تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):روزه رجب و شعبان توبه ‏اى از جانب خداى عزيز است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826375439




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رسانه‌ای که دیگر ملی نیست!!


واضح آرشیو وب فارسی:سیمرغ: رسانه‌ای که دیگر ملی نیست!!

متأسفانه دغدغه‌های روزمره مردم در رسانه ملی منعکس نمی‌شود و رسانه تنها به بخشی از مردم یا بخشی از نمایندگان دولت با سلایقی خاص اختصاص پیدا کرده است.

رسانه ملی باید صدای واقعی مردم باشد
حمیدرضا ضیایی‌پرور (کارشناس حوزه ارتباطات و رسانه و مدرس دانشگاه) در رابطه با مدیریت صدا و سیما و ویژگی‌های مدیری که قرار است بعد از ضرغامی سرکار بیاید؛ صحبت کرد.
رسانه ملی باید صدای واقعی مردم باشد
 
ضیایی‌پرور گفت: از نظر من مدیر آینده باید شخصی باشد که به جناح‌های دوران انقلاب تریبون بدهد و منعکس کننده طیف‌های خانواده انقلاب باشد. این مدیر باید از همه ظرفیت‌های جامعه هنری و فرهنگی کشور استفاده کند. نباید به برخی از شخصیت‌های هنری توجه کند و بقیه در بایکوت باشند؛ درحالیکه توجه به این قشر می‌تواند سطح کیفی صدا و سیما را بالا ببرد. همچنین باید قدرت مدیریت و برنامه‌ریزی صحیح را داشته باشد و یک شخصیت رسانه‌ای به تمام معنا باشد. مدیر رسانه ملی کسی است که به افکار عمومی و طیف‌های جوان آگاه بوده و بر این اساس برنامه‌ریزی کند.

ضیایی‌پرور افزود: شخصی که بعد از ضرغامی به مدیریت صداو سیما منصوب می‌شود باید توانایی آشتی دادن مردم با رسانه ملی را داشته باشد. می‌دانیم که عمده مردم با رسانه ملی قهر هستند و به رسانه‌های خارجی روی آورده‌اند و نفوذ این رسانه‌ها در جامعه بیشتر شده و مردم بجای نشستن پای رسانه ملی با دیدن برنامه‌ شبکه‌های خارجی؛ خود را سرگرم می‌کنند.

این مدرس دانشگاه در رابطه با انتخاب احتمالی سیدمحمد حسینی برای کرسی مدیریت صدا و سیما؛ گفت: ایشان یکی از افراد مطرحی است که در بین گزینه‌های مطرح شده مانند صفار هرندی و حداد عادل دارای شخصیت معتدل‌تری دارد اما اگر به‌صورت آزاد نظرسنجی‌ای انجام می‌شد؛ حتماً انتخاب من شخص دیگری بود.

وی با اشاره به این موضوع که رسانه ملی باید صدای مردم را منعکس کند؛ گفت: اعتقاد دارم صدا و سیما باید تصویر و صدای مردم باشد. تصویر واقعی جامعه، مردم باید بتوانند مشکلات و مسایل خود را در رسانه ملی ببینند. رسانه بخشی از مردم ایران است. متأسفانه دغدغه‌های روزمره مردم در رسانه ملی منعکس نمی‌شود و رسانه تنها به بخشی از مردم یا بخشی از نمایندگان دولت با سلایقی خاص اختصاص پیدا کرده است. اگر تریبون در اختیار مردم قرار گیرد مخاطبان صدا و سیما افزایش پیدا خواهد کرد.

ضیایی‌پور در جواب این سوال که چرا صدا و سیما در ساختار برنامه‌هایش حتی در برنامه‌های بهداشت و سلامت و حضور کارشناسان، تنها درآمدزایی را مدنظر دارد؛ گفت: این مشکل برمی‌گردد به نیروی انسانی و ساختار بروکراسی بسیار پیچیده صدا وسیما. ما رسانه‌های خارجی‌ بسیاری می‌شناسیم که با نیروی انسانی محدود؛ بهترین برنامه‌ها را می‌سازد. وی ادامه داد: رسانه ملی می‌خواهد در مقابل پول؛ محتوا تولید کند و این امکان پذیر نیست. مشکل در هزینه‌های زاید و نیروی انسانی زاید است. صدا و سیما باید نیروی انسانی زاید را کاهش دهد و بداند که کیفیت در دست سیاهی لشکر نیست. اگر صداوسیما هزینه‌های اضافی را کم کند، نیاز به درآمد بیشتر و برنامه فروشی نخواهد داشت.

این کارشناس رسانه در رابطه با تأسیس رسانه‌های خصوصی متذکر شد: کاملاً با این کار موافق هستم. این مسئله‌ای است که باید در سطح عالی برگزار شود و از طریق راه‌حل‌های قانونی برای راه‌اندازی شبکه‌های خصوصی باید اقدام شود و این امر کمک بسیار بزرگی در جهت پیشرفت رسانه‌ای خواهد بود.


 
 









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سیمرغ]
[مشاهده در: www.seemorgh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سینما و تلویزیون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن