واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: بلاتکلیفی، آفت بزرگ مدیریت سمنان - ایرنا - روزنامه پیام استان سمنان در مطلبی با عنوان ˈبلاتکلیفی، آفت بزرگ مدیریتˈ نوشت: آیا به صلاح حال و آینده جامعه ایران اسلامی، به صلاح فرد فرد ما نیست که از کژتابی های گفتاری و رفتاری در حق دولتی که بارای اکثریت قاطع ملت ایران بر مسند اجرایی نشسته است،پرهیز کنیم.
این مطلب که در سرمقاله روز یکشنبه روزنامه پیام استان سمنان به قلم "فرزامی" به چاپ رسیده است می خوانیم: راست گفته اند که اندیشه های عالی، ابداع و ابتکار، در فراغ خاطر و آرامش روحی، حاصل می شود و نیز اقتدار مدیریت معقول متکی بر اعتماد به نفس است و اگر آن آرامش خاطر و این اعتماد به نفس نباشد، امور مدیریت در سطوح مختلف به روزمرگی و بی حاصلی می گذرد چنانچه روزگار جامعه با این حال و هوا بگذرد، روزمرگی و کارهای باری به هر جهت در اذهان مدیران نهادینه می شود.
در ادامه این مطلب آمده است: مقدمه بالا به انگیزه برخورد با مدیری بلاتکلیف و دلمرده و نامید نسبت به آینده، نوشته شد. مدیری که نگران فردای وزیرش بود که آیا در کوزه استیضاح خیاطان قبادوز خواهد افتاد یا نه؟ در آن صورت آیا خود پس از آن استیضاح، در صورت اخذ رای اعتماد مجدد از مجلس قانون گذاری، ماندنی است با تدبیر تازه ای که به میان آمده باید عطای مدیریت را به لقایش ببخشد.
بحث در اینجا هرگز در حب جاه و تشنگی به قدرت نیست. شیفتگی به خدمت و در ذات آن برنامه ریزی های کوتاه مدت و دراز مدت در به سامان شدن امور و حصول نتایج مثبت است چون در مدیریت اداری جامعه ما با هزار درد و دریغ، مدیر محوری حرف اول و آخر را می زند و متاسفانه هنوز به آن جایگاه نرسیده ایم که بودن و نبودن مدیر مهم نباشد و برنامه ها و طرحها در سیر منطقی و قانونی خود اجرا شود تا فردایمان بهتر از امروز باشد.
نویسنده می افزاید: حال، اشاره به مصداق ها و موارد، پیام نگارنده را بیشتر در ذهن ها خواهد نشاند و البته سنجش و قیاس موردها بیشتر مستند و مستدل و نتیجه بخش خواهد بود. در اینجا اعتراضی به استیضاح نیست چون سوال و تذکر و استیضاح از اختیارات قانونی نمایندگان است و هیچ اما و اگر و حرف و حدیثی به استناد قانون نیست چون مصالح و منافع کشور و انقلاب و نظام مطرح است که نباید تزلزل روحی و عاطفی بر خادمان این سرزمین و مدیران خدوم، عارض شود.
در ادامه سرمقاله روزنامه پیام استان سمنان آمده است: عالم و آدم می دانند به اینکه دولت نهم و دهم، اکثریت مجلس را پشتیبان داشت و با دلگرمی تمام، کارها کرد کارستان، و به حمایت همین وفاق تام و تمام بر برج عاجی نشست که مجلس را ندید و از تعرض و کنایه سخن ها گفت و همیشه پرونده ها در بغل آمد تا با چوب "الف" خود، همه را وادار به سکوت کند و چون نوبت سوال مجلس رسید پاسخ ها را در قالب مزاح گفت و "CD" به مجلس آورد و کاری هم به این نداشت که قوه قانون گذاری "بهرحسین در اضطراب است و درباره عباس جوابی نمی خواهد!"
اما دولت یازدهم، مبحثی جداگانه بود که نمی بایست می آمد اما به اقتضای شرایط، علی رغم ناخواسته ها آمد به همین علت چوب "الف" تذکر و سوال و استیضاح بی سابقه را از آغاز آمدن به استناد آمارها برسر خود دید واگر چه رای اعتماد گرفت اما این دغدغه به همراه دولت به وزارتخانه ها رفت و باعث شد که وزیران به سبب برخی مخالفت ها و حرف و حدیث ها، تمرکز لازم را در اداره امور نداشته باشند که نمونه هایش اکنون در ادارات مختلف،"مبتلا به" جامعه است و هزینه هایش را مردم همیشه هزینه پرداز ما می پردازند!
نویسنده تاکید دارد: در حالی که در این زمان، قوه مجریه، حمایت قوای دیگر را می خواهد تا بتواند برای بیکاری روزافزون جوانان تحصیل کرده بیکار و ده ها هزار طرح نیمه کاره و در راه مانده پر از لطف و کرم و نبوغ دولت پاک پیشین و گرانی های افسار گسیخته و رشد منفی اقتصادی و در امور خارجی، کاغذ پاره های تحریم رابطه معقول و مسالمت آمیز با همسایگان و مراکز هسته ای در منطقه ای که خطری ریشه برانداز بیخ گوش ماست و ده ها مورد دیگر، نسخه درمان و نجات بنویسد. و اجازه بدهیم که مسئولان با پشت گرمی و اعتماد به نفس و اعصابی آرام به ملت خدمت کنند و برای مشکلات عدیده حیطه مسئولیت خود، تدبیری موثر و کارآمد بیندیشند؟ک/1
599
23/06/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]