تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 18 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نيت مؤمن بهتر از عمل او، و نيت كافر بدتر از عمل اوست و هر كس مطابق نيت خود عمل ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805707045




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بررسی پیامدهای تربیتی شکاف دیجیتالی بین نسلی در فصلنامه تربیت تبلیغی


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: بررسی پیامدهای تربیتی شکاف دیجیتالی بین نسلی در فصلنامه تربیت تبلیغی تهران - ایرنا - دومین شماره فصلنامه پژوهش نامه تربیت تبلیغی با موضوع های تربیتی متنوعی همچون پیامدهای تربیتی شکاف دیجیتالی بین نسلی و وظایف والدین و مبلغان منتشر شد.


به گزارش روز یکشنبه گروه فرهنگی ایرنا از پژوهشکده باقر العلوم(ع) در این شماره از فصلنامه تربیت تبلیغی به موضوع تربیت فرزندان برای آینده از سوی والدین اشاره شده و همچنین مطالبی درباره لزوم آگاهی والدین از فناوری های روز و کم کردن شکاف بین نسلی با فرزندان منتشر شده است.
گفت و گوی این شماره از فصلنامه مساله «پیامدهای تربیتی و اخلاقی شکاف دیجیتالی بین نسلی و وظایف والدین و مبلغان» اختصاص یافته و حسینعلی رحمتی استاد و پژوهشگر حوزه و دانشگاه به تبیین شکاف بین نسلی، عوامل ایجاد این شکاف و آسیب ها و را هکارهای کاهش این شکاف پرداخته شده است.
در مقاله اول که علی نقی فقیهی، محسن شکوهی یکتا و حسن شعبانی آن را نوشته اند به بررسی و تبیین هفت مبنای انسان‏شناختی تعلیم و تربیت و کارکردهای از نگاه امام خمینی (ره) پرداخته می شود.
دومین مقاله نیز به موضوع «بررسی تطبیقی موانع مؤثر بر ازدواج پایدار از منظر روان شناسی اسلامی و انسان گرایی» اختصاص دارد که تالیف عصمت دانش است و ضمن تبیین فلسفه ازدواج، آسیب های حاصل از موانع ازدواج و تشکیل خانواده پایدار را بررسی کرده و در ادامه به تحلیل این آسیب ها از ابعاد زیست شناختی، روان شناختی و جامعه شناختی پرداخته است و درنهایت به طرح راهکارهایی کاربردی برای رفع آنها از منظر روان شناسی اسلامی و انسان گرایان پرداخته است.
مقاله ای با موضوع «آسیب شناسی روش تدریس درس تعلیم و تربیت اسلامی با رویکرد پژوهش کیفی از منظر اساتید علوم تربیتی و دانشجویان کارشناسی ارشد دانشگاه های تهران» با همکاری اکبر صالحی و کورش رستمی مسنی به انجام رسیده که با هدف شناسایی آسیب های روش تدریس درس تعلیم و تربیت اسلامی در مقاطع کارشناسی ارشد دانشگاه های تهران صورت گرفته است.
بر اساس این پژوهش نبودن محتوا و کتاب های درسی مناسب، عدم تناسب مطالب و محتوا با زندگی دانشجویان، عدم ورود بسیاری از اساتید به هر دو حوزه دین و تعلیم و تربیت، عدم شایستگی برخی اساتید از نظر علمی و اعتقادی، استفاده نکردن اساتید از طرح درس و عدم برنامه ریزی برای تدریس از مهمترین آسیب های مطرح شده است.
مقاله «چالش عمده در تربیت الگویی (تقلید کورکورانه) و راه برون‏رفت از آن» نوشته رحیم دهقان به بررسی تربیت الگویی، چالش عمده آن در دورماندن از فرهنگ تحقیق و تفکر و در نهایت روی آوردن به مسئله مرید پروری می پردازد و راه برون رفت از این چالش را در ترویج الگوی تربیت عقلانی دانسته و بر این اساس متربی باید ضمن پیروی آگاهانه از الگوها، الگوپذیری را صرفا در راستای پرورش صحیح استعدادهای درونیِ خود و نه تقلیدی کورکورانه و خالی از اندیشه و تأمّل بداند.
مقاله دیگر فصلنامه تربیت تبلیغی به موضوع «بررسی نقش الگوی تربیتی والدین در تربیت دینی فرزندان» به کوشش جواد آقامحمدی اختصاص یافته و بر اساس این پژوهش، نگرش مذهبی والدین در تربیت دینی فرزندان تاثیر مستقیم داشته و رعایت آداب دینی از سوی والدین با تربیت دینی فرزندان آنها رابطه معناداری دارد.
«نسبت جهانی شدن و سلامت معنوی؛ چالش ها، فرصت ها و ملاحظات عملی برای نظام تربیتی» نوشته آذر تاجور، عنوان مقاله دیگر این فصلنامه است که به بررسی و تبیین نسبت جهانی شدن و سلامت معنوی؛ چالش ها، فرصت ها و ملاحظات عملی برای نظام تربیتی اسلامی پرداخته است.
بر اساس این پژوهش عمده ترین فرصت های ناشی از پدیده جهانی شدن برای سلامت معنوی شامل آموزش الکترونیکی، ضرورت مشارکت با دیگران، گفت وگوی بین ادیان، تسهیل شرایط دادوستد فرهنگی و دینی، لزوم حرکت به سمت اصول و ارزش های عمیق معنوی و همچنین تحول در مفاهیم اقتدار و بهره مندی از ابزارهای اطلاعاتی است.
فصلنامه «پژوهش نامه تربیت تبلیغی» به مدیرمسئولی حسین قشقایی و سردبیری امید نیک داد و به همت پژوهشکده باقرالعلوم (ع) در شش مقاله و یک گفت وگو منتشر شد.
فراهنگ(1)**1003**1569


23/06/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 68]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن