تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):روزه ماه شعبان، وسواس دل و پريشانى‏هاى جان را از بين مى‏برد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1821234985




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تداوم کمبود آب در فصل پاییز


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


اقتصادی > انرژی
تداوم کمبود آب در فصل پاییز
قائم مقام وزیر نیرو با اشاره به اینکه هنوز رفتارهای مصرفی اصلاح نشده و فرهنگ مصرف بالای آب در کشور وجود دارد، گفت: با مصرف ذخایر آب در فصل تابستان، در پاییز با کمبود آب مواجه می‌شویم.



به گزارش خبرنگار مهر، ستار محمودی گفت: آب جزء معدود کالاها و نیازهایی است که از بدو تولد تا پایان عمر با انسان همراه بوده و به شکل های مختلف از مصرف فردی تا عمومی، به عنوان یکی از نیازهای ضروری محسوب می شود. قائم مقام وزیر نیرو اظهارداشت: اگر این کالای مهم را با کالاهای دیگر نظیر خانه و خودرو مقایسه کنید، مشاهده خواهید کرد که هیچ کدام از کالاها جای دیگری را نمی گیرد، در نتیجه انسان نمی تواند جایگزین مناسبی برای آب انتخاب کند. محمودی با بیان اینکه در کشوری زندگی می کنیم که خداوند نعمت های متعددی از جمله آب را به ما عطا کرده است افزود: همه نعمت ها محدودیت دارند و آب از همه نعمت ها، محدودتر است که با توجه به تغییرات آب و هوایی و رشد جمعیت، این محدودیت ها بیشتر نیز می شود. این مقام مسئول در وزارت نیرو ادامه داد: از طرفی آب یک نیاز قطعی و مادام العمر است و از طرف دیگر، آب دارای یک منبع محدود خدادادی بوده که به سفارش قرآن به قدر نیاز نازل شده است. از اینجاست که تکلیف برای انسان هم از لحاظ ادامه حیات و هم از نظر حفظ محیط زیست و اقتصاد مشخص شده است. وی با بیان اینکه صرفه جویی در مصرف آب علاوه بر رفع نیازها، به اقتصاد خانواده و ملی کمک می کند تاکید کرد: از اینرو در امر صرفه جویی، خود ارادگی مهم است؛ چرا که انسان خود باید تصمیم بگیرد. بنابراین هر کسی به اندازه نیاز خانواده خود، مزرعه، کارخانه و صنعت آب مصرف کند چرا که اگر مصرف آب کم شود، فاضلاب نیز کاهش می یابد و این امر باعث کاهش آسیب به منابع آب سالم شده و در نتیجه بیماری و مصرف دارو نیز کم می شود و جامعه سالمی خواهیم داشت. قائم مقام وزیر نیرو گفت: چه چیزی سودآورتر از صرفه جویی است؟ البته در بحث اطلاع رسانی عمومی رسانه می تواند نیازها، ضرورت ها و مشکلات را به طور مستقیم و غیرمستقیم به مردم یادآوری کند. محمودی با بیان اینکه طی سال های اخیر توجه و دقت به منابع طبیعی بیشتر شده است گفت: نباید کتمان کنیم که هنوز رفتارهای مصرفی اصلاح نشده و فرهنگ مصرف بالا در کشور وجود دارد، از اینرو وزارت نیرو اقدامات مختلفی از آموزش های پایه ای و ورود مبحث صرفه جویی به کتاب های درسی گرفته تا اطلاع رسانی عمومی و اصلاح سامانه های تامین، توزیع، انتقال و بهداشتی کردن آب انجام داده که باید نسبت به نیاز کشور هم وزارت نیرو کار کند و هم مردم صرفه جویی کنند. وی اظهارداشت: تابستان فصل پُرمصرف آب است چرا که آب های ذخیره شده در فصل های گذشته مصرف می شوند و در فصل پاییز با کمبود آب مواجه می شویم؛ بنابراین در فصلی که پیش رو داریم باید مراقب باشیم تا با کمبود آب به محیط زیست، زیبایی شهر و کشور، اقتصاد ملی و خانواده لطمه وارد نشود.


۱۳۹۳/۶/۱۸ - ۰۸:۲۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن