اجتماعتان را پاینده بدارد».
دوره نامزدی چقدر طول کشید؟
امام علی علیه السلام در خاطره ای زیبا، پایان دوره نامزدی اش را چنین بیان می کند: «یک ماه از اجرای خطبه عقدمان گذشت. در این یک ماه با رسول خدا نماز می خواندم و به خانه ام برمی گشتم و در این یک ماه درباره ازدواج سخنی به ایشان نگفتم. پس از یک ماه، همسران پیامبر به من گفتند: نمی خواهی درباره آوردن فاطمه به خانه خودت با پیامبر صحبت کنیم؟ گفتم صحبت کنید. آنها به محضر حضرت رفتند و عرض کردند: علی علیه السلام دوست دارد همسرش را به خانه ببرد، چشم فاطمه را به دیدار شوهرش روشن کن! پیامبر پرسید: چرا خود علی علیه السلام همسرش را از من نمی خواهد؟ ماتوقع داشتیم که خودش اقدام کند. من عرض کردم: ای رسول خدا! حیا و شرم مرا از سخن گفتن در این باره باز می دارد. پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله با شنیدن این سخنان، با برگزاری مراسم ازدواج موافقت کرده، به همسران خود دستور تهیه مقدمات آن را داد.
سفره با برکت علی علیه السلام
مقدمات جشن ازدواج فاطمه فراهم گردید و برای دادن ولیمه عروسی هماهنگی های لازم به عمل آمد. داماد به مسجد رفت تا مؤمنان را برای صرف غذای عروسی دختر پیامبر دعوت کند. جمعیت در مسجد موج می زد. علی علیه السلام نتوانست تنها عده ای را از جمع برگزیند؛ به همین خاطر با صدای بلند به همگان اعلام کرد که: «دعوت مرا به ولیمه عروسی فاطمه بپذیرید». تمام جمعیت حرکت کردند. کمی غذا و زیادی جمعیت، داماد پیامبر را نگران کرده بود. از حضرت کمک خواست. پیامبر صلی الله علیه و آله که شرمندگی علی علیه السلام را دریافته بود، فرمود: «دعا می کنم خداوند به غذا برکت دهد». از برکت دعای ایشان، چهار هزار نفر از آن غذا خوردند و سیر شدند. سپس پیامبر کاسه ای طلبید و غذایی در آن ریخت و فرمود: «این هم برای فاطمه و شوهرش».
خداحافظی عروس با پدر
زمان اعزام عروس به خانه داماد که فرا رسید، پیامبر اکرم حضرت زهرا را به حضور طلبید. زهرا - علیها السلام - ، درحالی که عرق شرم از چهره اش می ریخت، به حضور پیامبر رسید واز کثرت شرم پای او لغزید ونزدیک بود به زمین بیفتد. در این موقع پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم در حق او دعا کرد وفرمود:«اقالک الله العثرة فی الدنیا و الآخرة ».خدا تو را از لغزش در دو جهان حفظ کند.سپس چهره زهرا را باز کرد ودست او را در دست علی نهاد وبه او تبریک گفت وفرمود:«بارک لک فی ابنة رسول الله یا علی نعمت الزوجة فاطمة »
خانه ای پر از مهر
زندگی مشترک علی علیه السلام و فاطمه زهرا علیهاالسلام در خانه ای ساده اما پر از نور و مهر آغاز شد. یاد خدا چلچراغ خانه آنها بود و غیر از رضایت حضرت حق خواسته دیگری آنها را به خود مشغول نکرد. زهرا علیهاالسلام رازدار علی علیه السلام بود و علی علیه السلام پناهگاه فاطمه علیهاالسلام ؛ تا آنجا که حضرتش با نگاهی به زندگی خویش فرمود: «هیچ گاه فاطمه از من نرنجید و او نیز هرگز مرا نرنجاند. او را به هیچ کاری مجبور نکردم و او نیز مرا آزرده خاطر نساخت. در هیچ امری، قدمی برخلاف میل باطنی من برنداشت و هرگاه به چهره اش نگاه می کردم، تمام غصه هایم برطرف می شد و دردهایم را فراموش می کردم». آن حضرت در جایی دیگر می فرماید: «به خدا قسم هرگز کاری نکردم که فاطمه خمشگین شود؛ اونیز هیچ گاه مرا خشمگین نکرد».
خانه گِلی و گُل های یاس
فاطمه زهرا علیهاالسلام و همسر بزرگوارش، زندگی را در خانه ای گِلی آغاز کردند، اما زیباترین گل های یاس در همان خانه پرورش یافتند. حضرت امام خمینی رحمه الله با اشاره به این مطلب می فرماید: «یک کوخ چهار ـ پنج نفری در صدر اسلام داشته ایم و آن، کوخ فاطمه زهرا است. برکات این کوخ چند نفری آن قدر زیاد است که عالم را از نورانیت پر کرده است. کوخ نشینان این کوخ محقر، در مراتب معنوی آن قدر بالا بودند که دست ملکوتی ها هم به آنها نمی رسد. جنبه های تربیتی این کوخ، آن قدر والا بوده است که همه برکات در بلاد مسلمین، خصوصا در مثل بلاد ما، همه از برکات آنهاست».
همسران نمونه
سراسر زندگی مشترک امام علی علیه السلام و حضرت زهرا علیهاالسلام ، سرشار از مشق های نیکوست. مقام معظم رهبری، در تحلیلی زیبا، از نقش حضرت زهرا در فعالیت های تأثیرگذار همسرش چنین یاد می کنند: «در طول ده سالی که پیامبر در مدینه بود، حدود نه سال، جنگ های کوچک و بزرگی ذکر کرده اند (حدود شصت جنگ اتفاق افتاده)، در اغلب آنها امیرالمؤمنین هم بوده است. حالا شما ببینید، او (حضرت زهرا علیهاالسلام )خانمی است که در خانه نشسته و شوهرش مرتب در جبهه است و اگر در جبهه نباشد، جبهه لنگ می ماند... از لحاظ زندگی هم وضع رو به راهی ندارند... در حالی که دخترِ رهبر است، دختر پیامبر است، یک نوع احساس مسئولیت هم می کند.ببینید انسان چه روحیه قوی ای باید داشته باشد تا بتواند این شوهر را تجهیز کند، دل او را از وسوسه اهل و عیال و گرفتاری های زندگی خالی کند، به او گرمی بدهد، بچه ها را به آن خوبی تربیت کند... فاطمه زهرا علیهاالسلام این گونه خانه داری، شوهرداری و کدبانویی کردند و این طور محور زندگی فامیل ماندگار در تاریخ قرار گرفتند».
پی نوشت ها:
1 - بحار، ج 43، ص 96.
2 - کشف الغمة، ج 1، ص 50.
3 - بحار الانوار، ج 43، ص 9.
4 - بحار الانوار، ج 43، ص 94; کشف الغمة، ج 1، ص 359. بنابه نوشته کتاب اخیر، همه اثاث منزل حضرت زهرا - علیها السلام - به 63 درهم خریداری شد.
5 - بحار، ج 43، ص 130.
6 - همان، ص 59.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: سیمرغ]
[مشاهده در: www.seemorgh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]
صفحات پیشنهادی
معاون اداره کل ورزش و جوانان همدان خبر داد برگزاری جشنواره پیوند آسمانی در همدان
معاون اداره کل ورزش و جوانان همدان خبر دادبرگزاری جشنواره پیوند آسمانی در همدانمعاون جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان همدان گفت در هفته ازدواج جشنواره پیوند آسمانی و بیش از 20 برنامه فرهنگی با موضوع ازدواج جوانان در همدان برگزار میشود به گزارش خبرگزاری فارس از همدان به نقلجشنواره پیوندآسمانی در چهارمحال و بختیاری برگزار می شود
جشنواره پیوندآسمانی در چهارمحال و بختیاری برگزار می شود شهرکرد-ایرنا-مدیرکل ورزش و جوانان چهارمحال و بختیاری از برگزاری جشنواره تخصصی پیوند اسمانی در استان خبر داد به گزارش ایرنا عبدالرحمن قاسمی روز دوشنبه در نشست ساماندهی امور جوانان افزود این جشنواره همزمان با هفته ازدواجمدیرکل اوقاف مازندران خبر داد اجرای طرح پیوند آسمانی در مازندران
مدیرکل اوقاف مازندران خبر داداجرای طرح پیوند آسمانی در مازندرانمدیرکل اوقاف و امورخیریه استان مازندران از اجرای طرح پیوند آسمانی از محل نیات واقفان خیراندیش در این استان خبر داد حجتالاسلام ستار علیزاده امروز در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در ساری با گرامیداشت هفته دفاع مقدفردا ششمین جشنواره پیوند آسمانی به میزبانی دهدشت برگزار میشود
فرداششمین جشنواره پیوند آسمانی به میزبانی دهدشت برگزار میشودششمین جشنواره سراسری پیوند آسمانی و نخستین جشنواره استانی با شرکت 11 استان در راهاندازی مجمع خیرین فردا در دهدشت برگزار میشود محسن رحیمی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در کهگیلویه از برگزاری ششمین جشنواره سراسری پیمدیر کل اوقاف و امور خیریه خراسان جنوبی: طرح پیوندآسمانی در خراسان جنوبی برگزار میشود
مدیر کل اوقاف و امور خیریه خراسان جنوبی طرح پیوندآسمانی در خراسان جنوبی برگزار میشودمدیر کل اوقاف و امور خیریه خراسان جنوبی از برگزاری طرح پیوندآسمانی در خراسان جنوبی خبر داد به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند به نقل از روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان جنوبی حجتامدیرکل ورزش و جوانان چهارمحال و بختیاری: جشنواره تخصصی پیوند آسمانی در چهارمحال و بختیاری برگزار میشود
مدیرکل ورزش و جوانان چهارمحال و بختیاری جشنواره تخصصی پیوند آسمانی در چهارمحال و بختیاری برگزار میشودمدیرکل ورزش و جوانان چهارمحال و بختیاری گفت جشنواره تخصصی پیوند آسمانی در هفته ازدواج در چهارمحال و بختیاری برگزار میشود به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد عبدالرحمن قاسمی درطرح پیوند آسمانی در مازندران برگزار می شود
در راستای اجرای نیت واقفان طرح پیوند آسمانی در مازندران برگزار می شود خبرگزاری رسا ـ در راستای اجرای امینانه نیت واقفان طرح پیوند آسمانی در استان مازندان برگزار می شود به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری حجتالاسلام ستار علیزاده مدیرکل اوقاف و امورخیریه مازندران امروطرح پیوند آسمانی در دامغان اجرا میشود
طرح پیوند آسمانی در دامغان اجرا میشود رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان دامغان از اجرای طرح پیوند آسمانی به منظور آسانسازی ازدواج جوانان در شهرستان دامغان خبر داد حجتالسلام جاهد نجفیعمران در دامغان اظهار کرد طرح پیوندهای آسمانی به منظور آسانسازی ازدواج جوانان همزمآسمانیترین پیوند
راههای آسمانی شدن پیوند ازدواج آسمانیترین پیوند هنوز هم همه ما از دیدن ماشین گلزده عروس و چهره شاد بدرقهکنندگان آنها به خانه مشترکشان ذوق میکنیم شاید اگر در حال رانندگی باشیم عروس و داماد را هم به دو سه بوق مهمان کنیم و خود را در شادی آنها شریک بدانیم اینکه چرا اینقدر نبه مناسبت سالروز ازدواج حضرت علی(ع) و فاطمه زهرا(س) نخستین نمایشگاه پیوند آسمانی در قم برگزار میشود
به مناسبت سالروز ازدواج حضرت علی ع و فاطمه زهرا س نخستین نمایشگاه پیوند آسمانی در قم برگزار میشوددبیر مجمع ورزش و آهنگ تندرستی از برگزاری نخستین نمایشگاه پیوند آسمانی به مناسبت سالروز ازدواج سراسر خیر و برکت حضرت علی ع و حضرت فاطمه س خبر داد حمیدرضا جلیلی امروز در گفتوگو بایک پیوند آسمانی
یک پیوند آسمانی امرها الي ربها ان شاء ان يزوجها زوجها امر ازدواج فاطمه به دست خداست اگر خدا بخواهد كه او را شوهر دهد خود چنين ميكند به این مطلب امتیاز دهید به گزارش سرویس دینی جام نیوز شهر مدينه از آرامش نسبي برخوردار بود و مهاجران و انصار ميتوانستند در پرتو اين آرامشرئیس اداره ورزش و جوانان بم: نمایشگاه پیوند آسمانی در بم برگزار میشود
رئیس اداره ورزش و جوانان بم نمایشگاه پیوند آسمانی در بم برگزار میشودرئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان بم از برگزاری نمایشگاه پیوند آسمانی در مهرماه سال جاری در این شهرستان خبر داد به گزارش خبرگزاری فارس از بم مجتبی قلعهخانی پیش از ظهر امروز در جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان شاول ذیالحجه سالروز مقدسترین پیوند آسمانی
جمعه ۴ مهر ۱۳۹۳ - ۰۰ ۵۰ امروز سالگرد ازدواج حضرت علی ع و فاطمه س است تعاون تقوی و نیکی از جمله ارکان زندگی مشترک این دو بزرگوار است حضرت زهرا س هیچگاه در طول زندگانی پر فراز و نشیب خود از حضرت علی ع چیزی نخواست که اجابت آن برای امیرالمومنین ع مشکل باشد برایتان از جنس خودجشنواره پيوند آسماني در خراسان شمالي برگزار مي شود
استانها شرق خراسان شمالی به مناسبت هفته ازدواج جشنواره پيوند آسماني در خراسان شمالي برگزار مي شود بجنورد - خبرگزاری مهر معاون ساماندهي امور جوانان اداره كل ورزش و جوانان خراسان شمالي از برگزاري جشنواره پيوند آسماني به مناسبت هفته ازدواج در اين استان خبر داد به گزارش خبرنگارئیس اداره اوقاف و امور خیریه دامغان: طرح پیوند آسمانی در دامغان اجرا میشود
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه دامغان طرح پیوند آسمانی در دامغان اجرا میشودرئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان دامغان از اجرای طرح پیوند آسمانی به منظور آسانسازی ازدواج جوانان در شهرستان دامغان خبر داد حجتالسلام والمسلمین جاهد نجفیعمران امروز در گفتوگو با خبرنگار خبرگکودکان با عروسکهایشان فردا به خیابانها میآیند
کودکان با عروسکهایشان فردا به خیابانها میآیند دبیر پانزدهمین جشنواره بینالمللی نمایش عروسکی تهران – مبارک به مناسبت شروع این جشنواره پیامی منتشر کرد در متن این پیام آمده است در آستانه پانزدهمین جشن بزرگ عروسکها سپاسگزاری میکنم از همهی عروسکهای دستکشی میلهای سایه وهنوز مدرسه موشها معیار نمایش عروسکی در ایران است
علی جنتی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران هنوز مدرسه موشها معیار نمایش عروسکی در ایران است وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت آمادهایم تا برای ترویج فرهنگ بومی عروسکهای نمایشی را تا دور ترین نقاط کشور بفرستیم علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در گفتگو با خبرنگار تئاتر باشگاه خب-
فرهنگ و هنر
پربازدیدترینها